Dodaj do ulubionych

Co teraz czytacie? - wrzesień 2019

02.09.19, 12:25
Po wakacjach macie czas?
Obserwuj wątek
    • silenta Lina Bengtsdotter - Annabelle 03.09.19, 18:59
      Podoba mi się, lubię taki styl pisania.
      A czas na czytanie znajduję głównie podczas dojazdów do pracy komunikacją więc średnio to tylko ze 3 książki miesięcznie wychodzi. Z drugiej strony kupuję ebooki na czytnik więc przy większej liczbie za dużo bym wydawała na książki smile
    • andaba Michael Connelly - Cmentarzysko 03.09.19, 22:35
      Chyba najlepsza z serii, a przynajmniej jedna z lepszych, Bosch nikomu nie dal w mordę i wydział wewnętrzny się go nie czepia. No, prawie nie... I żadnej mafii, narkotyków i prostytutek.
      • latarnik88 Marek Krajewski Dziewczyna o czterech palcach 04.09.19, 11:51
        Dawno nie spotkałam się z agentem Popielskim.Klimat lat 20tych ub wieku pokazany w powieści szpiegowskiej , wartka akcja zapewnia przyjemną lekturę .Trochę mnie bawią popisy Popielskiego
        ale nie nudzą.
        • latarnik88 Leona Deakin Gra w życie 06.09.19, 14:34

Dziwna książka.
    • andaba Michael Connelly - Punkt widokowy 07.09.19, 21:57
      Kontynuuję Boscha. Tego akurat wcześniej ie czytałam, temat nie zachwycał, ale zakończenie na szóstkę.
      • latarnik88 Robesrt Bryndza Z zimną krwią 09.09.19, 09:56

Prowadząca śledztwo Erika Foster i jej problemy życiowe.Bardzo ciekawy kryminał ,świetne tempo.
    • silenta Lina Bengtsdotter - Obca 14.09.19, 13:18
      Bardzo polecam tą autorkę. A nie wiecie może czy jeszcze coś napisała? Oprócz Annabelle i Obcej. Nie widzę innych jej książek. W każdym razie polecam, czytajcie, bo jak napisze coś nowego to nie przetłumaczą, bo nie widzę dużego powodzenia tych książek na Biblionetce.
      • andaba Re: Lina Bengtsdotter - Obca 14.09.19, 19:19
        No właśnie... A mnie się bardzo podobały.
    • kot_kotando J. L. Horst "Ukryty pokój" 15.09.19, 19:29
      Najnowszy tom z Williamem Wistingiem. Cała seria moim zdaniem jest udana.
      • latarnik88 Michael Connelly Czarne Echo 18.09.19, 13:29

I znowu Bosch.Jak zwykle bez zastrzeżeń.Znakomity bohater.
        • silenta Re: Michael Connelly Czarne Echo 18.09.19, 15:42
          Też właśnie czytam. W promocji był Connelly a ja nigdy nie czytałam początkowych tomów. Polecam.
    • dimitrowka Re: Co teraz czytacie? - wrzesień 2019 18.09.19, 19:27
      Tess Gerritsen "Umrzeć po raz drugi"
      • latarnik88 Hanna Lindberg Sekrety Sztokholmu 21.09.19, 10:08

Czytam ponownie ,przyniosłam z biblioteki , jakoś słabo sprawdzałam , czy czytane.Ale sedna
        nie pamiętam , w miarę czytania rozwijam dywan pamięci.
    • andaba Marek Stelar - Blask 22.09.19, 13:15
      Mniej mi się podobała niż seria o Suderze, nie wiem do końca czemu. Wydawałoby się, że powinno być super: powojenny Szczecin, zaginiony skarb, wojenne tajemnice - ale czegoś mi tu brakowało. Może po prostu sensu w działaniu bohaterów, a na pewno jednego.
    • andaba Jane Harper - Siła natury 24.09.19, 16:49
      Podobała mi się, lubię takie klimaty. I zakończenie dość zaskakujące.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka