Dodaj do ulubionych

PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA

08.11.10, 17:19
Hurtownia PIEST to oszuści.Zapłaciłam za towar po miesiącu bezskutecznego oczekiwania sprawa trafiła na policje,wtedy dopiero pan Radosław P.raczył mi wysłać towar ale zamiast zamówionego creamu same śmieci dostałam.OSZUŚCI...strata pieniędzy...RADZE UWAŻAC!!!!
Obserwuj wątek
    • oszukanaprzezpiest Re: PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA 09.11.10, 23:07
      Potwierdzam, przerobiłam dokładnie ten sam scenariusz. Ostatnio na forum hurtownia Piest bardzo się uaktywniła, pomijam że wszędzie wkleili ten sam tekst, po co się przemęczać. Zastanawia mnie tylko dlaczego kilka godzin później usunęli wszystkie posty na swój temat i przerobili swoją stronę. Chwalili się że przez 2 lata wysłali 1000 przesyłek, to dopiero osiągnięcie. Po dwóch dniach na stronie chwalą się już 2 tysiącami przesyłek, tak szybko się firma rozwija.
    • alinka1959 Re: PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA 10.11.10, 15:18

WITAM
      Ja mam wręcz inne spostrzeżenia, znam tych państwa osobiście co tydzień się u nich zaopatruję,
      pofatygowałam się na początku kontaktu do nich osobiście. Bardzo miło mnie przyjęli do dziś dnia z Panem Radosławem mam bardzo dobry kontakt. Na jakość towaru nie narzekam, a po kilku zamówieniach przeszliśmy na wysyłkę pobraniową. Co chcę to mam
      Mam jeszcze jedną sugestie czytając te posty tutaj że to jest konkurencja która specjalnie te posty wystawia bo po kontaktach z tą firmą jakoś mi trudno w to uwierzyć.
      NAPRAWDĘ POLECAM!!!
      • oszukanaprzezpiest Re: PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA 10.11.10, 18:14
        A ja mam wrażenie że to sam p.Radosław albo p.Marzena napisali. Proszę zapytać tych, których w ostatnim czasie hurtownia Piest i firma Clara oszukali na ciężkie pieniądze czy są Ich konkurencją??? Najlepiej się samemu wybielić.
        • alinka1959 Re: PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA 10.11.10, 22:06
          oszukanaprzezpiest napisała:

> A ja mam wrażenie że to sam p.Radosław albo p.Marzena napisali. Proszę zapytać
          > tych, których w ostatnim czasie hurtownia Piest i firma Clara oszukali na ciężk
          > ie pieniądze czy są Ich konkurencją??? Najlepiej się samemu wybielić.

To widzę już i wszystko rozumiem to Pani jedna jest tu i wszystkie posty zakłada jako oszukanaprzezpiest i realviola na Pani nieszczęście jestem tylko zwykłym klientem hurtowni piest i teraz wiem że Pani okłamuje ludzi na forum ja znam tych ludzi i by czegoś takiego nie zrobili ma Pani poprzewracane w głowie oczekując nie wiadomo czego od zwykłej hurtowni odzieży używanej niech pani sobie zamawia w hurtowni z nową odzieżą jak ma Pani takie wymagania
          • real-viola Re: PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA 10.11.10, 23:24
            Przepraszam bardzo ale chyba jest nas jednak kilkoro.Ja zamówiłam towar przez internet,nie byłam osobiście u nich w hurtowni ponieważ mieszkam we Władysławowie,czyli ładnych pare kilometrów.Czekałam na towar 3 tygodnie-najpierw były jakieś brednie że komputer się zapsuł,itp,potem brak odpowiedzi na meile,nie odbieranie telefonów,w końcu nie wytrzymałam i poszłam na policje.Po tygodniu od zgłoszenia otrzymałam przesyłkę,tylko że zamiast zamówionego creamu za 370 zł otrzymałam same badziewie.W tej chwili sprzedałam 8 szt tej odzieży za ok.70 zł-reszta leży i chyba w końcu trafi w kibel-także jestem stratna 300 zł.To są grosze w porównaniu z innymi osobami które zostały oszukane.Pisała do mnie pani która utopiła 2000 zł.A więc prosze nie pisać tu bredni i wybielać tych oszustów.Mam wszystkie meile które wysłałam i otrzymałam od firmy PIEST,protokół z policji,wyciągi bankowe i fakture z datą wysyłki-jeśli tylko ktoś wytoczy im sprawe na ochotnika zgłoszę się na świadka!!!!! I jeszcze jedni pani Marzeno i panie Radosławie,bo napewno to czytacie-nie dam wam spokoju,będę pisać posty na wszystkich dostępnych forach,tak was obsmaruje że zamkniecie ten swój bajzel!!! mam nadzieje że nikt więcej u was nic nie kupi i nie da się wykiwać!!! Violetta
            • piest12 Re: PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA 11.11.10, 07:33
              Witam Pani Wioletto
              Nasza firma działa na podstawie ustawy o swobodzie gospodarczej. NIE JESTEŚMY OSZUSTAMI.
              Przez dwa lata jak prowadzimy działalność jeszcze ani razu nie była u nas policja nie pisaliśmy żadnych oświadczeń nie sporządzano żadnych protokołów. Jak każda firma poddawani jesteśmy kontrolom instytucji państwowych. W ty roku mieliśmy takie 3 kontrole. Żadna nie stwierdziła uchybień w prowadzeniu działalnosci gospodarczej. Może Pani trzymać i zbierać różne dokumenty ale jak tu widzę jest tu Pani sama podszywająca się do tego pod dwa nicki oszukanaprzezpiest oraz real-viola prócz tych dwóch nicków nie ma innych wpisów.

CAŁA SPRAWA POLEGA NA TYM ŻE NIE MA PANI ŻADNYCH PODSTAW BY COKOLWIEK ZROBIĆ A WYŻYWA SIĘ PANI TYLKO DLATEGO ŻE MYŚLAŁA PANI ŻE TO BĘDĄ NOWE CIUCHY.

PANI POJĘCIE NA TEMAT ODZIEŻY JEST PRZERAŻAJĄCE I PEWNIE NIE JEDNEJ HURTOWNI SIĘ DOSTAŁO.

MAM DZIESIĄTKI ZADOWOLONYCH KLIENTÓW A PANI PANI VILOETTO JEST PANI SAMA.

CO DO OBSMAROWANIA JUŻ SIĘ PANI POWOLI KOŃCZY AMUNICJA JAK DŁUGO MOŻNA PISAĆ TO SAMO.

OSTATNIA SPRAWA TE POSTY ZNIIKNĄ WSZYSTKIE Z JEDNEGO POWODU SĄ KŁAMLIWE, NIEPRAWDZIWE I NIE MAJĄ SIĘ NI JAK CO DO PRAWDY

A TO ZE PANI ZAŁOŻY NAWET 20 POSTÓW TO I TAK NIC NIE ZMIENIA Z PROSTEGO POWODU MAMY SPORO STAŁYCH KLIENTÓW I CAŁY CZAS DOCIERAJĄ NOWI TAKŻE O PRZYSZŁOŚĆ FIRMY SIĘ NIE MARTWIĘ.
              • real-viola Re: PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA 11.11.10, 13:06
                Byłam przekonana że w końcu się pan odezwie.Prosze zajżeć na inne fora-jest więcej takich osób jak ja,a z oszukanaprzezpiest nie mam nic wspólnego-może ta osoba ujawni swoje imię!!! to sobie pan przypomni o kogo chodzi w tej ogromnej rzeszy oszukanych.Kupuje w kilku hurtowniach zawsze przez internet a wy jesteście jedynymi którzy tak mnie załatwili.Dziękuje Bogu że tylko na taką skromną sumę,bo miałam zamiar zamówić więcej,ale chciałam najpierw zobaczyć co to za towar.Niech mi pan ciemnoty nie wciska-wiem jak wygląda cream-nie chodzieło mi o nowe rzeczy,bo jak bede takie chciała kupić to napewno nie z hurtowni odzieży używanej!!!DOBERZE PAN WIE ŻE DOSTAŁAM SAME ŚMIECI,LETNIE SPÓDNICE,POPLAMIONE BLUZKI,BABCINĄ KURTKĘ,BRUDNE FUTERKO-2 RAZY MUSIAŁAM PRAĆ TAK UWALONE.ZA 370 ZŁ DOSTAŁAM 34 SZT.SZJSU Z CZEGO SPRZEDAĆ UDAŁO MI SIĘ 8 SZT!!!!!!!!!! I TO MA BYĆ CREAM!!!!! NIECH PAN NIE BĘDZIE ŚMIESZNY.KUPUJE MIX W LEPSZYM STANIE ZA 150 ZŁ Z CZEGO 80% SPRZEDAJE OD RĘKI.
                NIECH SIĘ PAN NIE MARTWI O MOJE I INNYCH POSTY.WSZYSTKO LUBIĘ PRÓCZ CHAMSTWA A WY WŁAŚNIE TAK DZIAŁACIE I JESTEŚCIE Z SIEBIE ZADOWOLENI. ALE WSZYSTKO DO CZASU PANI RADOSŁAWIE,DO CZASU....
              • real-viola Re: PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA 11.11.10, 13:21
                www.nokaut.pl/piest-pl/komentarze.html
                zresztą sprzedając kołdry taż pan ludzi kantował,co??????to raczej nie mój wpis-jak pan myśli???? oszuści I TYLE W TYM TEMACIE!!!!!
                • piest12 Re: PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA 12.11.10, 07:09
                  JA NAPRAWDĘ NIE UDOWODNIĘ SWOJEJ WINY JEDYNE CO MOGĘ ZROBIĆ TO ZAPROSIĆ DO KONTAKTU WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH NAJLEPIEJ ABY PRZYJECHAĆ NA MIEJSCE GDYŻ MY NAPRAWDĘ NIE MAMY NIC DO UKRYCIA. NASZA FIRMA DZIAŁA NA NORMALNYCH ZASADACH PODDAWANA JEST KONTROLOM KTÓRE NIE STWIERDZAJĄ UCHYBIEŃ W PROWADZENIU DZIAŁALNOŚCI. MOŻEMY PRZEDSTAWIĆ ŹRÓDŁO POCHODZENIA ODZIEŻY GDYŻ NA NASZ TOWAR SPORZĄDZANA JEST CAŁA DOKUMENTACJA I WIADOMO NAWET Z JAKICH DZIELNIC I MIAST TA ODZIEŻ POCHODZI. TAKŻE WSZYSTKO JEST ROBIONE LEGALNIE A NAJLEPIEJ PRZYJECHAĆ I SAMEMU SIĘ PRZEKONAĆ.
                  • real-viola Re: PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA 12.11.10, 16:07
                    www.nokaut.pl/piest-pl/komentarze.html
                    po wklejeniu przeze mnie linków do stron z pańskimi negatywnymi komentarzami nagle zaczeły pojawiać się pozytywne.SUPER BO TAM DATA I GODZ.JEST WIĘC WIADOMO KIEDY BYŁ WSTAWIONY PRZEZ PANA-JESTEM PEWNA NA 100%
                    • piest12 Re: PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA 12.11.10, 17:24
                      Nie wiem o czym Pani mówi z tym nokautem ludzie już się z Pani śmieją co to jakaś krucjata borna czy co
                    • piest12 Re: PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA 12.11.10, 17:30
                      Pani nie może przeżyć że ktoś inny akceptuje i lubi kupować u nas towar i jak ja mam to nazwać każdą opinię o nas Pani zaraz przekreśla bo Pani jest najważniejsza, Pani obciąża tutaj wszystkich swoimi kłamstwami i chamskim zachowaniem ludzie powoli mają już dosyć takiego podejścia
            • piest12 Re: PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA 12.11.10, 07:12
              JA NAPRAWDĘ NIE UDOWODNIĘ SWOJEJ NIEWINNOŚCI JEDYNE CO MOGĘ ZROBIĆ TO ZAPROSIĆ DO KONTAKTU WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH NAJLEPIEJ ABY PRZYJECHAĆ NA MIEJSCE GDYŻ MY NAPRAWDĘ NIE MAMY NIC DO UKRYCIA. NASZA FIRMA DZIAŁA NA NORMALNYCH ZASADACH PODDAWANA JEST KONTROLOM KTÓRE NIE STWIERDZAJĄ UCHYBIEŃ W PROWADZENIU DZIAŁALNOŚCI. MOŻEMY PRZEDSTAWIĆ ŹRÓDŁO POCHODZENIA ODZIEŻY GDYŻ NA NASZ TOWAR SPORZĄDZANA JEST CAŁA DOKUMENTACJA I WIADOMO NAWET Z JAKICH DZIELNIC I MIAST TA ODZIEŻ POCHODZI. TAKŻE WSZYSTKO JEST ROBIONE LEGALNIE A NAJLEPIEJ PRZYJECHAĆ I SAMEMU SIĘ PRZEKONAĆ.
              • real-viola Re: PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA 12.11.10, 11:12
                ależ ja nie twierdze że działają państwo nielegalnie!!! Pan chyba ma problemy ze zrozumieniem treści postów!!! Oszukuje pan klientów i dobrze pan o tym WIE!!!
                1) oszustwem jest podawanie na stronie internetowej hurtowni że przesyłka następuje w ciągu 48 godz.-ja dostałam towar po miesiącu!!!
                2) oszustwem jast pisanie że cream damski składa się w 100% z oryginalnej odzieży-ja dostałam sam szajs, a z oryginalnymi metkami nawet połowa nie była!!!Nie mówiąc już o 1 gat.
                3)"Głównym celem naszej firmy jest pełna satysfakcja i zadowolenie państwa klientów."-to dopiero oszustwo,głównym pana celem jest zarobienie jak najwięcej szmalu,kosztem takich jak ja!!!
                4) oszustwem jest pisanie na waszej stronie że chcecie dać swoim klientom możliwość pozostania w kontakcie z wami-kontakt to i owszem jest dopóki sie nie zapłaci za towar,a potem brak odp.na meile,nie odb.tel.Dzwoniłam 12-15 razy dziennie-bez skutku,nagrywałam się na poczte-bez odpowiedzi,pisałam meile-cisza!!!
                Wiem o tym ja,pan i może panska małżonka która jak sądzę jest właścicielką hurtowni,chyba tylko na papierze bo próby skontaktowania się z nią graniczą z cudem.Przez cały ten czas ANI RAZU nie udało mi się zamienić słowa z właścicielką,osobą na której konto wpłaciłam pieniądze-A KIM PAN jest w tej firmie???? SEKRETARKĄ????
                A tak na marginesie -wpłaciłam pieniądze we wrześniu a faktura datowana jest na październik to chyba nie jest zbyt uczciwe względem US? Nie jestem księgową ale wydaje mi się że księguje sie wpłate w dniu jej otrzymania!!!

Może się pan wybielać,ma pan takie prawo a ja mam prawo wyrazić swoje niezadowolenie z towaru i poziomu obsługi.,a sam pan wie że łagodnie mówiąc jest kiepska!!!
                • piest12 Re: PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA 12.11.10, 13:57
                  To co PAni tu napisała to jest tylko i wyłącznie odczucie przewrażliwionej kobiety znam setki ludzi którzy ufają tym zapewnieniom i ufają nam. Pani nie musi a jak ma Pani jakieś problemy to niech Pani skieruję sprawę do sądu. Tak jak to Pani przedstawia wygra Pani bez problemu i to wtedy będzie uczciwe wobec ludzi którzy to czytają. Bo teraz to Pani kłamię i oszukuje ludzi podając się za dwie osoby i podając tak kłamliwe informacje. Jest Pani jak Jarosław.K ma Pani swój świat wszyscy są źli dookoła i choć wie Pani że NIE MA PANI RACJI to dalej Pani w to brnie.
                  Dla mnie głupota
                  • real-viola Re: PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA 12.11.10, 15:58
                    głupi to jest pan...a z kaczorem to niech mnie pan nie porównuje,raczej bliżej panu do niego ze swiom zakłamaniem niż mnie....
              • real-viola Re: PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA 12.11.10, 11:16
                JEST PAN TAKI AKTYWNY NA FORUM SZKODA ŻE NIE BYŁ PAN TAK AKTYWNY I CHĘTNY DO KONTAKTU JAK O TOWAR SIĘ UPOMINAŁAM.....NAPRAWDĄ SZKODA SŁÓW
            • alinka1959 Re: PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA 16.11.10, 08:09
              A ta Pani cały czas swoje przecież nikt nie chce już tego czytać już od dwóch miesięcy pisze Pani cały czas to samo zaraz będzie grudzień a Pani robi wszystko żeby dalej oczerniać tą firmę. O CO PANI W OGÓLE CHODZI !!! Ma Pani jakąś chorobę psychiczną czy co
              • real-viola Re: PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA 16.11.10, 12:48
                mam uczulenie na oszustów i kłamców.pan używając kilku nicków wystawia o swojej firmie pozytywne opinie.Jeśli chodzi o mnie występuje tylko pod dwoma nickami real-viola na tym forum i vjolka na innym,reszta to inni klienci tak samo zrobieni w balona.
                NIESTETY PRAWDA W OCZY KOLE!!! A JA ŻADNĄ OSZUSTKĄ NIE JESTEM,ZAPŁACIŁAM ZA TOWAR W TYM SAMYM DNIU W KTÓRYM ZAMÓWIŁAM,TO PAN NIE WYWIĄZAŁ SIĘ DO KONCA Z UMOWY....
                • piest12 Re: PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA 16.11.10, 17:17
                  Wszędzie mogę panią znaleść ale Pani to ma zdrowie wszędzie Pani te głupoty wypisuje możemy dalej się tak bawić mi mojej firmie to nie szkodzi wręcz przeciwnie od kiedy zaczeliśmy ze sobą pisać na forach zainteresowanie moją hurtownią jak i dochody wzrosły. Nie pozostało mi nic innego jak powiedzieć DZIĘKUJE :) TAKIEJ REKLAMY TRZEBA MI BYŁO!!!
                  Ludzie dzwonią żeby się dopytać o co chodzi w tym wszystkim, wtedy ich informuję że jest Pani niespełna rozumu, przy czym podaję porządne argumenty
                  • mc1206 Re: PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA 16.11.10, 19:12
                    To znaczy że niedługo będzie nas jeszcze więcej. Jak można się domyślać, podaje Pan SWOJE argumenty. Niech Pan może zacznie mówić prawdę, zobaczymy jakie wtedy będzie Pan miał obroty. To, w jaki sposób się Pan tutaj wypowiada to doskonale o Panu świadczy. Nic dodać nic ująć.
                    • piest12 Re: PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA 16.11.10, 20:15
                      A co ja mam powiedzieć to co ja uważam ze swojej strony napisałem i to jest dla mnie prawda, to co tamta Pani napisała to jest jej prawda. Jeśli uważa się za oszukaną to niech idzie do sądu spokojnie wygra jeśli to co pisze jest prawdą ma fakturę, inne dokumenty w tym wysyłkowe była podobno na policji chociaż u nas nikogo nie było. NIECH TA PANI PÓJDZIE DO SĄDU.
                      JA WIEM CO SPRZEDAJĘ I JESTEM JAKOŚ SPOKOJNIE PEWNY WYNIKU ROZPRAWY TO TA PANI NIE JEST JAKOŚ ZBYTNIO SPOKOJNA BO OD 2 MIESIĘCY NIC INNEGO TYLKO OCZERNIA MOJĄ FIRMĘ. Wystarczy spojrzeć na wpisy zeby było wszystko jasne że to jest ta sama osoba od przeszło dwóch miesięcy. Ja mam dokumentacje, zdjęcia towaru jaki do tej Pani wyjechał mam wszystko to że ta Pani boi się konfrontacji w sądzie świadczy o tym że nie ma żadnych podstaw aby dochodzić swoich roszczeń. Ja mam naprawdę silne dowody na to że ta Pani kłamie a ona nie ma żadnych na moją winę jeśli ma proszę bardzo zmierzymy się na dowody w sądzie. DLACZEGO TA PANI NIE CHCE TEGO TAK ZAŁATWIĆ POŚWIĘCA BARDZO DUŻO CZASU MOJEJ FIRMIE ODWIEDZA WSZYSTKIE FORA WYPISUJĘ TAM CO WLEZIE W TYM CZASIE MOŻNA ZROBIĆ WIELE Z ODZYSKANIEM KASY WŁĄCZNIE
                      • real-viola Re: PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA 16.11.10, 20:57
                        MOŻE TO ŻE MIESIĄC NA TOWAR CZEKAŁAM TO TEŻ KŁAMSTWO???
                    • piest12 Re: PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA 16.11.10, 20:17
                      zapraszamy do kontaktu z hurtownia piest.pl
                    • real-viola Re: PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA 16.11.10, 20:53
                      DZIĘKUJE ZA WYPOWIEDŹ...MAM NADZIEJE ŻE INNI TEŻ SIĘ W KOŃCU ODWAŻĄ...
                      • asia2100 Re: PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA 17.11.10, 08:06
                        Jaka wypowiedź jaka odwaga. Przeglądałam fora z ostatnich dwóch miesięcy prócz Pani nie ma nikogo kto by ten temat poruszał. No chyba przez dwa miesiące kogoś by Pani w końcu znalazła skoro taka zła firma
                        • real-viola Re: PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA 17.11.10, 10:19
                          po pierwsze to pierwszy mój wpis jest z początku października,a to chyba jeszcze nie są 2 mies.po drugie opinie o hurtowni są swietnie usuwane-oto przykład :

www.kuptanio.pl/sklep/piest-pl/
                          • mexx49 Re: PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA 17.11.10, 11:34
                            moze niech przestanie Pani wkoncu spamowac i ciagle pisac to samo, raz wystarczy, kto chce to przeczyta a to Pani ciagle marudzenie staje sie nudne. Kupila Pani badziew to niech idzie Pani na policje a nie ciagle wyglasza swoje zale. a do wlasciciela powiem tyle - szkoda sie wypowiadac, bo skoro istniejecie to macie tez innych zadowolonych klientow, kktorzy i tak tu nie wypowiedza sie pozytywnie. nikogo nie popieram ani nie bronie ale ta dyskusja jak dla mnie to dziecinada
                            • real-viola Re: PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA 17.11.10, 11:43
                              przecież nikt nie karze nikomu tego czytać.Jeśli się komuś nie podoba niech NIE CZYTA!!!!dLACZEGO PAN SĄDZI ŻE ZADOWOLENI SIĘ NIE WYPOWIEDZĄ???=BO TAKICH POPROSTU NIE MA!!!
                  • oszukanaprzezpiest Re: PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA 20.11.10, 21:19
                    TERAZ WSZYSTKIE WYSYŁKI ZA POBRANIEM!!!

Ciekawe dlaczego, czyżby nikt nie chciał już kupować za przedpłatą?
                    Kiedyś UPS, potem OPEK, teraz Poczta Polska...
        • alinka1959 Re: PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA 16.11.10, 08:09
          oszukanaprzezpiest napisała:

> A ja mam wrażenie że to sam p.Radosław albo p.Marzena napisali. Proszę zapytać
          > tych, których w ostatnim czasie hurtownia Piest i firma Clara oszukali na ciężk
          > ie pieniądze czy są Ich konkurencją??? Najlepiej się samemu wybielić.

