Dodaj do ulubionych

Podyplomowe w WSB ?

06.01.08, 18:08
Co myslicie o tej uczelni ? Interesują mnie podyplomowe
studia.Kierunek który bym brala pod uwagę jest w WSB i GWSH )K-ce
Piotrowice) W porównaniu z GWSH sa o wiele tańcze. Jednak czy ta
szkola ma jaką renomę ?Opłaca się nauka o tej szkole czy nie bardzo?
Dzieki za wszelkie wypowiedzi:)
Obserwuj wątek
    • kelo Re: Podyplomowe w WSB ? 07.01.08, 09:20
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=334&w=56829463&a=71358448
    • Gość: pati Re: Podyplomowe w WSB ? IP: *.play-internet.pl 08.08.13, 10:44
      Witam.
      Studiuje wsb dąbrowie podyplomowe jestem mega zadowolona, super uczelnia.
      Pozdrawiam
      • Gość: Sniper Re: Podyplomowe w WSB ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.14, 08:49
        Jasne najgorsza z możliwych poszedłem tam na podyplomówkę z dofinem z UE - chciałem się czegoś nowego nauczyć i potwierdzić wiadomości. Poziom tragedia, zajęcia z obsługi googla (serio! 20 ludzi wszyscy mgr z informatyki a koleś młodszy od nas tłumaczy googla) czy zajęcia z równości płci. Jak dla mnie czas stracony (no ale papier jest!) z całego grona były dwie osoby, które miały wiedzę o czym mówią, ale jeden nie potrafił przekazać i ludzie zasypiali i do tego z przerośniętym ego (ja jestem profesor i tak sie kazał tytułować a do nas jak do plebsu na TY choć jak pisałem każdy miał mgr. (8h dziennie jeden przedmiot - taki pomysł :)) i drugi mój promotor - człowiek z wiedzą i niesamowitą kulturą i umiejętnościami w prowadzeniu i rozmowy ale co się dziwić na WSB gościnnie ogólnie na innych uczelniach wykłada. Celowo nazwisk nie podaje. Podsumowując nigdy więcej (acha! jak zależy na papierku to zapisuj się śmiało możesz niechodzić i tak Cię przepchną bo liczy się kasa a nie wiedza !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka