cypis40 09.09.13, 14:57 Czy znacie jakieś stronki z relacjami z Karaibów? Chętnie bym poczytał ale znalazłem póki co "tylko" relacje na "Oddyseju" i na innym www.trip4cheap.pl/forum/ameryka-polnocna-i-srodkowa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gelati Belkot karaibski 09.09.13, 20:59 Cypis, badz z nami szczery. Bez kryptoreklamy. Pytasz quasi-niewinnie i wciskasz infantylna gowniana stronke z wynurzeniami przyglupow ktorzy polecieli w podroz zycia do Dominikany. Dominikana to nie Karaiby. Geograficznie tak ale turystycznie to getto dla bieda turystow majacych klopoty z ze zbudowaniem prostego zdania nie mowiac o wyrazeniu swoich odczyc. To ubogi belkot. Po namysle, powinienies sie ze mna zgodzic. Mniej subtelnie - spadaj z tym guanem. Odpowiedz Link
slona78 Re: Belkot karaibski 11.09.13, 19:55 Gelati, ależ pojechałeś... (co prawda darowałam sobie czytanie strony Cypisa). Tak, zdecydowanie Dominikana jest ekonomicznym wyborem karaibskim, ale czy na pewno złym? Nie zawsze ma się ochotę na wyprawę życia, poznawanie kultury, asymilację z tubylcami. Czasem wystarczy ciepłe, spokojne morze/ocean, doskonała pogoda i przyzwoite jedzenie by... się zresetować (a... i towarzystwo do gry w siatkę). Odpowiedz Link
gelati Re: Belkot karaibski 12.09.13, 11:41 slona78 napisała: "Tak, zdecydowanie Dominikana jest ekonomicznym wyborem karaibskim, ale czy na pewno złym? " Slona, zgadzasz sie ze mna i ja zgadzam sie z Toba Byc moze przerysowalem ale znudzilo mi sie czytanie basni z tysiaca i jednej nocy o Karaibach opisujacych glownie Dominkane. Cypis jest tego przykladem promujac swoj gniot. Dla odmiany przeczytalbym cos na temat Dominiki Dominkana jaka jest kazdy kto tam byl wie. Nie jest to jeszcze przedmurze raju. Odpowiedz Link
slona78 Re: Belkot karaibski 12.09.13, 13:51 Gelati, aż sobie zaglądnęłam z ciekawości na stronę i faktycznie gniot... jednocześnie jestem totalnie rozjechana kryteriami doboru hoteli alkohol? No ok, alkohol jest dla ludzi... ale żeby aż tak? Problem z Dominiką będzie taki, że pewnie brak dostępnych cenowo ofert all inclusive, a w związku z tym przeżycie jedynie na lekkim rauszu byłoby nieznośne stąd Dominika będzie mniej atrakcyjna. Odpowiedz Link
kris7109 Re: Belkot karaibski 24.09.13, 16:11 No to było ostre,faktycznie to kryptoreklama.Ale jeżeli chodzi o luźny wypad na Karaiby (niby dlaczego Dominikana to nie Karaiby nie rozumiem) to Dominikana jest OK. Odpowiedz Link