Dodaj do ulubionych

Język włoski w internecie

IP: *.satkabel.com.pl / 192.168.3.* 01.09.03, 07:09
Czy znacie jakieś strony w Internecie, dzięki którym można nauczyć się
włoskiego (od podstaw - dla początkujących)?
Obserwuj wątek
    • Gość: berta Re: Język włoski w internecie IP: *.satkabel.com.pl / 192.168.3.* 03.09.03, 18:59
      Naprawdę nie wiecie?
      • Gość: berta Re: Język włoski w internecie IP: *.satkabel.com.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 12.09.03, 07:42
        Czy nikt nie uczy się włoskiego? :-(((
    • Gość: kamila Re: Język włoski w internecie IP: *.icpnet.pl / *.cache.icpnet.pl 14.09.03, 18:35
      Ja się niedawno zaczęłam uczyć:)
      www.bbc.co.uk/languages/italian/
      • Gość: kamila Re: Język włoski w internecie IP: *.icpnet.pl / *.cache.icpnet.pl 14.09.03, 18:49
        O, teraz znalazłam podobny, wcześniejszy wątek, tam są jeszcze inne adresy:)
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33&w=5088485&v=2&s=0
        • Gość: berta Re: Język włoski w internecie IP: *.satkabel.com.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 15.09.03, 04:02
          Kamila, dziękuję za odpowiedź. Przy okazji, jak Ci idzie, czy długo się uczysz
          i czy masz jusz postępy?
          • Gość: kamila Re: Język włoski w internecie IP: *.icpnet.pl / *.cache.icpnet.pl 15.09.03, 11:33
            Witaj:) Uczę się z tego kursu dla początkujących na BBC od ok 2 tyg. Na razie
            mi to wystarcza i jestem zadowolona. Opanowałam podstawowe słówka i zwroty,
            chociaż gramatyka jest dla mnie jeszcze czarną magią:) Ale wszystko w swoim
            czasie...
            Pozdrawiam:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka