anejar 28.01.09, 09:38 czy robił ktoś przyjęcie komunijne w karczmie Orle Gniazdo u Białego na pogorii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamkube Re: komunia 28.01.09, 09:42 ja mam to dopiero przed sobą;-) ale najprawdopodobniej bedziemy robic na Kasprzaka, w Fauście. Swego czasu byliśmy w Helikonie, było bardzo fajnie i ładnie przygotowane. W Astrze robilam Chrzciny, też było fajnie tylko trochę sie podrażają, i coraz wiecej to wszystko u nich kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
anejar Re: komunia 28.01.09, 10:22 ja mam rezerwację w orlim gnieżdzie, ale jak poczytałam opinie to trochę się boję. wiem że Astra jest ok, ale nie ma gdzie wyjść na zewnątrz, same bloki. a co do cen , nie wiem ile w Astrze, ale tu też dużo, nawet bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: komunia 28.01.09, 10:25 no własnie tez tak mysle, ale z racji bliskości chyba bedzie to Faust. Choć chętnie też poczytam co i jak:-) Komunia to chyba około 120 zł od osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
anejar Re: komunia 28.01.09, 10:27 125 zł, do tego ciasta , tort, ewentualnie jakiś alkohol. Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: komunia 28.01.09, 20:43 nieźle z tymi cenami...szok. Wiem że są też drozsze miejsca, ale choelrcia to kupa kasy jakby nie patrzec, jeszcze niedawono wesele tyle kosztowało od osoby;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aga0123 Re: komunia 09.03.09, 21:20 otatnio robiłam urodziny w "ADRI" na Kasprzaka, super jedzenie i ceny bardzo przystępne, komunie podobno po 100 zł od osoby, ale trzeba by było sprawdzić ... aga Odpowiedz Link Zgłoś
rosaliaa Re: komunia 10.03.09, 18:49 kurcze te ceny to prawie jak za ślub! nas to czeka za 2 lata Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: komunia 11.03.09, 00:23 A gdyby zaprosić tylko najbliższą rodzinę (dziadków) i chrzestnych ? Odpowiedz Link Zgłoś
le_szek Re: komunia 11.03.09, 08:54 To by się tabuny dalszej obraziły śmiertelnie :) Niedawno czytałem, że "hitem" komunijnym jest wynajem limuzyny. Czekam, kiedy biura podróży zaczną oferować podróże pokomunijne (zamiast białego tygodnia) :D Odpowiedz Link Zgłoś
rosaliaa Re: komunia 11.03.09, 09:42 ja planuję tylko dla najbliżej rodziny, to i tak się ponad 10 osób uzbiera! nawet 15 . to prawie 2000 zł wychodzi za taką komunię w lokalu Odpowiedz Link Zgłoś