nika_6 Re: pomozcie studentce 10.11.07, 20:14 obserwuje to forum od jakiegos czasu gdyz wlasnie wybralam studia nauczycielskie szukam pomocy w sprawie pracy licencjackiej jakie mialyscie tematy potrzebuje samego tematu Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.z Re: pomozcie studentce 11.11.07, 10:19 A na jakim konkretnie jesteś kierunku? Ja na edukacji techniczno-informatycznej pisałam prace (co prawda magisterską) z materiałoznawstwa. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
nika_6 Re: pomozcie studentce 11.11.07, 10:31 jestem na edukacji wczesnoszkolnej i przedszkolnej i na pedagogice babeczka dala nam temat jaki moglbybyc temat pracy licencjackiej na podstawie badan pedagogicznych no i moze ktos pomoze albo cos wymysli Odpowiedz Link Zgłoś
amilos Re: pomozcie studentce 12.11.07, 22:55 np. łatwo zbadać i dużo materiałów jest do badania dojrzałości szkolnej dzieci 6 letnich. Odpowiedz Link Zgłoś
nika_6 Re: pomozcie studentce 13.11.07, 13:12 aha czyli tematem moze byc dojrzalosc szkolna dzieci idacych do szkoly czyli w wieku 7 lat naprzyklad co myslicie o temacie pedagogika montesori w edukacji lub dzieci uzdolnione Odpowiedz Link Zgłoś