klagun 20.06.07, 13:03 Powiem szczerze że w tej chwili sama przestałam podawać małej witaminę D3 ( bo jest słonko) oraz cebionek. Zapomniałam zapytać pediatrę czy powinnam kontynuować podawanie. A jak jest u was- dajecie coś, może vibowit? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamuletka Re: WITAMINY 20.06.07, 14:01 nie daję zacznę podawać vibovit o ile mu będzie smakował dopiero na jesień. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiareczka Re: WITAMINY 20.06.07, 20:33 ja jestem własnie po wizycie lekarskiej i babka powiedziała żeby odstawić wszystkie "sztuczne" witaminy, bo dziewczynki jedzą bardzo duzo owoców i piją dużo soków - powiedziała że takie witaminy lepsze, a na jesień wrócimy do sztucznych Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: WITAMINY 21.06.07, 09:01 nic nie daję, wit. D3 też juz odstawiłam. Tak, jak u gosiareczki wrócimy do witamin jesienią. Odpowiedz Link Zgłoś
beatat114 Re: WITAMINY 21.06.07, 14:22 Witaminy D3 pediatra zalecił nam nie podawać w słoneczne miesiące (maj- sierpień), więc nie podaję, a cebionu też nie , chyba, że podczas choroby Odpowiedz Link Zgłoś