michut 15.07.08, 14:50 zapraszam picasaweb.google.pl/bucanero.travel cdn! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
almahler Re: foto -- Kuba 2008 15.07.08, 17:48 hej gratuluje pomyslu na galerie, male pytanko. czyzby az tak bardzo sie pozmienialo?????? Bo ja ostatni raz bylam w tamtym roku i takich wspanialosci nie doswiadczylam. No i ostatnie zdjecie. Sprzedaja cole i fante??????????????? no to rzeczywisie ostra zmiana! pozrawiam a Odpowiedz Link
michut menu -- Kuba 2008 15.07.08, 22:19 Trudno mi powiedzec jak bylo przed rokiem, ale bardzo ciekawy jestem co bedzie za rok Jadalismy glownie w casas particulares i paladarach. Nas tez zaskoczylo, ze wszedzie proponowali nam owoce morza: krewetki w cenie kurczaka (8 CUC kolacja/os.)! Cola i Fanta sie zdarzaly, ale sporadycznie: produkowane w Meksyku, dominuje jednak Tu Cola. Odpowiedz Link
squoo Re: foto -- Kuba 2008 16.07.08, 16:15 heh.. zrobilem prawie identyczna trase.. ktora droga wyjechales z Baracoa? przez Moa? troche fot (nie tak kolorowych www.holgaart.com/HOLGA/Gallery2/ za tydzien, dwa, dorzuce zdecydowanie wiecej. m. Odpowiedz Link