Gość: AGATA IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 11:11 TO BYLO BARDZO TRUDNE. UCZE SIE BARDZO DOBRZE. ALE NIE JESTEM KUJONEM. A TE ZADANIA MNIE PRZERAZIŁY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asiunia Re: TRZEBA SIE ODWOŁAC IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 11:14 sratutatu - trudne nie były wystarczyło troche pomysleć bo naprawde 90% było na logike Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneczka Re: TRZEBA SIE ODWOŁAC IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 11:54 A mnie się wydaje że był łatwiejszy niż humanistyczny. Dało się go wyliczyć. Bardzo sie ciesze że byłe tyle chemii Najgorszy to ten bak ale po przeanalizowaniu do zrobienia. Tam był mały chaczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master a gowno... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 11:59 gowno prawda... te testy zawieraly zadania wrecz banalne!!! ludzie.. jezeli ktos ma srednia powyzej 4,75 i nie ze kuje to powinien luz napisac na 50!!! ludzie zobaczcie zadania z majcy w 1 kl gim!!! sa trudniejsze.. ten egzamin to banal!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Wez je nie sluchaj:))) IP: *.slp.vectranet.pl / 10.12.0.* 10.05.03, 12:01 przestan trzeba te 2 z tad usunac one moze napisaly bosko ale wiekszosc uczniow w Polsce nie!! i jezeli chcecie dolowac innych to poszukajcie jakiejs innej strony oki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper (master) Re: Wez je nie sluchaj:))) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 12:03 ja jestem chlopak... i takie testy to ja robilem majac 14 lat... musicie byc naprawde ograniczeni zeby talich zadan nie zrobic.. i wcale was nie doluje.. ale przesadzacie... juz probny byl trudniejszy... mialem 45.. a z tego 50 i skonczylem pisac po 40 min... ludzie to o czyms swiadczy... Odpowiedz Link Zgłoś