latarnik88 Harlan Coben Na gorącym uczynku 05.03.18, 13:34 ciekawe. Oraz Hanna Lindberg Sekrety Sztokholmu , takie sobie. Odpowiedz Link
andaba Lee Child - Adres nieznany 06.03.18, 10:16 Opowiadania. Lesze i gorsze, ale może być. Odpowiedz Link
andaba Re: Lee Child - Adres nieznany 06.03.18, 10:17 Lepsze. Klawiatura mi "p" nie wybija, czasem nie zauważę. Odpowiedz Link
latarnik88 Thomas Perry Milczenie 08.03.18, 18:08 Bardzo ciekawa książka , oby zakończenie było dalekie od naiwnego. Odpowiedz Link
andaba Maxime Chattam - Niech będzie wola twoja 08.03.18, 18:25 Pierwsza książka tego autora, którą czytam, wzięłam, bo ładna była, taka nóweczka Ale nawet ok. Odpowiedz Link
latarnik88 ANN Patchett Dziedzictwo 11.03.18, 11:15 Właściwie niekryminał ale tajemnice rodzinne odkrywane po latach.Bardzo mi się podobała. Dwie rodziny trafił szlag , z powodu romansu i rozwodu.Z jednej strony 4 małych dzieci. z drugiej dwoje.I chyba nie warto było , bo wkrótce się znudziło i kolejne rozwody.Ale to w Ameryce. Koszty życiowe potężne. Odpowiedz Link
andaba Re: ANN Patchett Dziedzictwo 11.03.18, 20:50 latarnik88 napisała: > > Właściwie niekryminał ale tajemnice rodzinne odkrywane po latach O, uwielbiam takie tematy. "Stanęłam" w kolejce po książkę Odpowiedz Link
andaba Allen Eskens - Pogrzebane życie 12.03.18, 23:35 Kryminał, trochę naiwny, trochę głupich błędów, ale ogólnie nie najgorszy. Odpowiedz Link
andaba Sophie McKenzie - Zamknij oczy 13.03.18, 16:45 Super, ale raczej dla kobiet, nie wiem, czy facetom by się podobało. Odpowiedz Link
latarnik88 Susan Lewis Dziewczyna która wróciła 19.03.18, 14:21 czyli opowieść o psychopatce , morderczyni , ktora z premedytacją pozbawiła życia młodą , kochaną dziewczynę. Odpowiedz Link
andaba Alexandra Burt - Dobra córka 21.03.18, 11:54 Póki co mało kryminalnie, ale zapowiada się na grubsza sprawę Niezła. Odpowiedz Link
andaba Renata Kosin - Kołysanka dla Rosalie 27.03.18, 13:52 Nie wiem, czy to kryminał, ale tajemnice z przeszłości, szukanie starych dokumentów itp. Druga część po Tajemnicy Luizy Bein - która mnie zachwyciła, uwielbiam tego typu książki, a opisywanych terenów (dawne Prusy Wschodnie) zupełnie nie znam, więc umiejscowienie akcji w istniejących miejscach nie wkurza - co ma miejsce w przypadku, gdy akcja dzieje się w znanych mi miejscach Odpowiedz Link
drilka Re: Renata Kosin - Kołysanka dla Rosalie 28.03.18, 12:58 To Jedwabne rękawiczki też Ci się pewnie spodobają Właśnie skończyłam. Odpowiedz Link
drilka Ninni Schulman - Witaj w domu 28.03.18, 13:03 Właśnie zaczynam z przyjemnością. Wyczekana, bo premiera miała być, z tego co pamiętam, rok temu. Odpowiedz Link
silenta Wojciech Chmielarz - Cienie 29.03.18, 20:15 Dobra książka - tak jak wszystkie Chmielarza. Odpowiedz Link
andaba Ostaszewski, Sajkiewicz - Sierpniowe kumaki 29.03.18, 21:50 Zaczęłam dopiero, poczytamy, zobaczymy. Odpowiedz Link
latarnik88 Brad Parks Siedż Cicho 30.03.18, 09:24 Rób , co każemy , albo zabijemy twoje dzieci! Wspaniała , trzymająca w napięciu książka .Staram się przeczytać jak najszybciej , żeby poznać rozwiązanie. Podobno , na zakończenie czytelnicy płaczą .Ja do takich należę, Odpowiedz Link
latarnik88 Re: Brad Parks Siedż Cicho 30.03.18, 16:10 latarnik88 napisała: > > Rób , co każemy , albo zabijemy twoje dzieci! > Wspaniała , trzymająca w napięciu książka .Staram się przeczytać jak najszybcie > j , żeby poznać > rozwiązanie. > Podobno , na zakończenie czytelnicy płaczą .Ja do takich należę, > > Rewelacyjna opowieść kryminalna, powinna być sfilmowana , oczywiście spłakałam się . Odpowiedz Link