Gość: seba IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 03:02 Witam Czy ktos w Warszawie prowadzi kursy SAP. Nieznajomosc tego oprogramowania w znacznym stopniu przeszkadza mi w znalezieniu lepszej pracy. Prosze o pomoc. Sebastian Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jacus2 Re: kursy SAP? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.02, 09:00 Ha, Jedyna znana mi firma ktora prowadzi kursy to SAP Polska. IMHO: jezeli myslisz, ze ukonczenie jakiegokolwiek kursu "kierunkowego", np. "FI050 - ksiegowosc wewnetrzna i zewnetrzna firmy" (jak dobrze pamietam), to strata czasu. Powod jest jeden - SAP to nie jest produkt z polki, jest on indywidualnie implementowany, tak wiec szkolenia uniwersalne traktuja zagadnienia po lebkach. Co innego udzial w szkoleniach technicznych. Sam skonczylem kilka zarowno w Polsce jak i w Niemczech i GB i uwazam, ze sa na REWELACYJNYM poziomie. Wada - sa cholernie drogie... Zreszta, mozesz sobie doczytac na ichnich stronach. powodzenia, Jacek Gość portalu: seba napisał(a): > Witam > Czy ktos w Warszawie prowadzi kursy SAP. Nieznajomosc tego oprogramowania w > znacznym stopniu przeszkadza mi w znalezieniu lepszej pracy. Prosze o pomoc. > > Sebastian Odpowiedz Link Zgłoś