arturkowski 22.01.08, 20:27 jaką w okolicy DG możecie polecić myjnie samochodową? opiszcie swoje doświadczenia/wrażenia ja korzystałem z automatu na BP przy alejach i nie bardzo byłem zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
le_szek Re: myjnie samochodowe 22.01.08, 20:33 1. Myjnia przy Damelu - nieźle myją, zwykle trzeba długo czekać. 2. Myjnia na parkingu Plejady w Sosnowcu (nie wiem, czy teraz działają, ostatnio byłem jesienią) - myją trochę mniej dokładnie niż w nr 1, szybciej im idzie. Ceny zbliżone. 3. Myjnia automatyczna obok Auchana - najmniej dokładna (jak to automat), ale do zaakceptowania, szybko idzie, trochę taniej (chyba) niż w poprzednich. Odpowiedz Link Zgłoś
arturkowski Re: myjnie samochodowe 22.01.08, 20:38 A przy Auchan w S-cu to samemu sie myje? Albo sie mylę. Dziala to chyba tak ze wrzuca sie pieniazka i przez okreslony czas ma sie "dostep" Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: myjnie samochodowe 22.01.08, 21:24 Byłem ostatnio na Norauto. Są dwa rodzaje myjni. Samodzielna i automat. Wybieram się na tą samodzielną jak się pogoda ustatkuje... Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: myjnie samochodowe 23.01.08, 00:18 Tak jak pisze Olo - możesz wybrać. Automatyczna jest ciekawa, bo szczotki stoją w miejscu, a samochód jest przeciągany przez konwejer :) BTW, to chyba zupełnie inna firma niż Norauto, bo na myjni pisze IMO. Odpowiedz Link Zgłoś
pmc29 Re: myjnie samochodowe 21.07.14, 16:39 zapraszam na ul. 11 Listopada 1 www.facebook.com/myjniasamochodowaewa?fref=photo Odpowiedz Link Zgłoś