Gość: buu Re: kto sie nigdzie nie dostal???WAWA IP: *.chello.pl 25.06.03, 15:54 ja sie nigdzie nie dostalam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głupi Penis I JAAAAAAAAAAAAAaa!!!!!!! IP: *.acn.pl 25.06.03, 16:42 Kurde, w Norwidzie nie ma mnie nawet na rezerwowej, w Sowinskim i w Batalionu Zośka jestem daleko na rezerwie (20 miejsce) :( Chyba trzeba szukać nowej szkoły albo zmienić profil bo widziałem że w Zośce mógłbym się dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: kto sie nigdzie nie dostal???WAWA IP: 217.153.158.* 25.06.03, 18:02 ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiaczkowo Re: kto sie nigdzie nie dostal???WAWA IP: *.acn.pl 25.06.03, 18:44 ja tez w norwidize nawet na rezerwowej nie bylam w zeromskim tooo aleko jedynie we fredry na 34 i tam mam nadziej sie dostac a 10 miejsce na lisice rezerwowej to jest dobre duzo osób odpadnie nie martw sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x misiaczkowo ! IP: *.acn.pl 25.06.03, 19:40 u Fredry jesteś 34 na rezerwie w klasie z edukacją europejską ?? a ile miałeś punktów ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: misiaczkowo ! IP: *.acn.pl 25.06.03, 19:46 bo tak się zastanawiam czy tam się nie przenieść....mam 130 punktów , startowałam do dziennikarskiej , ale szans już chyba nie mam....więc może pozwolą mi kandydować do edukacji...heh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiaczkowo Re: misiaczkowo ! IP: *.acn.pl 25.06.03, 19:50 wiesz i tak ja mam pierwszenstwo bo składałam do niej jako pierwsza. ale wydaje mi sie ze osoby majace 150 unktów pojda z tamtad i sie dostane a ty jak myslisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: misiaczkowo ! IP: *.acn.pl 25.06.03, 19:54 to nawet nie wiesz jak ja się czułam widząc te 150-170 punktów u osób na liście przyjętych :P ale cóż...też mam taką nadzieję , że te osoby poodchodzą i zwolni się dla nas miejsce...albo znowu utworzą po dwie klasy ( tak jak w zeszłym roku ). Bynajmniej jutro się popytam czy jest taka możliwość kandydowania w razie czego do dwóch klas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yagoda Re: kto sie nigdzie nie dostal???WAWA IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 19:58 Mickiewicz-25 miejsce na liście podstawowej:P Odpowiedz Link Zgłoś