n-p 04.02.08, 17:30 PONIEDZIAŁEK - Protest - bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janusz114 Chcę oglądać twoje nogi 04.02.08, 18:21 To ciekawy artykuł, choć uważam, że najistotniejsza w doborze przyszłego partnera seksualnego jest KASA. Odpowiedz Link Zgłoś
pether_23 No.. Ty "uważasz", a oni robią badania naukowe. 04.02.08, 20:12 No.. Ty "uważasz", a oni robią badania naukowe. Pewne rzeczy nie są kwestią poglądów. Odpowiedz Link Zgłoś
obinobi Dobitny obraz polskiej "nauki" 04.02.08, 21:05 Tego typu badania najdobitniej świadczą o poziomie naszych "naukowców". Prowadzić badania, które nie są nikomu do niczego potrzebne. Etat jest, pensja leci a cała reszta ech... Odpowiedz Link Zgłoś
pether_23 Ech.. 04.02.08, 21:19 Po pierwsze, antropolodzy na całym świecie prowadzą badania nad "zmatematyzowaniem" kryteriów atrakcyjności fizycznej. Więc mów o poziomie światowych naukowców. A po drugie, to ten cudzysłów sobie mogłeś darować. Odpowiedz Link Zgłoś
onioni Re: No.. Wymiary - długośc nóg i nie tylko .. 05.02.08, 00:10 > No.. Ty "uważasz", a oni robią badania naukowe. nie wiem jak ty czytasz, ale oni nie robili badań co ma wieszy wpływ: nogi czy kasa. Po prostu analizowali tylko nogi. Zaś to że kasa ma wielki wpływ, widac choćby po rozwodach. Zazwyczaj od problemów z kasą się zaczynaja problemy małżeńskie. I długie nogi tego nie uratują %-) ps. wiecej o długości nóg jest tutaj: start24.pl/forum/index.php?topic=4.0 Odpowiedz Link Zgłoś
pether_23 To JA nie wiem jak TY czytasz. 05.02.08, 00:24 To JA nie wiem jak TY czytasz, bo ja nic takiego nie pisałem. > oni nie robili badań co ma wieszy wpływ: nogi czy kasa. Gdzie coś takiego napisałem? Nie pisałem niczego takiego. Chodziło mi o to, że tezy trzeba sprawdzać, i oni swoje sprawdzają, w przeciwieństwie do forumowicza, który napisał o kasie. > Zaś to że kasa ma wielki wpływ, widac choćby po rozwodach. No i świetnie. Tezę i jakąś tam poszlakę już masz. To teraz tylko znajdujesz wystarczająco dużą i wystarczająco reprezentatywną grupę ludzi, robisz badania, obliczasz błędy, odchylenia standardowe, wyciągasz wnioski i już - gotowe. W czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelx5 czy przewidziana jest konferencja J. Kaczyńskiego 04.02.08, 18:27 i P.E. Gosiewskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
strikep Kobiety= tylko dluuuuuuuugie nogi,bardzo pozadane 04.02.08, 18:39 szczuple, wysokie, ponad 177, i dluuuuuuuugie nogi.......... Odpowiedz Link Zgłoś
str76 Re: Kobiety= tylko dluuuuuuuugie nogi,bardzo poza 04.02.08, 19:03 FUJJJJJ - niskie, szczupłe (filigranowe) i małe/drobne stopy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
str76 Re: Kobiety= tylko dluuuuuuuugie nogi,bardzo poza 04.02.08, 19:04 Oczywiscie Fujjj to do tych wysokich. Najlepsze są drobne,małe kobitki Odpowiedz Link Zgłoś
delfina77 Re: Kobiety= tylko dluuuuuuuugie nogi,bardzo poza 04.02.08, 19:13 Jesli sam jestes kurduplem to takie rzeczywiscie sa dla ciebie najlepsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
canisparvus Mądrość pradziadów 05.02.08, 10:04 Pojął ktoś żonę, a że dosyć mała, siła się ludzi temu dziwowała. Ten odpowiedział: Panowie, ze złego trzeba wybierać, co jest najmniejszego. Jan Gawiński, XVII wiek Odpowiedz Link Zgłoś
teyoo taa..bo facet zaraz myśli o dzieciach.. akurat 04.02.08, 19:23 > Taka kobieta ma więcej hormonów płciowych, jest zdrowsza i bardziej płodna od pań o mniej wciętej talii. Rany no.. wiecznie tłumaczenie tego, kto się komu podoba, kryteriami ślepo zwierzęcymi "czy ten osobnik nadaje się, żebym się z nim/nią rozmnożył/a". Przecież patrząc na ładną kobietę/faceta, nie myślimy od razu, gdzie by tu się zacząć mnożyć. Bez przesady.. Te 'naukowe' opracowania "czemu podobają/nie podobają nam się ludzie z krzywmi zębami/długim nogami/rudymi włosami/skórą w ciapki" są już irytujące. Szczerze wątpię, by ludzie kierowali się w życiu głównie biologią - chyba zbyt wielką wagę nauka przywiązuje do 'naturalnych' odruchów. Mimo wszystko, człowiek to nie gołąb, hipopotam czy mysz badylarka, nie sądzę, by kierował się głownie myślą o płodzeniu potomstwa.. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
sara_87 Re: taa..bo facet zaraz myśli o dzieciach.. akura 04.02.08, 19:27 > Rany no.. wiecznie tłumaczenie tego, kto się komu podoba, kryteriami ślepo zwie > rzęcymi "czy ten osobnik nadaje się, żebym się z nim/nią rozmnożył/a". Przecież > patrząc na ładną kobietę/faceta, nie myślimy od razu, gdzie by tu się zacząć m > nożyć. Bez przesady.. nie myślimy, ale tak jest, natury nie oszukasz niektórzy nazywają to miłością Odpowiedz Link Zgłoś
polonos Re: taa..bo facet zaraz myśli o dzieciach.. akura 05.02.08, 11:12 To nie chodzi przecież o świadome kierowanie się cechami fizycznymi wskazującymi na większa płodność przy wyborze partnera. Nikt przecież nie myśli w ten sposób. Tu raczej jest mowa o naszych podświadomych wyborach, które przecież są w dużej części determinowane przez naszą "zwierzęcą" naturę. A tak swoją drogą to kobieta też zaraz nie myśli o dzieciach. Nie tylko facet. Odpowiedz Link Zgłoś
bezportek Takie zwierze - homo sapiens 04.02.08, 19:41 Czlowiek jest zwierzeciem, czy to sie lewackim zabobonom podoba, czy nie. Tak zwana kultura, wychowanie czy "czysty rozum" to dogmaty stworzone przez niedorozwinietych/koslawych/pryszczatych i inne odpadki ewolucji, skazane na przygladanie sie zza plota ochoczej kopulacji osobnikow z normalnym genotypem. Odpowiedz Link Zgłoś
pether_23 Idei, że człowiek nie jest zwierzęciem, to... 04.02.08, 21:49 Idei, że człowiek nie jest zwierzęciem, to ja akurat bym się raczej doszukiwał w okolicach prawicy odłamu tego bardziej religijnego, a nie lewicy, ale pewnie wiesz lepiej. Natomiast zupełnie już nie wiem skąd pomysł, że ktoś niedorozwinięty, koślawy lub pryszczaty koniecznie musi mieć spaprany genotyp. No, ale pewnie to też wiesz lepiej ode mnie, przecież jesteś taki mądry... Odpowiedz Link Zgłoś
baalsaack Re: Idei, że człowiek nie jest zwierzęciem, to... 05.02.08, 02:00 Akurat takich idei można się doszukać i po prawej, i po lewej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Chcę oglądać twoje nogi 04.02.08, 20:46 szkoda że nie mierzono wewnętrznej długości nogi - wszystko byłoby jasne; od spojenia kości łonowej to trochę skomplikowane Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Chcę oglądać twoje nogi 04.02.08, 21:04 prawdę mówiąc nawet po obejrzeniu atlasu anat. wciąż nie wiem gdzie jest to "spojenie kości łonowej" (od którego 53%....) i tak potencjalnie ciekawy artykuł na temat do którego już zresztą było kilka podejść nieudanych (np. pisano coś jak noga 89 cm dla wzrostu 170cm tylko wtedy nie podawano w ogole od którego miejsca mierzone!!!)............. Odpowiedz Link Zgłoś
tysia2 Chcę oglądać twoje nogi 04.02.08, 20:47 Ciekawam, czy jeśli nawet do średniej mam o 7,5 cm za mało (u każdej z nóg ) to mam zakładać rodzinie sprawę o zaniedbywanie w dzieciństwie? Odpowiedz Link Zgłoś
brejkam Chcę oglądać twoje nogi 04.02.08, 20:50 poza tym uwazam ze pan piotr naukowiec jest przystojny a jego nogi sa mi obojetne Odpowiedz Link Zgłoś
pamejudd "New Scientist" prestizowym tygodnikiem?! 04.02.08, 22:51 To jakis zart?! To tak, jakby u nas nazwac tak "Wiedze i zycie".... Odpowiedz Link Zgłoś
hristoforos Lepsze długie nogi, od długich cycków 04.02.08, 23:37 Uwielbiam zgrabne nogi, stopy i... dłonie. Zachowane proporcje, a przede-wszystkim ZADBANE w/w części ciała(w moim przypadku mowa o kobietach),to naprawdę afrodyzjak.Wyższa,czy niższa, to już mniejsze znaczenie, a nawet piersi,większe, powszechnie uważane za "lepsze" to sprawa gustu. Kobieta piękna, to kobieta z klasą... Odpowiedz Link Zgłoś
nobull Chcę czuc twoje nogi 05.02.08, 08:31 Ciekawe jak oni mierza te nogi? Zaczynajac odstóp i idac w głab raju? Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkoi ale pierdoly !!! 05.02.08, 08:45 dobrze ze w polsce nie marnuje sie czasu i pieniedzy na udowadnianie takich pie.. Odpowiedz Link Zgłoś
pj.pj Chcę oglądać twoje nogi 05.02.08, 11:45 128 cm nóg przy jakim wzroście ma ta modelka??? Odpowiedz Link Zgłoś
totalizator Kobiety nosza 10 centymetrowe protezy, aby 05.02.08, 13:12 Kobiety nosza 10 centymetrowe protezy, aby dorownac pici brzytkiej. Odpowiedz Link Zgłoś
cojestdoktorku Re: Kobiety nosza 10 centymetrowe protezy, aby 05.02.08, 17:16 > Kobiety nosza 10 centymetrowe protezy, aby dorownac pici brzytkiej. w rzeczywistości płeć brzydka to kobiety taka reguła wśród zwierząt - samce są ładniejsze od samic kobiety maja "brzydsze" twarze ale się malują mają krótsze nogi ale noszą obcasy itp. wystarczy znaleźć kilku atrakcyjnych facetów rozebrać do naga i postawić obok kilku atrakcyjnych pań również nagich (po zmyciu makijażu) - porównanie szybko wykaże któa z płci jest w rzeczywistości brzydka p.s. jestem 100% hetero :) Odpowiedz Link Zgłoś
x-magda-x ech, ciuchy trudno kupić 05.02.08, 17:22 kiedy się ma te "idealne" proporcje obwodu talii do obwodu bioder. spodnie i dopasowane spódniczki albo są za ciasne w biodrach albo za luźne w talii. Odpowiedz Link Zgłoś