A ta Pani cały czas swoje przecież nikt nie chce już tego czytać już od dwóch miesięcy pisze Pani cały czas to samo zaraz będzie grudzień a Pani robi wszystko żeby dalej oczerniać tą firmę. O CO PANI W OGÓLE CHODZI !!! Ma Pani jakąś chorobę psychiczną czy co
    • real-viola Re: PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA 11.11.10, 13:18
      www.lumpeksy.pl/node/8685
      www.twoj-ciuszek.pl/index.php?option=com_joomlaboard&Itemid=26&func=view&id=268&catid=3
      CHYBA JESNAK JEST NAS TROCHE WIĘCEJ
      • piest12 Re: PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA 11.11.10, 18:07
        To przecież są te same osoby na przeszło kilkaset osób które zamówiły 3 albo 4 niezadowolone ok 0,5% zamawiających. NAPRAWDĘ REWELACJA.
        Szczerze powiem każda firma musi wziąść poprawkę na taką grupkę która próbuje bardzo mocno krzyczeć a w sumie nawet nie mają ku temu podstaw.
        OSOBIŚCIE JAK BY MNIE KTOŚ OSZUKAŁ TAK JAK PANI TO OPISUJE TO JUŻ DAWNO BYŁ BYM PO WYGRANEJ SPRAWIE W SĄDZIE. BO TO JEST NAJWAŻNIEJSZE UKARAĆ TYCH KTÓRZY MNIE SKRZYWDZILI. A TU CO JEST JAKIŚ CIĄGŁY BEŁKOT DOSŁOWNIE KILKU OSÓB KTÓRE WYPISUJĄ TO SAMO NA KAŻDYCH FORACH POD INNYMI NICKAMI.
        WYSTARCZY SPOJRZEĆ NA DATY TYCH WPISÓW I GODZINY ŻEBY DOJŚĆ ŻE PISZĘ TO JEDNA LUB MAKSYMALNIE DWIE OSOBY PRZECIEŻ TO WIDAĆ NA PIERWSZY RZUT OKA
        • real-viola Re: PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA 11.11.10, 19:52
          wia pan co ciesze się że jest pan z siebie zadowolony.gratuluje dobrego samopoczucia.oboje wiemy jak było NAPRAWDĘ. Żal mi pana....
    • karinkowsky Re: PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA 11.11.10, 14:36
      Pani Violetto nie jest Pani sama, bo oszukanych przez tę firmę jest więcej, proszę złożyć zawiadomienie do prokuratury tak jak inni i proszę o kontakt, bo większa ilość tego rodzaju zgłoszeń, to większa mobilizacja dla wymiaru sprawiedliwości, aby tę sprawę definitywnie załatwić.
      • asia2100 Re: PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA 11.11.10, 17:54
        Ja tam uważam że państwo przesadzacie firma jest ok
        zresztą jak jest niby tylu oszukanych to czemu nie złożycie doniesienia do prokuratury.
        ja od nich zamawiam przez internet i jestem z mielca to jest drugi koniec kraju i jeszcze mnie nie zawiodli.
        Naprawdę polecam tą hurtownie
    • benek136 Re: PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA 12.11.10, 13:26
      Ludzie ,przecież my nie roztrzygniemy ,kto ma rację ,więc dajcie już sobie spokój z tym roztrząsaniem tego problemu ,bo staje to się już nudne.
      • bobomax100 Re: PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA 21.11.10, 15:33
        Jak można tak pisać, że nudne jest być oszukanym!!! życzę Panu tego samego, to może zrozumie Pan, czy pachnie to nudą, bo mi nie było nudno po otrzymaniu towaru zwykłych SZMAT, a zakupionych CREAM. Może i Pan kiedyś to doświadczy i wrócimy do tej nudy......
    • real-viola Re: PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA 15.11.10, 23:10
      UWAGA!!!!!!!!!!
      • bobomax100 Re: PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA 21.11.10, 15:28
        Ja również zostałam przez nich OSZUKANA!!!! Pakują mniej kilogramów niż się zamówiło, a do tego zakupiłam u nich cream dziecięcy i niestety daleko było do creamu, bo dostałam szmaty. Z płaczem wszytko prałam i większośc musiałam wyrzucic!!! Pieniądze mieli od razu na koncie, a o towar musiałam się prosic. Mówili, że już wysłali, a wcale tak nie było, jak prosiłam dowód nadania to kontakt się urywał!!!! ZWYKLI OSZUŚCI I OSTRZEGAM PRZED NIMI Z CAŁYM SUMIENIEM. Do tej pory mam po nich niesmak:(
    • real-viola Re: PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA 08.12.10, 23:23
      tak dla przypomnienia
      • real-viola Re: PIEST Z TUROWA KOŁO SZCZECINKA 21.01.11, 23:14
        ciekawe czy nadal zajmują się kantowaniem klientów?wie ktoś może?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka