bez_portek 02.07.14, 15:34 i jak tam przeczytaliście? tyle czekania jakie wrażenia? w plebiscycie rocznym ma szanse? jest połowa roku, więc można sobie pogdybać mnie się podobała i fabuła i bohaterowie i dziwnie nie zatęskniłam za Harrym Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
opty2 Re: Nesbo - Syn - opinie 02.07.14, 16:00 a mnie nie porwała ta historia zresztą "Łowcy głów" też nie, najwyraźniej lubię Nesbo jak pisze o HH Odpowiedz Link
negev56 Re: Nesbo - Syn - opinie 02.07.14, 16:10 Nie jest taki zły ten "Syn", gdyby jeszcze Nesbo zrezygnował z kilku momentów i nie bawił się w biblijne odniesienia, byłoby zupełnie ok. Odpowiedz Link
matt.cobosco Re: Nesbo - Syn - opinie 03.07.14, 11:08 Nie wiem, co będzie dalej, bo przeczytałem raptem kilkadziesiąt stron, ale na razie w ogóle mnie ta historia nie wciąga. Gdyby to była książka innego pisarza, to na tym etapie pewnie bym już nią cisnął w kąt, ale Jo Nesbo oczywiście dostanie swoją szansę Odpowiedz Link
cynamoon6 Re: Nesbo - Syn - opinie 04.07.14, 22:39 Ja tez niewiele przeczytałam, około 20% . Nie przykuwa tak jak HH ale nie jest złe. I jakoś tak cały czas ten tytułowy mi się z Olegiem kojarzy.... Odpowiedz Link
krzywaprosta Re: Nesbo - Syn - opinie 13.11.14, 10:36 Bardzo mi się podobała ta książka. Bez Harrego też jest ok Odpowiedz Link
renea1 Re: Nesbo - Syn - opinie 14.11.14, 07:36 Świetna książka, trzeba tylko przebrnąć przez skomplikowany początek Odpowiedz Link
ebes Re: Nesbo - Syn - opinie 29.04.15, 15:06 Jestem na nie. Przeczytałam do końca tylko dlatego, że to Nesbo. I jak cykl z HH uwielbiam, tak ta książka to jakieś nieporozumienie dla mnie. Skrzyżowanie Harlequina i Rambo (w tej roli ledwo dychający ćpun, który ostatnie 15 lat spędził w więzieniu). Odpowiedz Link
latarnik88 Re: Nesbo - Syn - opinie 30.04.15, 15:59 Są takie książki , że bardzo przypadają mi do gustu , rozkoszuję się nimi .Syn- Nesbo do nich należy, H.Hole to już przeszłość , Syn- nowe rozdanie. Odpowiedz Link