pativiki 28.10.08, 08:00 Witam, proszę o opinie na temat restauracji BEA? Czy ktos miał tam wesele, lub był na weselu ? Jakie wrazenia? Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hebdzia81 Re: Restauracja BEA 28.10.08, 10:36 Moje wrażenie bardzo kiepskie. Byłam tam 2 lata temu na weselu. Goście najpierw jedli obiad na dole i był całkiem dobry. Natomiast później była zmiana miejsc na góre i jak ktoś nie wiedział to był problem żeby usiąść. Na 80 osób które były było ciasno. Z tego co wiem para wzieła najtańsze menu i poraz pierwszy z wesela wyszłam głodna. Nawet ktoś zakosił mi jedzenie z talerza. I z tego co wiem do tego menu dolicza się za każdą herbatę i kawę także jak ich podliczyli później to sporo im za to wyszło. Inaczej podobno wyglada sytuacja z najdroższym menu bo jest co zjeść i herbata bez ograniczeń. poza tym śliski parkiet bo płytki. Jest dużo sal weselnych w DG i za podobną cenę mają lepsze warunki Odpowiedz Link Zgłoś
jacek13131313 Re: Restauracja BEA 13.12.08, 20:10 witam serdecznie ponad rok temu mielismy organizowane wesele w restaurcji Bea bylo super pod kazdym wzgledem,polecamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hdhdhdh Re: Restauracja BEA IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.13, 12:59 restauracja jest jednym wielkim nieporozumieniem. unikajcie pod kazdym wzgledem !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Aneta Re: Restauracja BEA IP: 93.175.74.* 26.04.13, 21:00 bbbbłłłłaaaahahaha to jest restauracja ?? wszytko mrożonki niesmaczne jedzenie ten lokal powinien juz dawno przestać funkcjonować i przestac przynosić wstyd miastu w Dąbrowie jest naprawdę dużo miejsc gdzie można smacznie zjeść i milo spędzić czas. Szkoda czasu i pieniędzy na jedzenie gorsze niz z budki z frytkami, przytłaczający klimat i wystrój z minionej epoki wprowadzają w stan refleksji i przemyśleń, w głowie rodzi sie jedno pytanie po co wchodziłem i zostawiłem tam pieniądze równie dobrze mogłem je potargać i wyrzucić do kosza ;) ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj Re: Restauracja BEA IP: *.centertel.pl 13.10.13, 03:21 jasne mrozonki zyczliwa konkurencja tak tylko pisze hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Restauracja BEA IP: *.adsl.inetia.pl 29.04.14, 19:19 Witamy, my mieliśmy wesele w restauracji Bea. Możemy szczerze polecić. Piękny wystrój sali, smaczne jedzenie i dobra organizacja. A do tego niespodzianka, którą przygotowuje restauracja rewelacyjna. Goście zachwyceni, my również. Dominika i Sebastian 26.04.2014r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Restauracja BEA IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.14, 10:48 Byłam w tej restauracji na komuni i jestem zawiedziona wręcz zbulwerowana wyżywieniem. Od osoby płaciło się 170,00zł i od dziecka tak samo. Dekoracja bardzo ładna, animatorka dla dzieci też bardzo fajnie. Wędliny były nieświeże, obiad i jeden posiłek gorący. Jestem zawiedziona tą restauracją. Nie za te pieniądze od godziny 14.00 do 20.00. I uważam że branie całej opłatry za małe dzieci to skandal. Nie polecam jej nikomu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolona Re: Restauracja BEA IP: *.play-internet.pl 11.10.15, 23:25 My mieliśmy tam chrzciny... szczerze każdemu odradzam!!! Obsługa pracuje za karę,to co zostało na stołach-było tego naprawdę dużo.. A my dostaliśmy zaledwie 1/4 tego wszystkiego!!!! Wszystko zabrali dla siebie!!! Nam dali co najtańsze.. tragedia jeśli chodzi o podanie obiadu.mięso jakby wyliczone choć miało być 2 szt na osobę... Tragedia jednym słowem i odradzam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: Restauracja BEA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.15, 21:15 Nie polecam resaturacji BEA w Dąbrowie Górniczej. Robiłam tam chrzciny we wrzesniu, dwa tygodnie wczesniej spotkalismy się aby uregulowac wszystkie wpłaty. W dniu chrzcin przyjechalismy do lakalu okazało się ze brakuje jednego miejsca . Dostawili krzesło i podali jedzenie . po zakonczonej imprezie gdy My (organizatorzy całego przyjęcia) i inni goście rozjechali się do domów . Jeden z gości chciał wypalic papierosa i został chwile dłużej przy samochodzie w tym momencie wybiegła kelnerka i powiedziała mu, ze trzeba jescze zapłacic za jedno miejsce . Wyjął więc pieniądze i dopłacił nic nikomu nie mówiąc. Umowa była podpisana na tyle ludzi ile było i wszytsko było uregulowane . Niewiem więc dlaczego kazali dopłacic i nie zwrócili się z tym do mnie Tylko do osoby która była gościem. Skoro Mnie juz nie było to mogły skontaktowac się telefonicznie . Załuję tylko ze ta osoba powiedziała mi to dopiero teraz , Gdyby powiedziała wczesniej pojechałabym tam i bym się zapytała jakim prawem mam dopłacic i dlaczego z takimi sprawai zgłasza się do moich gości . Pomijam fakt, ze dwie kelnerki cały czas Nas obserwowały przez co goście czuli się skrępowani, ledwo zdązylismy zjeśc a już przyszły sprzątac .Odnieślismy wrażenie ze chciano się Nas jak najszybciej pozbyc z lokalu. Odpowiedz Link Zgłoś