Dodaj do ulubionych

SOPOT- jak Wam podobal się sobotni koncert?

03.09.06, 18:00
Uważam , że Keti była wspaniała ; świetnie spiewała i jest piękną
dziewczyną; bardziej podobal mi się jej koncert niż Eltona J.
Obserwuj wątek
    • kelo Re: SOPOT- jak Wam podobal się sobotni koncert? 03.09.06, 18:36
      Może i wyjdę na ignoranta, ale nie mam pojęcia kto to Keti. A Elton John??? Nic
      bardziej smakowitgo niż odgrzewane kotlety na dancingu czwartej kategorii.
      • bmwd Re: SOPOT- jak Wam podobal się sobotni koncert? 03.09.06, 18:40
        Gdybyś oglądał - nie byłoby tego pytania
      • bmwd Re: SOPOT- jak Wam podobal się sobotni koncert? 03.09.06, 19:04
        Oto Katie muzyka.onet.pl/10172,31945,80072,1,0,galerie.html
        • kelo Re: SOPOT- jak Wam podobal się sobotni koncert? 03.09.06, 19:24
          A w którym radiu ją grają?. Mój krąg muzycznych zainteresowań ograniczył się
          ostatnio do polskiej muzyki rockowej. Nowej Polskiej Muzyki Rockowej. Ot takie hobi.
          • le_szek Re: SOPOT- jak Wam podobal się sobotni koncert? 03.09.06, 19:47
            RMF, Zet, Roxy, Trójka.
            W Trójce nawet raz się śmiał jakiś słuchacz, że po wysłuchaniu jej piosenki
            pojechał do Będzina, ale nie znalazł tam pięciu milionów rowerów :-)
            (piosenka pt.: "Five Millions Bicycles in Beijin", co Katie wymawia mniej więcej
            jak "bejdzin")
            • kelo Re: SOPOT- jak Wam podobal się sobotni koncert? 03.09.06, 20:04
              RMF, Zet, Roxy, Trójka. Dobry zestaw. Przecież te brołdkesty niczymn się od
              siebe nie różnią. Cóż nie znam, nie mówię. Ale i nie poznam, bo przestałem
              słuchać czy to Zetki , czy RMF czy Trójki , odkąd ją zreformowali. Mam w dupie
              Polskie Radio odkąd ekipa PiSu przejęła BiSkę. Jakaś nadzieja w antyradiu
              jeszcze sie tli, ale to tylko kwestia czasu, jak je zamkną, wzorem Rock radia.
              No, nie mniej obiecuję, że zwrócę uwagę na Katie, co ona potrafi. Zakładam, że
              przynajmniej tyle co Ingrid.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka