Dodaj do ulubionych

Ile macie punktów?

IP: *.unislaw.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 22:37
Ja po policzeniu chyba 41, chyba że dostanę z 1-2 pkt za myslenie w zad. o
zajączku (8m rulez!) ;] Nędza, ale co zrobić. Na próbnym miałem 48 ;[ Ale, ma
się to, co się chciało. A ile Wy macie?
Obserwuj wątek
    • Gość: wróbello Re: Ile macie punktów? IP: *.acn.pl 09.05.03, 22:38
    • Gość: madeline Re: Ile macie punktów? IP: *.chello.pl 09.05.03, 22:39
      to zazdroszczę ja za mat-przyroda licze od 35- 38 ...choc powiem że ogólnie
      moja mocna stroną nie jst matma...:P
      • meliska Re: Ile macie punktów? 09.05.03, 22:44
        Idiotyczni jesteście! Takl bardzo lubicie się chwalić lub popisywać? A moze
        jesteście na tyle słabi, że w ten sposób chcecie tylko zwrócić swoją uwagę? Nie
        wiecie jaką przykrość robicie tym, którzy mieli mniej punktów, dobijacie ich!!!
        Nie żartuje się z ludzikch emocji, nie wiecie o tym? Ehh...

Gość portalu: madeline napisał(a):

> to zazdroszczę ja za mat-przyroda licze od 35- 38 ...choc powiem że ogólnie
        > moja mocna stroną nie jst matma...:P
        • Gość: młoda Re: Ile macie punktów? IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 23:08
          meliska napisała:

> Idiotyczni jesteście! Takl bardzo lubicie się chwalić lub popisywać? A moze
          > jesteście na tyle słabi, że w ten sposób chcecie tylko zwrócić swoją uwagę?
          Nie
          >
          > wiecie jaką przykrość robicie tym, którzy mieli mniej punktów, dobijacie
          ich!!!
          >
          > Nie żartuje się z ludzikch emocji, nie wiecie o tym? Ehh...

Masz całkowita rację, nie poszło mi najlepiej i jak czytam te wypowiedzi ja
          mam 50-jestem happy-dobija mnie to. Mam nadzieje, że polak wypadł lepiej.
          3majcie się wszyscy i nie przejmujcie się. Napewno WAM się uda:) Głowa do
          góry...PA
        • Gość: KasHer z Sanoka Re: Ile macie punktów? IP: 169.254.110.* 10.05.03, 09:36
          A co z tego ze sie ktos chwali??? Dobrze mu poszlo, jest szczesliwy wiec sie
          chwali!! Pokazuje ze moze byc i dobrze, a nie tylko zle!! Bo ze jest zle to co
          chwile ktos mowi (chwali sie jak to mu zle poszlo) i wszystko niby jest ok.
          NIE BADZMY PESYMISTAMI LUDZIE!!
        • Gość: :-) Re: Ile macie punktów? IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 12:03
          Ja mam z matmy minimum 38 punktów bo nie wime jak zajączka mi ocenią; a z
          polaka tez minimum 34 punkty bo nie wiadomo co z rozprawko-charakterystyką.
          • Gość: srem ok 40 z polaka i 49 z matmy IP: *.srem.sdi.tpnet.pl 10.05.03, 15:48
      • Gość: kamil_mi Re: Ile macie punktów? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 22:46
        45-48 good
    • Gość: Denver ja mam 48, chyba że... IP: *.tvk.tpsa.pl 09.05.03, 22:40
      ktoś uzna ze cos zle napisalem lub niewyraznie itp., ale wg odpowiedzi mam 48
      pkt.
      • Gość: kafar Re: ja mam 48, chyba że... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.03, 11:58
        chyba
        zebedzie zle uznane obliczenia
    • Gość: wróbello Re: Ile macie punktów? IP: *.acn.pl 09.05.03, 22:40
      o ..rwa! Ze wszystkich próbnych mialem po 48-49, teraz zjadł mnie stres i
      obliczyłem zajączka na Pitagorasie. Po podliczeniu wychodzi mi 42.
      Beznadzieja... Liczyłem na w sumie 95. Ale przynajmniej humana mam bez błędu
      • Gość: Dis Re: Ile macie punktów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 22:42
        No ja mam 44, Tylko tez sie zastanawiam czy mnie jakis wredny egzaminator nie
        pojedzie za to ze nieczytelny zapis czy duzo skreslen czy cos..a z humana 48
        bez rozprawki i podania wiec tez spoko..

;)
        • emusia Re: Ile macie punktów? 09.05.03, 22:43
          jak możesz miec z humana 48 bez rozprawki i podania jak rozprawka na 16 była a
          podanie na 5? :-)
          • Gość: Maciek Re: Współczuję tym co źle napisali!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 09.05.03, 23:29
            Ale wy ludzie jesteści popierdoleni!!!!!!! Jakoś wam nie wierzę, że będziecie
            mieć wszyscy koło 45 pkt. Bajki możecie opowidać innym ale nie mnie. Widać że z
            was są same geniusze. Ja liczę z matmy na mniej niż 40 pkt a więcej niż 35. To
            sa moje oczekiwania. Jak jesteście tacy mądrzy to do Liceum nr 14 we Wrocku
            Ludziom, którym źle poszło jeszcze dobijacie. Uspokójcie się tym. Narazie
            • Gość: Ania Re: Współczuję tym co źle napisali!!!!! IP: *.slp.vectranet.pl / 10.12.0.* 09.05.03, 23:39
              Wreszcie znalazl sie jeden madry koles!! kurwa mnie tez juz denerwujecie tymi
              swoimi popisami jakos nie chce mi sie wierzyc ze tak wspaniale wam wszystkim
              poszlo !! no ale niech wam bedzie:P aha i serio nie dobijajcie innych:( oni
              teraz rycza po katach:(((((((((( troche przystopujcie:P
              • Gość: morfinka Re: Współczuję tym co źle napisali!!!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 10.05.03, 09:20
                pytanie jest ile punktow uzyskaliscie i mowimy.... nasze punkty nie wziely sie
                z powietrza to efekt pracy..niektorzy poprostu uczyli sie przez 3 ;lata albo
                wzieli sie za powtorki przed egzaminem... chyba ze sa ludzmi obdarzonymi
                pamiecia fotograficzna i zdolnoscia logicznego myslenia... wasza reakcja jest
                smieszna.... zeby uzyskac 45 pkt nie trzeba byc geniuszem..ja takowym nie
                jestem a mam 46 wystarczylo sie skoncentrowac.... naprawde.. mam nadzieje ze
                poszedl wam dobrze humanistyczny..np mnie kiepsko ale to nie powod na wyzywanie
                tych ktorym sie powiodlo... oni naprawde nic nie zawinili... jezeli jestescie
                zdolowani miejcie pretensje tylko do siebie... moj wynik to miesiaca powtrek
                przed egzaminem i aktywnosci na lekcjach matmy....
            • Gość: TOUDI Re: Współczuję tym co źle napisali!!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 09:23
              NIE DO WROCKA TYLKO DO XIII W SZCZECINIE
    • emusia Re: Ile macie punktów? 09.05.03, 22:44
      ja mam 30 i jestem z tego cholernie szczęsliwa. czyli ogolnie mam jakies 73
      czyli dostałam sie tam gdzie chciałam! hurra!
    • Gość: natka ok. 44 IP: *.wegrow.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 22:47
      • Gość: fcxb ok 43 IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 22:48
        ja ok 43 głupie bielmo i tlen
      • Gość: morpheene.. nie chce zapeszyć.. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 22:49
        nie chce zapeszyć, ale jeśli się do niczego nie przyczepią, to wygląda na to,
        ze mam jakieś 48 z mat-przyr.. bosz.. to byłoby cudownie..
    • Gość: user Re: Ile macie punktów? IP: *.arkonskie.v.pl 09.05.03, 22:49
      minimum 42
    • Gość: Piecyk! Dużo..... IP: *.kabaty.2a.pl 09.05.03, 22:51
      Straciłem od 2 do 4-5 pkt. To zależy, czy odejmą mi za rysunek i nienapisanie o
      kącie padania i odbicia w zajączku.
      • Gość: dora ja na próbny 47 a teraz licze na 44 IP: 212.244.127.* 10.05.03, 09:10
    • emusia Re: Ile macie punktów? 09.05.03, 22:53
      na 15 osob tylko 2 maja mniej niz 40... ciekawe nieprawdaz? :-)
      • Gość: ewcia Re: Ile macie punktów? IP: *.CNet.Gawex.PL 09.05.03, 22:54
        ja z mat-przyr. mam chyba 32 (albo 2 czt 3 więcej :/) ale z humana prawie
        maksa :)
      • Gość: forget bardzo zastanawiające IP: 217.97.140.* 09.05.03, 23:04
        Widać Emusia takie mamy mądre głowy w Polsce... ( w co osobiście wątpię)
      • Gość: naciak :) IP: *.voltronik.pl 09.05.03, 23:31
        I ja podobnie... Ok. 32
        Ale jestem zadowolona, mogło być gorzej...
    • Gość: forget Re: Ile macie punktów? IP: 217.97.140.* 09.05.03, 22:53
      Mam około 30 pkt, z czego się bardzo cieszę, do tego dojdzie dużo z polskiego
      i spokojnie dostane się tam, gdzie chciałam (oczywiscie klasa humanistyczna).
      Poza tym zgodze się z jakimś moim przedmówcą - nie dobijajcie ludzi! Takie
      wychwalanie się niczemu nie służy. Tak, wiem obowiązuje wolność słowa,
      ale "nie czyń drugiemu co Tobie niemiłe". Oczywiście rozumiem fakt, że
      jesteści szczęsliwi i chceci się swą radością podzielić, ale nie kosztewm
      innych!

I nie zaczynajcie gadek w stylu: "to się trzeba było uczyć...", bo ja się
      uczyłam i z wszystkim przedimotów mam 5. Poza tym egzamin o niczym nie
      świadczy. Ewentualnie o waszym sprycie - nie obrażając nikogo.
      • Gość: moonster Popieram emusię i forget! IP: *.unislaw.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 22:55
        Wierzę w Was! Trzymajcie się!
        • Gość: forget a forget pozdrawia moonster'a :) IP: 217.97.140.* 09.05.03, 23:01
          Mam nadzieję, że też dostaniesz się tam gdzie chcesz.

Bóg zapłać za słowo wsparcia.
          • Gość: moonster Dzięki serdeczne! IP: *.unislaw.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 23:05
            Też mam nadzieję. Wierzę w Was wszystkich. Niechaj Europa przyjmie Nas z
            otwartymi ramionami!!! Pozdrawiam Was!
            • Gość: Lilith Re: Dzięki serdeczne! IP: *.torun.dialup.inetia.pl 10.05.03, 13:50
              A co ty qrfa o tej zasranej europie pieprzysz???co ma test do europy???
      • Gość: inga Re: Ile macie punktów? IP: 81.15.220.* 09.05.03, 22:58
        nie uważam aby to było chwalenie się <przynajmniej nie wszyscy>
        zawaliłam głupiego zajączka i jeszcze dwa
        czyli wychodzi 43-42:((
        nie jest to szczyt marzeń, tym bardziej że na próbnym miałam 46

ech.. uśmiechnijcie się.. jest już po wszystkim:)
        • Gość: I Re: Ile macie punktów? IP: 217.96.110.* 10.05.03, 09:49
          malo jakies 35 bede miala ale z huma 45 wiec luzik
      • Gość: morfinka Re: Ile macie punktów? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 10.05.03, 09:31
        egazmin wiele mowi..mowi czy umiesz logicznie myslec , kojarzyc fakty,
        wykorzystac podane informacje..to co czlowiekowi jest do zycia potrzebne....nie
        zgdadzam sie z toba... to wlasnie oceny sa niemiarodajne.. np chemia u mnie w
        szkole: w drugiej klasie mielismy mole , elektrolize soli - mole to fakt prawie
        wszyscy mieli .... mam o wiele wieksza wiedze chemiczna od ludzi z innych szkol
        a mam ledwo 4 ..poprostu oczekiwania co do mojej osoby sa inne.... w klasie mam
        dziewczyne ktrej najgorsza srednia w zyciu wyniosla 5,1.. porwnujac jej wyniki
        w szkole wynika z tego ze jestem jakims bumelantem... ale niestety jezeli
        przychodzi do logicznego myslenia jej "wyryta" wiedza poparta zapamietaniem
        czegos a nie zrozumieniem staje sie bezuzyteczna i potem wychodzi ze ja osoba
        majaca np 3 na polrocze z fizyki mam o 10 pkt wiecej... blagam nie zalcie
        sie... jest to bezsensowne poprostu mowimy jakie mamy wyniki a nie przechwalamy
        sie... wasza reakcja swiadczy jedynie o waszej niedojrzalosci i braku
        pokory..dajcie sobie spokoj..
    • Gość: Pijana_powietrzem Re: Ile macie punktów? IP: *.revers.nsm.pl 09.05.03, 22:55
      No nie kumam Was! Chyba jesteście na tym forum, żeby tylko się komuś pochwalić!
      Wyczuwam jakieś niedowartościowanie...chyba Was nie doceniają. Robicie
      przykrośc tym, którym nawet przez myśl nie przeszło, że mogą zdobyć 48 pnkt.
      Serio...wyluzujcie troche, i powstrzymajcie się :D Życzę powodzenia w przyszłym
      życiu! :-)
    • Gość: Bonk Mój wynik IP: *.visp.energis.pl 09.05.03, 22:58
      49, jestem zalamany...
    • qazwsx12 Re: Ile macie punktów? 09.05.03, 23:05
      Nie bede was dolowal ale jak chcesz zobaczyc ile mam pkt
      to spojrz na dol

50 ale z polak nie tak dobrz (ok. 35)
      • Gość: ...:::All_Mer:::.. Coś tu niegra! IP: *.mogilany.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 23:19
        Hmm...prawie wszyscy mają powyrzej 40 ... ciekawe, ciekawe, czyżby czekało
        mnie marne liceum ... a może neta mają akurat same qjony, szczęściarze i
        ściągaczę !!! ??? :) Ja mam coś między 35 - 38 z Humana i tak samo z MatPrzyr!
        Jeszcze przed godziną blem b. zadowolony ... tymczasem teraz patrze i aż wstyd
        mi się przyznawać do tylu punktoof... Coś strasznego... Dobra a teraz bez
        piepszenia co drugi który pisze, że ma 45 - 50 znając życie bredzi... jak ktoś
        może być pewny, że niezrobił przynajmniej 1 ortografa lub styla ...
        • Gość: xxx Re: Coś tu niegra! IP: *.elblag.dialog.net.pl 09.05.03, 23:27
          ja bede mial ok 45, min 43...

z humana calkiem calkie na te 29 pierwszych pytan mam jakies 25 dobrze...
          charakterystyka i podanie tez w miare z humana min. 40 bedzie :)))

pozdrawam, jestem happy.. :)
        • Gość: milusinsky :((( IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 10:36
          ja tesh jestem bardzo zawiedziony. na probnym mialem z mat-przyr 43 pkt i z hum
          48! a tutaj z mat-przyr ok. 37-39 tylko!!!!!! łeeeeeeeeeee gdzie ja się teraz
          dostane!!!!!!!!!!!! :(
        • Gość: kasiulka Re: Coś tu niegra! IP: *.saturn.pl 10.05.03, 10:55
          hey tak samo mysle przeciez nikt nie moze byc pewny tego ze charaktarystyke
          napisal bezblednie ( nauczycielowi, lub egzaminatorowi moze sie nie spodobac
          jak napisal ta dluzsza wypowiedz i kapa) wiec tez uwazam ze wszyscy bredza
          mowic ze maja 50 pkt!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Diesel Re: Ile macie punktów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 23:15
      Wy jesteście delikatnie mówiąc jebnięci: och, mam 49pkt jestem załamany..., mam
      46 spodziewałam się wiecej. Jakoś trudno mi jest wieżyć że macie tyle pkt ale
      nawet jeśli to jest prawdz to zamknijcie ryje i wypisujcie tych frajerskich
      testów!
      • Gość: Nie wierze w to Re: Ile macie punktów? IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 23:36
        hey.jakos dziwne bo wiekszosc mowi ze egzamin byl trudny a tu prosze prosze
        mniej niz 40 pkt ma chyba z 2% nie wiem po co oszukujecie bo jest to niemozliwe
        zeby bylo prawda1 I tak nikt tu was nie zna!! ja mam 39 a ucze sie naprawde
        dobrze i chodzilam na korki wiec byl trudny.....
    • Gość: Lisica Re: Ile macie punktów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 23:27
      JA PITOLE!!!
      czy tu same kujony siedza natej stronie.chyba niektorzy policzyli sobie punty
      razy 2 bo nie wierze w polowe tego co piszecie.
      tym ktorzy naprawde tyle maja szczerze gratuluje.
      ale tym co sie nabijaja mowie-PROSZE NIE SCIEMNIAJCIE BO ZYGAC SIE CHCE.../
      ja mialam dzisiaj 34 i jest calkiem w porzo choc jak zawsze moglio byc
      lepiej.../
    • Gość: detekt hehehe IP: 213.241.23.* 09.05.03, 23:30
      49!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hehe stara spadnie z krzesla a ojcu rozrusznik
      pojdzie ;]]]]]]]]hehe
      • Gość: :-((((( Re: hehehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.03, 08:54
        A wiecie ile ja mam?? To mnie qrna nie dobijajcie. Ucze się dobrze a na
        teście głupi stres i wszystko mi się powaliło i mam jakieś 23 pkt i co Wy na
        to?!!!!!!!!!!!! Gdzie ja się dostane??? Mam nadzieje, że humanistycznym to
        nadrobie chociaż nie bardzo wiem jak?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
        • Gość: Uial test IP: *.kamienna-gora.sdi.tpnet.pl 10.05.03, 09:06
          Ja mam około 40-44. Mam źle zadanie z tlenowym/beztlenowym i kompletnie całe
          źle to asfaltem, bo widocznie dla mnie promień i średnica to to samo. Zadanie z
          pełnym bakiem zrobiłam zupełnie innym sposobem niż podali, więc nie wiem czy mi
          uznają, bo zamiast ze wzoru to ułożyłam proporcję wykorzystując dane z zadania
          z 35l. Wynik dobry, ale niezbadane są ścieżki sprawdzających. No i dwa punkty
          na pomyłki przy nanoszeniu. Jednak wszyscy tak tu się chwalą, więc i ja, bo z
          polskiego mam 50, a nawet na teście nie byłam.
          Nie łamcie się, w czerwcu będzie gorzej.
    • Gość: morfinka Re: Ile macie punktów? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 10.05.03, 09:07
      z moich ogliczen wynika ze 46 bo w zajacu nie wpisalam ze kozystam z prawa
      odbicia promienia... i za to mi utna punkt..ale humanistyczny porazka...
    • Gość: ManU Re: Ile macie punktów? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 09:20
      A ja spieprzyłam zajączka. Do tego trzeba doliczyć jakieś dwa ewentualne błędy
      w otwartych i ze trzy w humanie... 90 w najgorszym wypadku. Myślałam, że będzie
      lepiej, ale i tak się cieszę.;)))
    • Gość: tomekk123 Re: Ile macie punktów? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 09:21
      Ja mam 50 pkt bez pisania,jak sie uczy to się ma :-) (i`m laureat)
      • Gość: jp Re: Ile macie punktów? IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 10:23
        Skoro laureaci są tacy swetni to dlaczego nie piszą egzaminu - powinni jak
        wszyscy ( slepi, glusi, uposledzeni ) - korzystacie z głupiego przepisu MEN-u
        no i często z układów ( komisje knkursowe !!!).
    • Gość: df Re: Ile macie punktów? IP: *.pl / 10.6.0.* 10.05.03, 09:33
      Ja mam 44p wiec nie najgorzej tyle samo mialem na probnym a ten przeciez byl
      trudniejszy :D Pozdrawiam All
    • Gość: dorotka Re: Ile macie punktów? IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 09:42
      Ja mam chyba 45 a za to z humana koło 20 i już mogę się pożegnać z ukochaną
      szkołą
    • Gość: stiffer Re: Ile macie punktów? IP: *.gal.pl / 192.168.98.* 10.05.03, 10:12
      Nie przesadzajcie, to jest mozliwe zeby napisac na 48. Z polaka, czuje ze
      napisalem dobrze charakterystyke, podanie mam dokladnie jak w kluczu, a ze
      wczesniejszych mam dwa źle (jakby mi wszystko na maxa rzucili to mam 48ptk.).
      Natomiast wiem, ze za ostatnie zadanie cos mi utna, chociaz pisze bdb. Zawsze
      sobie odejmuje 3ptk (za ortografy, tak profilakrtycznie). Kolo 45 powinenem
      miec. Natomiast z matmy... behehe. Jestem humanista, matma mnie denerwuje itd.
      ale zmoglem sie i zaczalem na niej poprostu logicznie myslec. Kolo 40ptk.
      powinenem miec, spieprzylem tylko te zadania ktore byly na wiedze (nie ucze
      sie), na myslenie mam okej...
      Zatem, jesli ktos ma 20ptk, niech sie nie przejmuje. Moja kolezanka, leci na
      samych bdb i celach, a teraz jest zalamana bo spieprzyla egzamin. Poprostu,
      nie wierzyla w siebie, ze napisze tak jak potrafi (a potrafi) i wyszla jej
      kiszka. Ja sie do tego przygotowywalem w smieszny sposob, zrobilem 7 testow
      matematycznych, 2 humanistyczne i przeczyttalem zeszyty z chemii, biologii,
      fizyki, co w przeliczeniu zajelo mi moze 10 godzin przez caly rok szkolny. Nie
      bede pieprzyl, bo uczylem sie w miare sensownie przez cale trzy lata,
      sluchalem na lekcjach i przygotowywalem sie. Egzamin nie poszedl mi
      wysmienicie (bo naprade mozna bylo miec z matematycznego 46, kilka zadan bylo
      takich o ktorych nie mialem pojecia), tylko zawalilem. Wszyscy zawalilismy i
      nie ma sie co smucic. Teraz pewnie zacznie mnie ktos bluzgac, itp. ale mowie
      Wam prawde, pomyslcie logicznie i dojdziecie do tego samego wniosku co ja.
      Ogolnie zycze wszystkim dobrych wynikow i dostania sie tam gdzie
      chca :))))))))

Strzała południa! :D
    • Gość: stiffer Re: Ile macie punktów? IP: *.gal.pl / 192.168.98.* 10.05.03, 10:16
      Dodam, ze z probnych mialem z humana i matmy, odpowiednio 32 i 30 ptk. zatem
      wcale nie jestem jakims pieprzonym geniuszem, tylko normalnym gosciem jak
      wszyscy inni. Hehehe, a tak wogole, ci co maja 50ptk. to jest bardzo mozliwe.
      Sami slyszeliscie ile nas pisalo, ponad pol miliona. Troche duzo, prawda?
      Zatem niech sie zdazy nawet i 500 takich zajebistych wynikow i co? Sumujac z
      calej polski, zajma jedna szkole a reszta bedzie miec wyrownane wyniki. Co wy
      myslicie, ze ludzie nie biora nauki jako hobby? Sa takie przekrety :)

Pozdrawiam.
    • Gość: Patyczak Re: Ile macie punktów? IP: *.tkdami.net 10.05.03, 12:53
      Rozwalacie mnie, poważnie... ja będę miała 30 plus minus 2. I tez liczyłam na
      więcej... ale kurcze, "mam 47 jak słabo" Nie przesadzacie???? To już jest chyba
      chora ambicja...
      • Gość: Miko Re: Ile macie punktów? IP: 212.106.152.* 10.05.03, 15:23
        46, 49, 47...no zawaliłem...i jeszcze, że proste było - cóż, może dla was, ale
        zobaczcie ile luda się wypowiedzało tutaj, a ile na SKŁADAJCIE PROTEST!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka