Dodaj do ulubionych

Zdrowych, Wesołych Świąt

22.12.10, 10:49
Święta za dwa dni, więc już teraz życzę Wam Zdrowych, Wesołych Świąt spędzonych w naprawdę miłej atmosferze, a pod choinką oczywiście jak najwięcej smakowitych kryminałów bądź sensacji ( w postaci książkowej, oczywiściewink.
Obserwuj wątek
    • opty2 Re: Zdrowych, Wesołych Świąt 22.12.10, 11:50
      dziękuję bardzo smile

ja również życzę wszystkim Forowiczom KiS:
      Radosnych świąt, magicznej atmosfery narodzenia Pańskiego,
      wielu prezentów krymnialno-sensacyjnych a takze duuużo czasu na czytanie/obejrzenie ichsmile
      • zorija Re: Zdrowych, Wesołych Świąt 22.12.10, 12:50
        Dużo zdrowia, dużo prezentów i dużo pyszności życzę wszystkim wam. Oby te święta upłynęły w radosnej i szczęśliwej atmosferzesmile
    • siostra_pelagia Re: Zdrowych, Wesołych Świąt 22.12.10, 12:57
      Również wszystkiego dobrego życzęsmile
      • ewa9717 Re: Zdrowych, Wesołych Świąt 22.12.10, 21:19
        I ja wink
    • linka.raz Re: Zdrowych, Wesołych Świąt 22.12.10, 23:25
      Ode mnie też wszystkiego naj naj - poza tym dużo spokojnych chwil na wczytanie się w nowe kryminały. Dobregosmile
      • kamkap Re: Zdrowych, Wesołych Świąt 23.12.10, 09:56
        Zdrowych i radosnych Świąt
        dużo książek pod choinką
        i dużo wolnego czasu na ich przeczytanie
        • negev56 Re: Zdrowych, Wesołych Świąt 24.12.10, 11:13
          Miłych i pogodnych świąt, trafionych prezentów i świętego spokoju. Wszystkiego dobrego smile.
    • drfell1 Re: Zdrowych, Wesołych Świąt 24.12.10, 12:17
      Dołączam sie do życzeń dla wszystkich, Zdrowych, Spokojnych i Radosnych Świąt, oczywiście dużo książek pod choinkę i czasu na ich czytanie.
      • kali_mera Re: Zdrowych, Wesołych Świąt 24.12.10, 16:44
        Zdrowych i spokojnych świąt i wymarzonych kryminałków pod choinką!!!
        • nchyb Re: Zdrowych, Wesołych Świąt 25.12.10, 10:59
          życzenia przyjmujemy, życzeniami się dzielimy smile

Mam nadzieję, że wszyscy cali i zdrowi odeszliście wczoraj od wigilijnego stołu i teraz z lubością przeglądacie i czytacie kryminalne gwiazdkowe prezenty...
          • es_zet_pe Re: Zdrowych, Wesołych Świąt 30.12.10, 20:15
            Z opóźnieniem, bo dawno nie zaglądałem na to wspaniałe forum... również życzę wszystkim teraz już tylko Szczęśliwego Nowego Roku, dużo dobrych kryminałów w księgarniach i na domowych półkach, no i czasu na ich czytanie! Ja dostałem pod choinkę nowego Jana Seghersa i Leifa GW Perssona, więc mam co robić!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka