Dodaj do ulubionych

Musuly wystepuje drenaz!!!!!!

30.05.12, 20:07
Witam,jesli ktos zamierza kupić działkę w Musulach uwaga występuje tam stary drenaż (na który niestety natrafiliśmy)o którym nie informuje urząd gminy i urząd melioracji ten drugi wydaje pismo w dodatku z pieczątka ze nic na działce nie występuje. Tłumaczą się w urzędach ze nie maja map ze starym drenażem i właściwie na swój koszt trzeba zrobić obejście drenażu wokół działki. Jeśli ktoś ma pomysł czy prawnie mogę coś z tym zrobić proszę o info. Dziękuje
Obserwuj wątek
    • lusia1201 Re: Musuly wystepuje drenaz!!!!!! 17.06.12, 12:35
      Witaj,
      przymierzam się właśnie do zakupu działki w musułach. Napisz proszę w którym miejscu trafiłeś na stary drenaż. Masz jakieś informacje na jakim terenie wystepuje?
      • musuly Re: Musuly wystepuje drenaz!!!!!! 20.06.12, 16:58
        Generalnie okazuje sie ze w calych Musulach wystepuje drenaz ja trafilam na drenaz przy ul.zdrojowej,prosze pytac wlasciciela dzialki o drenaz i w urzedzie melioracji nie maja tego w mapach ale po naszej wizycie mieli zaznaczyc by informowac nabywcow dzialek o mozliwosci wystepowania drenazu.Dzialka z drenazem powinna byc tansza a nie uczciwi wlasciciele dzialek ktorzy wiedza o drenazu sprzedaja drogo dzialki,bardzo nieuczciwe!!!
        • mam1977 Re: Musuly wystepuje drenaz!!!!!! 20.03.13, 16:12
          ja mieszkam przy Mazowieckiej i nie mam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka