Dodaj do ulubionych

Niesort Niemcy!!

08.12.12, 16:56
Czy Ktos z Panstwa wie cos o tym towarku???? mam mozliwosc kupic i nie wiem czy sie zdecydowac. dziekuje, pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • oodziezz ________ - HURT NIESORT - ________ 08.12.12, 17:18
      WITAM SERDECZNIE

OFERUJĘ ODZIEŻ UŻYWANA Z

BELGII NIEMIEC I FRANCJI

ZE ZBIÓREK DOMOWYCH

TOWAR NIE JEST PRZEBIERANY, PRZEPAKOWYWANY I NIBY OCZYSZCZANY JAK PISANE JEST NA WIELU AUKCJACH I NIEKTÓRYCH HURTOWNIACH,PONIEWAŻ JEST TO KOMPLETNĄ BZDURĄ. WIADOMO, ŻE SIŁĄ RZECZY JEST JUŻ W JAKIŚ SPOSÓB PRZEBRANY.

MAJĄC TRZYNASTOLETNIE DOŚWIADCZENIE NA RYNKU POSIADAMY STAŁYCH ODBIORCÓW,KTÓRZY MOGĄ POŚWIADCZY O JAKOŚCI TOWARU.

Z TEGO CO KLIENCI MÓWIĄ NAJCZĘŚCIEJ WYSTĘPUJĄCE MARKI TO:

H&M, BRAX, ORSAY, HENNES, TOM TAILOR, CECIL, L.G.G., YESSICA, TOMMY HILFINGER, EXIT, STREET ONE, LEVIS,HIS,HUGO BOSS, S.OLIVER, WRANGLER, MEXX, D&G, CANDA ITP.

OFERUJEMY TYLKO I WYŁĄCZNIE ZBIÓRKĘ ORYGINALNĄ

TJ. TYLKO NIE SORT

SKUPIAMY SIĘ GŁÓWNIE NA DOSTAWACH HURTOWYCH

WYSYŁAMY BEZ PROBLEMU NA CAŁA POLSKĘ, UKRAINĘ, BIAŁORUŚ, CZECHY

POSIADAMY NAJTAŃSZY TRANSPORT

JEDNAKŻE POLECAMY MINIMALNE ZAMÓWIENIA 200 KG

PROSZĘ O KONTAKT

CHĘTNIE UDZIELĘ WIĘCEJ INFORMACJI

TEL: 795 945 274

EMAIL: OODZIEZZ@OP.PL

GG: 6611482

ZAPRASZAM DO WSPÓŁPRACY
    • 2pasja34 Re: Niesort Niemcy!! 08.12.12, 17:55
      Nikt Ci tu nic nie napisze. Niesort to loteria, z mniejszym prawdopodobieństwem wygranej niż w lotto :):) Nawet pewne źródło czasem zawodzi, i nie jest to zależne od hurtownika. Masz możliwość,to sprawdź i wtedy kupuj. Nie kupuje się kota w worku. To nie te czasy.
      • kicia-076 Re: Niesort Niemcy!! 08.12.12, 20:23
        Do "oodziez" - Pisze Pan/Pani, ze "odziez nie jest przebierana" a na koncu wypowiedzi ze "sila rzeczy jest przebrana" wiec nie wiem o co caman. Do "pasji" - zapytalam dlatego, ze kiedys niemiecki towar byl "be" ale podobno sie troche poprawil - wiec chcialam zaryzykowac ale moze lepiej sie przekonac z autopsji. Dzieki bardzo. Pozdrawiam.
        • hurtowniawimar Re: Niesort Niemcy!! 08.12.12, 22:07
          Poprawił się, ale to zależy z jakich regionów. Pozdrawiam.
        • oodziezz ______ - HURT NIESORT - _______ 09.12.12, 11:34
          O TO COMAN ŻE SIŁĄ RZECZY JEST JUŻ W JAKIŚ SPOSÓB PRZEBRANY - ODNOSI SIE DO NIEKTORYCH OGLOSZEN I AUKCJI HURTOWNI NIE DO MOJEGO TOWARU
          • kicia-076 Re: ______ - HURT NIESORT - _______ 09.12.12, 11:49
            Do "hurtowniawimar" - a z jakich regionow sie poprawil????? dziekuje. pozdrawiam.
            • hurtowniawimar Re: ______ - HURT NIESORT - _______ 10.12.12, 01:01
              Witam serdecznie,

Proszę o kontakt na mail lub telefon. Dane kontaktowe na www.wi-mar.com.pl

Pozdrawiam.
    • jonwin Re: Niesort Niemcy!! 10.12.12, 11:36
      Nie polecam. Sam zbieram niesort i sortuje. Musze na prawde przez rece przewinac setki kilogramow, by wybrac kilkadziesiat kg porzadnego towaru dla moich klientow.Pozdrawiam
      • kicia-076 Re: Niesort Niemcy!! 10.12.12, 19:21
        Acha, bardzo serdecznie dziekuje.Juz kilkakrotnie przestrzegano mnie przed towarem niemieckim ale slyszalam, ze sie poprawil-wiec dlatego pytam ale chyba jednak sie nie poprawil. Pozdrawiam.
        • ulkapa Re: Niesort Niemcy!! 10.12.12, 20:48
          nie wiem dlaczego jonwin pisze że nie poleca? Jeśli sam sortuje i sprzedaje i nie wiele z tego ma to po co to robi? Wszystko zależy od źródła z jakiego pochodzi towar. Ja osobiście w obecnej chwili nie podzielam zdania że cyt. (Niesort to loteria, z mniejszym prawdopodobieństwem wygranej niż w lotto) Towar jakiś czas temu był kiepski ale teraz jest OK.
          Jestem w trakie sortowania i nie żałuję zakupu niesortu z niemiec.
          Pozdrawiam
          • kicia-076 Re: Niesort Niemcy!! 10.12.12, 20:54
            Dziekuje za kolejna wypowiedz, chyba jednak sama bede musiala sie przekonac i kupic. Pozdrawiam.
          • jonwin Re: Niesort Niemcy!! 14.12.12, 21:43
            DO ulkapa:
            Ja nie napisalem,ze niewiele z tego mam. Napisalem tylko,ze nie polecam. A stwierdzam to majac dlugoletnie doswiadczenie w tej branzy. Sam osobiscie, gdybym prowadzil sklep z odzieza uzywana (zwlaszcza maly sklep), nigdy nie kupilbym niesortu, bo prawdopodobienstwo trafienia dobrego towaru kupujac niewielkie ilosci niesortu jest jak 1:10. Moga sobie na to pozwolic jedynie hurtownie, albo wlasciciele sieci lumpeksow, ktorzy nie kupuja 300 czy 800kg, ale kilkanascie ton miesiecznie. Poza tym, jaka jest gwarancja na to, ze dany niesort to rzeczywiscie niesort? Znajac te branze, wiem, ze i tak towar jest przegladany. No, ale kazdy ma prawo wyboru. Choc czytajac na tym forum posty malo kto wyraza swoje zadowolenie z kupna niesortu. Pewnie tylko hurtownie, ktore czesto podszywajac sie za "zadowolonych klientow" sami taki towar oferuja. Pozdrawiam:)
            • ulkapa Re: Niesort Niemcy!! 15.12.12, 12:18
              DO jonwin:
              Teraz zgadzam się.
              Jest to dosyć spore ryzyko kupując niesort. Oprócz rzyka jeszcze dodatkowo sporo pracy.
              Nie mam wieloletniego doświadczenia, lecz porównuję moją wcześniejszą dostawę z obecną. Jest to niebo a ziemia.
              Nie poodszywam się pod "zadowolonych klientów".
              Prubuję rozwinąć działalność jako hurt. Ciężko nam to idzie ale jak to mówią widziały gały co brały, piszę to o sobie. Wiadoma sprawa, że kupując niesort trzeba sie liczyć z odpadem.
        • oodziezz ______ - HURT NIESORT - _______ 10.12.12, 20:54
          jak ktos ma towar z pod Berlina lub okolic to nie mamy o czy mowic
          • kicia-076 Re: ______ - HURT NIESORT - _______ 10.12.12, 20:58
            Acha, czyli z pod Berlina i okolic nie brac, rozumiem i dziekuje. Pozdrawiam.
            • ulkapa Re: ______ - HURT NIESORT - _______ 10.12.12, 21:10
              nie mam z pod Berlina lecz dalej i jestem zadowolona
            • ulkapa Re: ______ - HURT NIESORT - _______ 10.12.12, 21:31
              a przy okazji, jeśli to nie tajemnica to w jakiej cenie masz NIESORT NIEMCY ?
    • hurtowniawimar Re: Niesort Niemcy!! 10.12.12, 21:29
      To jaką ma Pani cenę za kg ? To można podpowiedzieć brać czy nie. Cena powie z jakiego to może być regionu.
      • kicia-076 Re: Niesort Niemcy!! 10.12.12, 21:54
        OOO , to bardzo ciekawe, faktycznie , nie pomyslalam o tym. Do Hurtowniawimar: A u Panstwa jaka jest cena za kg-bo ja na razie tylko interesowalam sie w jakim stanie sa ciuszki /niesort/ z Niemiec , bo jakbybyl jednak fajny to warto ta zlotoweczke czy dwie dac wiecej za kg. Pozdrawiam.
      • oodziezz _______ - HURT NIESORT - _______ 10.12.12, 23:22
        zadna tajemnica cena niezmienna od 5 lat czyli 4,50zl za kg
        region zbiorek Karlsruhe, Baden Baden
        TEL: 795 945 274
        • kicia-076 Re: _______ - HURT NIESORT - _______ 10.12.12, 23:38
          Dziekuje bardzo, przemysle to jeszcze i jakby co skontaktuje sie. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka