carollcat 10.10.05, 19:58 Co myślicie o jego książkach? Moim zdaniem jedne lepsze, druge gorsze (zwłaszcza te ostatnie, przez "Bractwo" ledwie przebrnęłam), ale niektóre naprawdę świetne, choćby "Czas zabijania"... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: John Grisham 11.10.05, 10:03 Raport pelikana, nie tylko ze względu na film z Julią Roberts. Naprawdę podobał mi się. Obrońca ulicy również, za to Malowany dom już znacznie mniej Odpowiedz Link
gorgona8 Re: John Grisham 16.10.05, 17:24 Mnie się podobał Wspólnik i Ominąć święta - to ostatnie nie sensacyjne, wiem, ale dobre. Odpowiedz Link
carollcat Re: John Grisham 28.04.06, 20:50 Czytał ktoś "Czuwanie"? Bo jakoś tak z opisu miałam wrażenie, że do "Czasu zabijania" książce daleko, ale może mi się zdaje? Odpowiedz Link
opty2 Re: John Grisham 06.06.06, 12:41 Rzeczywiście "Czuwanie" takie sobie. Najlepszą książką Grishama wg mnie jezt "Ława przysięgłych". Film pod tym samym tytułem był fatalny ale książka jest dobra. "Testament" też jest niezły. Odpowiedz Link
negev56 Re: John Grisham 06.06.06, 16:40 a "Firma", "Klient", "Rain Maker"? Wydaje mi się, że to są jego najlepsze książki , oczywiście "Raport Pelikana". Najsłabsza to "Wielki Gracz". Odpowiedz Link