Dodaj do ulubionych

laparo 21 maja

15.05.07, 17:46
Hej,

czy ktoras z Was moze mi poradzic, co mam robic skoro operacja zaplanowana
jest na 21 maja,a wtedy wiadomo... nieszczęsny strajk:(
Nie wiem czy jak po 21 to mnie przyjmą, poza tym ja chcę mieć już z głowy ten
stres i ból.

Dziękuję!
Obserwuj wątek
    • kontakt.tk Re: laparo 21 maja 20.05.07, 12:45
      Cześć,
      Moja żona miała laparoskopie w piątek, 18maja. Z tego co wiem niektóre szpitale
      w normalnym trybie przyjmują na zabiegi. Ponadto na przeddzień zabiegu
      przygotowują cie do niego (przynajmniej tak było u nas). Jeżeli jest to
      prywatna klinika to prawdopodobnie będzie w ustalonym terminie.
      Głowa do góry...
    • edyta1011 Re: laparo 21 maja 22.05.07, 10:30
      U nas w Ostrołęce wczoraj pracowali normalnie - cała służba zdrowia. Mam więc
      nadzieję, że ty też jesteś już po. Ja jestem przed zabiegiem i interesuje mnie
      jak długo zajmie ci dojście do siebie. Mam 3-letniegi synka i raczej nie
      pozwoli on mi odpocząć po zabiegu w domu. Więc chciałabym wiedzieć jak to sobie
      wszystko zaplanować- opiekę nad nim itp. Wprawdzie po cesarce po dwóch dwóch-
      trzech dniach nosiłam go na rękach, bo nikt się nad nami nie litował, a po
      trzech tygodniach biegałam między domem a szpitalem, ale on miał wtedy 3,5 kg a
      nie 17 i był znacznie mniej ruchliwy.
      • asia804 Re: laparo 21 maja 22.05.07, 12:15
        Hej,

niestety nie bylam w szpitalu,bo strajk! Jestem zalamana,bo od 22 czerwca mam
        nowa prace i przeciez nie pojde od razu na zwolnienie.
        Chyba musze pojsc prywatnie,ale skad tyle kasy wziac (ok 3000). Zalamka!

Miej nadzieje, ze szybko dojdziesz do siebie, podobno 2 dni i jest dobrze:-)
        Trzymam kciuki za Ciebie!

My kobiety mamy przechlapane:(

Trzymaj sie!!!

• nianja Re: laparo 21 maja 22.05.07, 14:21
          hej

poszukaj kliniki, która ma podpisaną umowę z nfz i wtedy to nie kosztuje tyle
          powodzenia
        • edyta1011 Re: laparo 21 maja 23.05.07, 08:56
          Spróbuj dowiedzieć się kiedy strajk się skończy i upierać się, aby wykonali ci
          ten zabieg, który przecież nie odbył się nie z Twojej winy. Prywatnie to bym ci
          nie radziła, raz - szkoda pieniędzy, a teraz z długów się tak szybko nie
          wychodzi, zresztą mogą ci być potrzebne potem na leczenie, a dwa - mogą ci
          później zlecić jakieś kontrole, badania i co, znowu będziesz płacić. Nie po to
          zabierają nam pieniądze na zdrowotne, żebyśmy teraz płaciły dodatkowo.
          A odnośnie szpitala państwowego, to nauczyłam się jak synek chorował, że jak po
          dobroci nie pomaga, to czasami trzeba się wykłócić, bo z upierdliwą babą nie
          chcę dyskutować i czasami ulegają, żeby nie mieć kłopotów.
          Życzę ci powodzenia i oby wszystko się udało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka