Gość: as IP: *.client.attbi.com 23.07.03, 05:58 He is grumpy - on jest w zlym humorze. What a ding-dong - co za dupek. Sorry ass - cholerny przegraniec. He is totally fucked- up, - jest calkowicie popieprzony. Stinking ass - smierdzacy gnoj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Irka do AS-a IP: 62.233.201.* 21.10.03, 17:19 Tobie sie najwyrazniej pomyslilo w jakim dziale jestes - to EDUKACJA i zwroty, ktore Ty podpowioadasz i o ktorych brak ciagle sie czepiasz Agnieszki naleza do grupy wyrazen, ktore dobrze wychowana mlodziez zna, ale niekoniecznie uzywa na co dzien Jestem naprawde pod wrazeniem Twojej znajkomosci slangowego angielskiego ALE CO Z NIEJ WYNIKA ? I bardzo prosze - zglos sie do redakcji z alternatywna propozycja stworzenia slownika wyrazen nieprzyzwoitych, nie rozmiwniaj aktywnosci na dobre - BO MNIE IRYTUJA TWOJE DOPISKI (i specjalnie uzylam capslocka) mimo wszystko - have a nice day :0) irka Odpowiedz Link Zgłoś
uptowngirl Re: do AS-a 26.10.03, 14:10 a mnie to pasuje bo liczy sie jezyk jakim mowia ludzie!a nie slowniki-nie ma nic bardziej zalosnego niz gadajacy jak z czytanki obcokrajowiec-ja chce mowic tak zeby sie na mnie nie patrzyl nikt jak na stwora z kosmosu.a ty sama nie wiesz gdzie mozesz uzywac "fuck"ect i do kogo a gdzie nie? Go on As-wlasnie o to chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś