Dodaj do ulubionych

Odsprzedam Hyalobarrier Gel Endo

13.02.14, 17:51
Witam,
trzy tygodnie temu - przygotowując się do laparoskopii/laparotomii - zakupiłam Hyalobarrier Gel Endo (stosowany w celu zapobiegania zrostom lub ograniczania zrostów po zabiegach chirurgicznych w obszarze jamy brzusznej lub miednicy).
Lekarz w trakcie operacji uznał jednak, że nie zastosuje żelu.
W związku z tym zostałam z niewykorzystanym, nienapoczętym (jedyny "mankament" to moje nazwisko napisane na opakowaniu) żelem, który kosztował sporo.
Zapłaciłam za niego 596 zł (paragon do wglądu). Proponuję odsprzedaż za 500 zł. Ze względu na konieczność przechowywania go w lodówce, wysyłka nie jest możliwa - tylko odbiór/dostawa osobista na terenie Warszawy. Termin ważności żelu to 07/2016.
Osoby zainteresowane proszę o kontakt.
Ania
Obserwuj wątek
    • gauks Re: Odsprzedam Hyalobarrier Gel Endo 22.02.14, 11:38
      Witam.

Czy ma Pani nadal do odsprzedania Hyalobarier Endo
      a może Pani doradzi gdzie mogę ten żel kupić taniej w Warszawie
      proszę o kontakt 501 532 759

Pozdrawiam

Agnieszka Gauks
      • an.nja Re: Odsprzedam Hyalobarrier Gel Endo 24.02.14, 12:17
        Witam,
        tak mam jeszcze żel. Pozwolę sobie zadzwonić do Pani dziś popołudniu/wieczorem.
        Pozdrawiam.
        • gauks Re: Odsprzedam Hyalobarrier Gel Endo 24.02.14, 12:19
          Zatem czekam na telefon
    • ollga_b_k Re: Odsprzedam Hyalobarrier Gel Endo 17.10.14, 15:19
      Witam, również tak jak an.nja mam niewykorzystany Hyalobarrier Gel Endo. Miałam mieć laparoskopię na początku lipca, ale okazało się, że jestem już w ciąży! Laparoskopia miała na celu sprawdzenie drożności jajowodów, gdyż od dłuższego czasu nie mogłam zajść w ciążę. Teraz żel nie jest mi potrzebny i chętnie go odsprzedam. W tej chwili znajduje się w szpitalnej lodówce w Drezdenku na moje nazwisko. Wysyłka nie jest możliwa, chyba, że ordynator szpitala mógłby coś poradzić. Zapłaciłam za żel 650 zł (potwierdzenie przelewu dla zainteresowanych). Sprzedam za 550 zł.
      Osoby zainteresowane proszę o kontakt.
      Pozdrawiam,
      Olga
      • hyalobarrier Re: Odsprzedam Hyalobarrier Gel Endo 08.02.15, 09:35
        Witam
        Odsprzedam hyalobarrier gel zakupiony 23.01 do cesarskiego cięcia przechowywany i transportowany w lodówce, możliwy dowóz na terenie warszawy cena 500zł tel 503 028 563

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka