ojopa 16.04.09, 21:24 Dziewczyny- czy któraś z Was była w sanatorium? jak sobie załatwić pobyt? jak byłam w szpitalu jedna dziewczyna mówiła, że sobie załatwia, a też była po laparoskopii, więc pomyślałam sobie-czemu nie? ale jak się za to zabrać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aglaia1 Re: sanatorium??? 17.04.09, 11:26 Pogadaj z lekarzem on może ci wypisać skierowanie a dalej wszystko w rękach NFZ. Nie wiem czy sanatorium pomoże Ci na endo. Na choroby kobiece to głównie na borowiny się jeździ a w przypadku endo czytałam, że to raczej niewskazane. Odpowiedz Link
ojopa Re: sanatorium??? 17.04.09, 13:29 muszę zapytać. miałam też ostre zapalenie przydatków, więc może to będzie wskazaniem. Odpowiedz Link
jasko_mama Re: sanatorium??? 17.04.09, 23:53 Ja byłam po operacji na endo w szpitalu uzdrowiskowym (sanatorium w całości refundowane przez NFZ) To było w 2002r, w trakcie leczenia zoladexem. Miałam własnie głównie borowiny - zewnętrznie i tampony, sanatorium w Połczynie Zdroju. Ja sobie chwalę, odpoczełam, łagodniej przeszłam skutki uboczne hormonów, no i po powrocie pojawiła się upragniona ciąża :-) Odpowiedz Link