17.12.12, 10:32
Witam
Oferuje odziez uzywana
CREAM
głównie damska
kraj pochodzenia Szwajcaria-Francja
Najlepszy stosunek ceny do jakości
Firmy jakie wystepuja to
Hugo Boss, Joop, Morgan, H&M, Zara, Dorothy Perkins, Fishbone, Verace, Atmosphere, Primark, Tommy Hilfinger, Next, George,Vero moda, Only, Mexx, New Look, C&A, Warehouse, Pimkie, Per Una, Benetton, Identic, Morgan, Oasis, Wallis, Mango, Orsay,Tally Veijl, Vila, Karen Millen, Gap, Esprit i wiele innych
Odziez pakowana jest po 15 kg
Cena za 1kg – 40zl
Zależy nam na stałej współpracy z mniejszymi i większymi sklepami
gwarantujemy uczciwość i transakcję na wysokim poziomie
W przypadku jakichkolwiek pytań proszę o kontakt
chętnie odpowiem na pytania
Tel. 604 436 366
Email grzesiek755@wp.pl
zapraszamy do wspólpracy
Obserwuj wątek
    • styl12 Re: CREAM 19.12.12, 09:48
      witam poszukuję dobrego creamu ja mieszkam na podkarpaciu z jakich okolic Polski Ty pochodzisz ?
      • grzesiek755 Re: CREAM 19.12.12, 16:26
        Szczecin
        • kotlet1969 Re: CREAM 27.02.13, 22:12
          Oferuję bardzo dobry towar z Belgi,cream. Odzież znanych marek w dobrej cenie sprzedaję w workach 10 i 20 kg. Kontakt do mnie 791652223. Poszukuję stałych odbiorców w Poznaniu i jego okolicach.
          Karol
      • wiola1114 Re: CREAM 01.03.13, 23:21

witam towar który ja oferuję jest to tylko crem.towar ten jest sortowany na rózne asortymenty
        crem damski pakowany po ok 35 kg cena 45 zł razem z transportem z Anglii do polski pod wskazany adres.
        crem damski jest to odzież modna lekka w bdb idealnym lub nowe w worku takim znajdują się: bluzeczki topy tuniki spodniczki letnie , ołowkowe,sukienki letnie wyjściowe, może być też żakiecik letni lekki krótki, w worku takim nie ma spodni materiałowych jeansu,zwykłej bawełny,generalnie towar jest lekki brak wypychaczy..

crem dziecko mamy dwa sort cremu wiosna lato 45 zł
        i lato zima 40 zł
        dziecko pakowane ok 30 kg przedział wiekowy 0-12 lat

sweterki cienkie wiosenne crem pakowane do wieku ok 35-40 lat cena 35 zł kg w worku ok 25 kg
        bielizna mix 50 zł w worku przewaga staników i majtek czasami jest strój kąpielowy kpl lub jedwabna koszulka worek ok 15 kg

Sport oryginał tylko marki najbardziej rozpoznawane w Polsce nike adidas puma reebok cena 50 zł worek ok 30 kg
        sport oryginał metka 54 zł

bizuteria 45 zł pakowane w work po 5 kg

rurki damskie jeans 35 zł w worku ok 30 kg

torebki crem 40 zł
        płaszcze klasa a 30 zł
        buty lato klasa a 37.50

galanteria- torebki buty butik na zamówienie 45 zł

ceny zawieraja juz transport płatnośc na miejscu przy odbiorze.czas realizacji 1 tydzień
        najlepiej było by porozmawiać bo duzo mam do powiedzienia ale na maila nie da sie wszystkiego opisać moj nr polski 888679705 lub proszę podać swoj to zadzwonię.pozdrawiam

Odzież jest przede wszystkim modna , w bdb, idealnym stanie lub nowa.

Cena to:

45 zł za kilogram

prawdziwego cremu z dostawą z Anglii prosto do Państwa do domu.

czas dostawy 1 tydzień

Płatność na miejscu u kuriera - bez ryzyka że towar nie dojedzie i przepadną pieniądze.

Bez pośredników,bez oszust i grzebania po workach .

Witam.
        Jeśli prowadzą Państwo sklep z odzieżą używaną i handlują Cremem i I gatunkiem to jest to oferta dla Państwa.

Jesteśmy firmą angielską, która zajęła się sprzedażą odzieży nowej i używanej w gatunku pierwszym i cremie.prosto z Anglii do Polski.

Mamy 10 letnie doświadczenie w sprzedaży i doskonale wiemy jakie są u nas w Polsce realia związane z towarem tz z jego jakością,cenami i czego klienci oczekują i jak jest ciężko w tej branży o dobry towar.

Jak Państwo wiecie towar sprzedawany w Polsce, jest różnej jakości ta sama nazwa, różne ceny a jakość w ogóle zostawia wiele do życzenia.

Swoje kontakty w Anglii wyrobiliśmy przez 5 lat sortowania odzieży na miejscu w Anglii i doskonale orientujemy się w jakości towaru oferowanego w Anglii i w Polsce.

Przez ten cały czas pobytu w Anglii zwiedziliśmy wiele sortowni w poszukiwaniu dobrego i uczciwego dostawcy.

Jest to sortownia sprawdzona , odzież bdb jakości i osoby które sortują znają się dobrze na swojej pracy sortują odzież modną i w bdb stanie.

Worki jadą bezpośrednio z Anglii do Polski pod wskazany adres, oryginalnie zapakowane i zaplombowane.

Płatność na miejscu w Polsce u kuriera.

Jeśli są Państwo zainteresowani innym asortymentem proszę pisać więcej inf na maila

ciuszki.uk@onet.eu lub tel Polski 888679705

• katrinka26 Re: CREAM 01.03.13, 11:35
      Witam, interesuje Mnie odzież używana typu cream najwyższej jakości, najlepiej sam damski, modny, młodzieżowy, na czasie mający w swym składzie dużo tunik, sukienek, bluzeczek, oraz aby jakiś spory procent z nich był z metkami. Ważne aby na kg wchodziło sporo rzeczy a tak się dzieje jeśli są w nim zwiewne, lekkie materiały. Interesują mnie modne fasony takich marek jak NEXT, ZARA, ATMOSPHERE, GEORGE, VERO MODA, RIVER ISLAND, H&M denim co itp.
      Czekam jedynie na poważne oferty bez ściemy.
      • mariuszmario88 Re: CREAM 01.03.13, 20:18
        Katrinka napisz to sie dogadamy . Powiem ile sztuk wchodzi na worek , cene , mozesz przyjechac sama i obejrzec towar

pozdrawiam

mariuszplachta20@wp.pl
      • wiola1114 Re: CREAM 01.03.13, 23:23
        witam towar który ja oferuję jest to tylko crem.towar ten jest sortowany na rózne asortymenty
        crem damski pakowany po ok 35 kg cena 45 zł razem z transportem z Anglii do polski pod wskazany adres.
        crem damski jest to odzież modna lekka w bdb idealnym lub nowe w worku takim znajdują się: bluzeczki topy tuniki spodniczki letnie , ołowkowe,sukienki letnie wyjściowe, może być też żakiecik letni lekki krótki, w worku takim nie ma spodni materiałowych jeansu,zwykłej bawełny,generalnie towar jest lekki brak wypychaczy..

crem dziecko mamy dwa sort cremu wiosna lato 45 zł
        i lato zima 40 zł
        dziecko pakowane ok 30 kg przedział wiekowy 0-12 lat

sweterki cienkie wiosenne crem pakowane do wieku ok 35-40 lat cena 35 zł kg w worku ok 25 kg
        bielizna mix 50 zł w worku przewaga staników i majtek czasami jest strój kąpielowy kpl lub jedwabna koszulka worek ok 15 kg

Sport oryginał tylko marki najbardziej rozpoznawane w Polsce nike adidas puma reebok cena 50 zł worek ok 30 kg
        sport oryginał metka 54 zł

bizuteria 45 zł pakowane w work po 5 kg

rurki damskie jeans 35 zł w worku ok 30 kg

torebki crem 40 zł
        płaszcze klasa a 30 zł
        buty lato klasa a 37.50

galanteria- torebki buty butik na zamówienie 45 zł

ceny zawieraja juz transport płatnośc na miejscu przy odbiorze.czas realizacji 1 tydzień
        najlepiej było by porozmawiać bo duzo mam do powiedzienia ale na maila nie da sie wszystkiego opisać moj nr polski 888679705 lub proszę podać swoj to zadzwonię.pozdrawiam

Odzież jest przede wszystkim modna , w bdb, idealnym stanie lub nowa.

czas dostawy 1 tydzień

Płatność na miejscu u kuriera - bez ryzyka że towar nie dojedzie i przepadną pieniądze.

Bez pośredników,bez oszust i grzebania po workach .

Witam.
        Jeśli prowadzą Państwo sklep z odzieżą używaną i handlują Cremem i I gatunkiem to jest to oferta dla Państwa.

Jesteśmy firmą angielską, która zajęła się sprzedażą odzieży nowej i używanej w gatunku pierwszym i cremie.prosto z Anglii do Polski.

Mamy 10 letnie doświadczenie w sprzedaży i doskonale wiemy jakie są u nas w Polsce realia związane z towarem tz z jego jakością,cenami i czego klienci oczekują i jak jest ciężko w tej branży o dobry towar.

Jak Państwo wiecie towar sprzedawany w Polsce, jest różnej jakości ta sama nazwa, różne ceny a jakość w ogóle zostawa wiele do życzenia.

Swoje kontakty w Anglii wyrobiliśmy przez 5 lat sortowania odzieży na miejscu w Anglii i doskonale orientujemy się w jakości towaru oferowanego w Anglii i w Polsce.

Przez ten cały czas pobytu w Anglii zwiedziliśmy wiele sortowni w poszukiwaniu dobrego i uczciwego dostawcy.

Jest to sortownia sprawdzona , odzież bdb jakości i osoby które sortują znają się dobrze na swojej pracy sortują odzież modną i w bdb stanie.

Worki jadą bezpośrednio z Anglii do Polski pod wskazany adres, oryginalnie zapakowane i zaplombowane.

Płatność na miejscu w Polsce u kuriera.

Jeśli są Państwo zainteresowani innym asortymentem proszę pisać więcej inf na maila

ciuszki.uk@onet.eu

• mariuszmario88 Re: CREAM 01.03.13, 23:46
          znowu jakas smierdzaca hurtownia ... ma 10 lat doswiadczenia a sortuje towar od 5 lat... w sortowni w anglii na lini za 5f /h....Boze co za narod ...
          • katrinka26 Re: CREAM 02.03.13, 14:03
            raz się sparzyłam i mam nauczkę, najlepiej samemu obejrzeć tylko ja jestem z podkarpacia a tu ciężko o dobrą hurtownię z creamem.
            • wiola1114 Re: CREAM 03.03.13, 12:55
              witam najlepiej i tu ma pani rację ze lepiej zawsze zobaczyć tylko nie zawsze ma sie taką możliwość,a ci co maja dobrego dostawce to sie jego trzymaja i nie sprzedaja dalej kontaktów.tylko denerwuje sie jak nam Polakom łatwo wydawać wyrok na wszystkich najlepiej obsmarować jak to niektórzy robią i czuć się fajnie ze ja jestem ten fajny bo ja napisałem to albo tamto.najlepiej słowa podeprzeć konkretnymi dowodami doświadczeniem z kontrachentem a nie opluć i pójść .Pozdrawiam i życze powodzenia w znalezieniu dobrego towaru
          • wiola1114 Re: CREAM 03.03.13, 12:49
            Witam drogi panie mariuszu nic nie śmierdzi podstępem.Wcześniej miałam swój sklep z odzieżą używaną prowadziłam go 10 lat ze w zgęldu na nieuczciwość pracowników i niemoc częstego kontrolowania ich byłam zmuszona do zamknięcia interesu.5 lat sortowałam towar dla siebie w angielskiej sortowni.czy to tak cięzko zrozumieć.teraz sprzedaje hurtowo nie mam pracowników nie mam ryzyka że mnie okradają, ale ludzie sa przesączeni jadem i frustracją bo to jest cięzki interes niepewny,i zgadzam sie z panem że nie raz właściciele sklepu zostali oszukani i ja też na bardzo duze pieniądze.wiec proszę nie pisać dziwnych komentarzy jak nie jest pan pewnien co do mojej osoby.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka