Dodaj do ulubionych

weterynarz

02.09.10, 11:59
Witam,
Mój pies chyba ma alergię. wybieram się do weterynarza. I moje pytanie brzmi:
który gabinet weterynaryjny w Dąbrowie polecacie, gdzie lekarze są kompetentni
i człowiek ie zbankrutuje od razu po pierwszej wizycie z pupilem u niego??
Bardzo proszę o pomoc
Obserwuj wątek
    • kelo Re: weterynarz 02.09.10, 22:03
      Swoją sunię, aż do jej śmierci, przez 14 lat leczyłem na Kosmonautów. Nigdy nie brali więcej niż trzeba i nigdy czułem się naciągany. Zapewne są weterynarze, którzy wyciągają "kosmiczne" pieniądze za usługi, ale myślę, że od tych przede wszystkim, którzy bardzo chcą płacić.
      • le_szek Re: weterynarz 03.09.10, 18:52
        Ja też polecam tę lecznicę :)
        • becialub Re: weterynarz 09.09.10, 13:03
          Tylko tam! Super lekarze! trzymaj się z daleka od aleji.
          • charlene93 Re: weterynarz 09.09.10, 20:00
            Przez jakieś 7 lat chodziłam z psem na Kosmonautów, ale zmieniłam na lecznicę na Legionów Polskich (Centrum Zdrowia Małych Zwierząt). Sympatyczni młodzi lekarze z dobrym podejściem do czworonogów. Profesjonalnie wyleczyli mojego psa nie "zdzierając" przy tym z człowieka dużo pieniędzy. Mogę gorąco polecić.
            • sobek1971 Re: weterynarz 15.09.10, 13:40
              Co do weterynarzy na Legionów to mogą opowiedzieć pewną historie , znajoma pojechała ze swoim kotkiem (nie wiem jakie miał objawy) w niedziele do lecznicy . Pani po wnikliwym zbadaniu stwierdziła , że kot do uśpienia i trzeba z nim w poniedziałek przyjechać (w niedziele nie było takiej możliwość) zdjagnozowała ciężką chorobę .Koleżanka udała się do weterynarza w Olkuszu ( wspaniały fachowiec) diagnoza ANEMIA . Wnioski możecie wyciągnąć sobie sami .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka