silenta Lina Bengtsdotter - Annabelle 03.09.19, 18:59 Podoba mi się, lubię taki styl pisania. A czas na czytanie znajduję głównie podczas dojazdów do pracy komunikacją więc średnio to tylko ze 3 książki miesięcznie wychodzi. Z drugiej strony kupuję ebooki na czytnik więc przy większej liczbie za dużo bym wydawała na książki Odpowiedz Link
andaba Michael Connelly - Cmentarzysko 03.09.19, 22:35 Chyba najlepsza z serii, a przynajmniej jedna z lepszych, Bosch nikomu nie dal w mordę i wydział wewnętrzny się go nie czepia. No, prawie nie... I żadnej mafii, narkotyków i prostytutek. Odpowiedz Link
latarnik88 Marek Krajewski Dziewczyna o czterech palcach 04.09.19, 11:51 Dawno nie spotkałam się z agentem Popielskim.Klimat lat 20tych ub wieku pokazany w powieści szpiegowskiej , wartka akcja zapewnia przyjemną lekturę .Trochę mnie bawią popisy Popielskiego ale nie nudzą. Odpowiedz Link
andaba Michael Connelly - Punkt widokowy 07.09.19, 21:57 Kontynuuję Boscha. Tego akurat wcześniej ie czytałam, temat nie zachwycał, ale zakończenie na szóstkę. Odpowiedz Link
latarnik88 Robesrt Bryndza Z zimną krwią 09.09.19, 09:56 Prowadząca śledztwo Erika Foster i jej problemy życiowe.Bardzo ciekawy kryminał ,świetne tempo. Odpowiedz Link
silenta Lina Bengtsdotter - Obca 14.09.19, 13:18 Bardzo polecam tą autorkę. A nie wiecie może czy jeszcze coś napisała? Oprócz Annabelle i Obcej. Nie widzę innych jej książek. W każdym razie polecam, czytajcie, bo jak napisze coś nowego to nie przetłumaczą, bo nie widzę dużego powodzenia tych książek na Biblionetce. Odpowiedz Link
andaba Re: Lina Bengtsdotter - Obca 14.09.19, 19:19 No właśnie... A mnie się bardzo podobały. Odpowiedz Link
kot_kotando J. L. Horst "Ukryty pokój" 15.09.19, 19:29 Najnowszy tom z Williamem Wistingiem. Cała seria moim zdaniem jest udana. Odpowiedz Link
latarnik88 Michael Connelly Czarne Echo 18.09.19, 13:29 I znowu Bosch.Jak zwykle bez zastrzeżeń.Znakomity bohater. Odpowiedz Link
silenta Re: Michael Connelly Czarne Echo 18.09.19, 15:42 Też właśnie czytam. W promocji był Connelly a ja nigdy nie czytałam początkowych tomów. Polecam. Odpowiedz Link
dimitrowka Re: Co teraz czytacie? - wrzesień 2019 18.09.19, 19:27 Tess Gerritsen "Umrzeć po raz drugi" Odpowiedz Link
latarnik88 Hanna Lindberg Sekrety Sztokholmu 21.09.19, 10:08 Czytam ponownie ,przyniosłam z biblioteki , jakoś słabo sprawdzałam , czy czytane.Ale sedna nie pamiętam , w miarę czytania rozwijam dywan pamięci. Odpowiedz Link
andaba Marek Stelar - Blask 22.09.19, 13:15 Mniej mi się podobała niż seria o Suderze, nie wiem do końca czemu. Wydawałoby się, że powinno być super: powojenny Szczecin, zaginiony skarb, wojenne tajemnice - ale czegoś mi tu brakowało. Może po prostu sensu w działaniu bohaterów, a na pewno jednego. Odpowiedz Link
andaba Jane Harper - Siła natury 24.09.19, 16:49 Podobała mi się, lubię takie klimaty. I zakończenie dość zaskakujące. Odpowiedz Link