Dodaj do ulubionych

TRZEBA SIE ODWOŁAC

IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 11:11
TO BYLO BARDZO TRUDNE. UCZE SIE BARDZO DOBRZE. ALE NIE JESTEM KUJONEM. A TE
ZADANIA MNIE PRZERAZIŁY
Obserwuj wątek
    • Gość: Asiunia Re: TRZEBA SIE ODWOŁAC IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 11:14
      sratutatu - trudne nie były wystarczyło troche pomysleć bo naprawde 90% było
      na logike
    • Gość: Aneczka Re: TRZEBA SIE ODWOŁAC IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 11:54
      A mnie się wydaje że był łatwiejszy niż humanistyczny. Dało się go wyliczyć.
      Bardzo sie ciesze że byłe tyle chemii
      Najgorszy to ten bak ale po przeanalizowaniu do zrobienia. Tam był mały
      chaczyk.
      • Gość: master a gowno... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 11:59
        gowno prawda... te testy zawieraly zadania wrecz banalne!!! ludzie.. jezeli
        ktos ma srednia powyzej 4,75 i nie ze kuje to powinien luz napisac na 50!!!
        ludzie zobaczcie zadania z majcy w 1 kl gim!!! sa trudniejsze.. ten egzamin to
        banal!!!!
      • Gość: Ania Wez je nie sluchaj:))) IP: *.slp.vectranet.pl / 10.12.0.* 10.05.03, 12:01
        przestan trzeba te 2 z tad usunac one moze napisaly bosko ale wiekszosc uczniow
        w Polsce nie!! i jezeli chcecie dolowac innych to poszukajcie jakiejs innej
        strony oki?
        • Gość: kacper (master) Re: Wez je nie sluchaj:))) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.03, 12:03
          ja jestem chlopak... i takie testy to ja robilem majac 14 lat... musicie byc
          naprawde ograniczeni zeby talich zadan nie zrobic.. i wcale was nie doluje..
          ale przesadzacie... juz probny byl trudniejszy... mialem 45.. a z tego 50 i
          skonczylem pisac po 40 min... ludzie to o czyms swiadczy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka