Dodaj do ulubionych

Nowości - Child, w końcu! :))

09.03.08, 22:19
Dziś w metrze zobaczyłem reklamę - Elita zabójców Lee Childa i
Andrew Grossa coś tam (to pewnie ten od Pattersona). Co mnie bardzo
cieszy. Ale mam pewne ale:
- w merlinie cisza. W empiku cisza. (na stronach internetowych).
W związku z tym mam pytanie - czy jest jakaś porządna strona, która
prezentuje nowości wydawnicze i zapowiedzi? Czy należy szukać po
wydawnictwach? Czy jeszcze jakoś inaczej?
Obserwuj wątek
    • neafilipowa Re: Nowości - Child, w końcu! :)) 10.03.08, 07:45
      W sobotę zaczęłam czytać ,, Elitę zabójców ''. A opis jest smakowity - Jack grzebie umarłych i ratuje żywych. Negev, czy nowy Reacher też już cieszy Twoje serce ?
      • negev56 Re: Nowości - Child, w końcu! :)) 10.03.08, 18:28
        smile)), nie miałam pojęcia, że już nadeszła ta wiekopomna chwila, właśnie zamówiłam.

A wracając do wieści, gdzie co i jak, nie mam pojęcia. Ograniczam się do
        wydawnictw i ich zapowiedzi, okazuje się, że można przeoczyć. Nie ma chyba w
        pigułce wszystkich nowości, szkoda...
        • siostra_pelagia Re: Nowości - Child, w końcu! :)) 10.03.08, 20:20
          Też się ucieszyłam i z tej okazji robię sobie jutro wolnesmile.
          • negev56 Re: Nowości - Child, w końcu! :)) 10.03.08, 21:48
            To ja, korzystając z wydania nowego Reachera, urlop wezmę w piątek smile.
            • siostra_pelagia Re: Nowości - Child, w końcu! :)) 05.04.08, 08:25
              Reacher nie ma ubezpieczenia, stałego adresu, prawa jazdy czyli nie
              ma dosłownie nic. Poza jednym wyjątkiem, ma kartę kredytową.
              pamiętacie może jej PIN drodzy miłośnicy Jacka?
              • negev56 Re: Nowości - Child, w końcu! :)) 31.08.08, 10:03
                Nie odmówię sobie przyjemności poinformowania o tym wiekopomnym wydarzeniu
                merlin.pl/Wrog-bez-twarzy_Piotr-Amsterdamski-Lee-Child/browse/product/1,616300.html;jsessionid=359923BDF62F7B48A0EE3538CEA27F04.LB1
                ale co to znaczy Piotr Amsterdamski, Lee Child ? jestem lekko zaniepokojona smile.
                • siostra_pelagia Re: Nowości - Child, w końcu! :)) 31.08.08, 11:06
                  Pan Amsterdamski to był świetny tłumacz. Zginął w Tatrach w tym rokusad.
                  • negev56 Wróg bez twarzy 28.09.08, 19:46
                    Wydaje mi się, że jest to jedna z wcześniejszych książek Childa, bo Reacher jest
                    dopiero od dwóch lat facetem, noszącym dobytek w kieszeni.
                    Ale za to poznajemy Reachera trochę z innej strony, a więc wielka odwzajemniona
                    miłość, perspektywa ustatkowania się, w sensie mania własnego domu, taki Jack
                    chodzący z głową w chmurach (no trochę w chmurach). Nie znaczy to, że nie
                    korzysta ze swoich umiejętności, bo cała akcja i intryga do tego zmierza.
                    W każdym razie, jako zdeklarowanej fance Jacka Reachera, książka wielce się
                    podobała, co rozumie się samo przez się.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka