Dodaj do ulubionych

ZABAWKI Z ANGLII - palety

24.09.13, 09:34
Mam do zaoferowania palety markowych zabawek takich firm jak Hasbro, Fisher Price Chad Valley, Vtech, Lego itp. Zabawki są klasy A,B,C
czyli można spotkać końcówki serii, egzemplarze powystawowe, zwroty konsumenckie, nadwyżki sklepowe. Niektóre wymagają drobnych napraw, inne mają braki lub są uszkodzone ale jest ich naprawdę bardzo mało. Na palecie znajdują się również 100 % nowe zabawki.

W razie pytań proszę o telefon 793730155

Poszukujemy kontrahentów do stałej współpracy na terenie całego kraju

Posiadamy również inny asortyment

t.j. – akcesoria sportowe
- sprzęt agd
- akcesoria drobne do domu i ogrodu
- akcesoria dla dzieci – wózki głęboki i spacerowe

Wszystkie produkty w bardzo dobrym stanie zapraszam do współpracy
Obserwuj wątek
    • miska-moniska Re: ZABAWKI Z ANGLII - palety 02.10.13, 19:01
      Jestem zainteresowana paletami zabawek lub akcesoriów dziecięcych. Proszę o przesłanie oferty na maila: mamokup.olsztyn@gmail.com
      • wnphu akcesoria dziecięce + sportowe palety z anglii 23% 31.03.14, 15:34
        Witam,

jestesmy firmą zajmującą się importem i sprzedażą legalnych palet z akcesoriami dziecięcymi (wózki, bujaczki, krzesełka do karmienia, łóżeczka i inne) oraz sportowymi (ławeczki, rowery magnetyczne, hantle i inne) z Anglii za 23% wartości!!!

Zapraszamy do naszego sklepu internetowego: www.wnphu.pl po więcej szczegółów.
      • beatabeata12 Re: ZABAWKI Z ANGLII - palety 17.06.16, 09:21
        oferuje zestawy zabawek z Uk , przed zamowieniem wysylam fotki wiec nikt nie kupue przyslowiowego kota w worku smile zabawki znanych firm w stanie bardzo dobrym badz dobrym wszystko sprawne.
        Zainteresowanych zapraszam do kontaktu wlodarczykewelina09@gmail.com
    • goniawronia Re: ZABAWKI Z ANGLII - palety 07.10.13, 14:00
      Witam,

jestem zainteresowana kupnem takiej palety, jaka jest cena, czy towar jest dostępny od ręki?
      Macie Państwo jakaś stronę internetowa?

Proszę o maila: goniawronia@gazeta.pl

pozdrawiam,
      Malgorzata Wronska
    • ivonazar Re: ZABAWKI Z ANGLII - palety 01.11.13, 20:07
      witam,
      prosze o wysylki dokładnych inf o paletach z zabawkami (zdjęcia, miejsce siedziby itp.)
      adres: zarembaiwona@wp.pl, pozdrawiam
    • kaska7313 Re: ZABAWKI Z ANGLII - palety 03.11.13, 07:45
      Witam.Proszę o ofertę i zdjęcia na adres kaska.dziadosz@op.pl.Pozdrawiam.
    • agaklb1 Re: ZABAWKI Z ANGLII - palety 07.11.13, 15:39
      Witam!
      Proszę o cennik i koszty dostawy, ewentualnie jakies zdjęcia czy strona internetowa

agaklb1@wp.pl

Pozdrawiam serdecznie
      Agnieszka Tyszecka
    • global05 Re: ZABAWKI Z ANGLII - palety 16.11.13, 22:07
      Witam zapraszam tel. 509-957-819 Andrzej
    • sarenka2222 Re: ZABAWKI Z ANGLII - palety 24.11.13, 22:24
      Proszę o przesłanie specyfikacji patet z zabawkami i akcesoriami dla dzieci. Czy zabawki są na paletach euro czy na angielskich?
      aleksandrabeldowska@interia.pl
    • 46maniek25 Re: ZABAWKI Z ANGLII - palety 27.11.13, 17:15
      Proszę o mejla zofertą i ceną pozdrawiam
      m.szmulewicz@wp.pl
    • budzik_1971 Re: ZABAWKI Z ANGLII - palety 02.12.13, 16:57
      Witam jestem zainteresowany kupnem (mgże być także nowa odzież)proszę o ofertę cenową oraz jeśli to możliwe jakieś zdjęcia ,pozdrawiam K.B. kbudzisz@inea.pl
    • lidzia_go Re: ZABAWKI Z ANGLII - palety 02.12.13, 22:14
      Prosze o ofertę lidzia.copricorn0@buziaczek.pl
    • matikgdansk Re: ZABAWKI Z ANGLII - palety 15.12.13, 21:02
      prosze o oferte
    • monikakovac2911 Re: ZABAWKI Z ANGLII - palety 15.12.13, 21:20
      Witam.
      Jestem zainteresowana paletami zabawek lub akcesoriów dziecięcych. Proszę o przesłanie oferty na maila monikakovac2911@centrum.sk
    • mdoti Re: ZABAWKI Z ANGLII - palety 06.02.14, 15:45
      Witam. Proszę o pełną specyfikację i kosztorys palety z zabawkami ma email mdoti@tlen.pl
      Pozdrawiam
    • emar11 Re: ZABAWKI Z ANGLII - palety 08.02.14, 16:41
      Witam.
      Jestem zainteresowana ofertą.Proszę o przesłanie specyfikacji zabawek znajdujących się na paletach i wózków lub innych akcesoriów dla dzieci.email emar1@op.pl
    • murzyyn Re: ZABAWKI Z ANGLII - palety 04.03.14, 11:47
      Witam. Jestem wstępnie zainteresowany paleta wózków (głównie spacerowe) być może również sprzętem agd. Proszę o przesłanie oferty na maila maciej.rozynski@gmail.com abym mógł się bliżej zapoznać z Państwa asortymentem. Pozdrawiam
    • wnphu Re: palety z akcesoriami dziecięcymi z Anglii 23% 05.04.14, 22:12
      Witam,

jestesmy firmą zajmującą się importem i sprzedażą legalnych palet z akcesoriami dziecięcymi (wózki, bujaczki, krzesełka do karmienia, łóżeczka i inne) oraz sportowymi (ławeczki, rowery magnetyczne, hantle i inne) z Anglii za 23% wartości!!!

Zapraszamy do naszego sklepu internetowego: www.wnphu.pl po więcej szczegółów.
    • sowek1993 Re: ZABAWKI Z ANGLII - palety 14.05.14, 17:51
      dzien Dobry chciałbym dowiedziec sie czy te palety docieraja prosto z angli czy gdzies sa juz przebierane . poszukuje osoby z bezpośrednim kontaktem z tym z pierwszej reki . Ponieważ juz kilka razy sie nacielem z paletamy przebieranymi przez innych i wiekszosci uszkodzony sprzed dostawalem 80 % a w 10% byl on do sprzedaży a kolejne 10 % do smieci sie wylacznie nadawalo. interesował by mnie tylko Sport
      • dewil09 Re: ZABAWKI Z ANGLII - palety 12.10.14, 12:09
        Zamówiłem ostatnio wysyłkę kilku palet EURO na www.e-palety.com i dostałem zaskakująco niską cenę 115 zł netto za wysyłkę w całej Polsce! Polecam ich do stałej współpracy bo kontakt z nimi jest wzorowy
    • dewil09 Re: ZABAWKI Z ANGLII - palety 12.10.14, 12:09
      Czy wiecie, że w Polsce pojawiła się nowa firma, która wysyłka wszystkie Palety EURO za mega niskie ceny? Wysyłam ok 50 palet w miesiącu i dali mi cenę 100 zł / netto ze wszystkimi opłatami! Odezwijcie się do nich i przekonajcie się sami!
      • m1-b Re: ZABAWKI Z ANGLII - palety 28.12.14, 13:15
        jestem zainteresowana paletami zabawek lub akcesoriów dziecięcych. Proszę o przesłanie oferty na maila: krzys40024@wp.pl
    • m1-b Re: ZABAWKI Z ANGLII - palety 28.12.14, 13:31
      witam jestem zainteresowana paletami z zabawkami. proszę o więcej informacji na krzys40024@wp.pl
    • radek477 Re: ZABAWKI Z ANGLII - palety 03.01.15, 13:43
      numer tel jest niepoprawny,prosze o wiadomosc na radekr68@gmail.com
    • olamal2015 Re: ZABAWKI Z ANGLII - palety 06.01.15, 15:08
      witam
      poproszę o cennik na aniamal1970@wp.pl
    • sylwuniaaa1188 Re: ZABAWKI Z ANGLII - palety 16.02.15, 20:57
      Witam, byłabym zainteresowana współpracą, proszę o wiecej informacji cenniki, zdjęcia itp. mój mail sylwuniaaa1188@o2.pl
    • moniczkaone Re: ZABAWKI Z ANGLII - palety 18.02.15, 13:43
      ZAPRASZAM SERDECZNIE !

HURTOWNIA ON-LINE
      ODZIEŻ Z METKAMI PAPIEROWYMI ! Z POLSKICH SIECIÓWEK 18 zł / 1 kg !

TOREBKI Z BIEŻĄCEJ KOLEKCJI , NAJMODNIEJSZE MODELE ! TOTALNY MIX ! MOHITO, RESERVED ITD.

OBUWIE NOWE I UŻYWANE Z BIEŻĄCEJ KOLEKCJI ! W SUPER CENIE !

ZAPRASZAMY SERDECZNIE !!

tel. 609730805

www.bonmar.com.pl
    • edyta2129 Re: ZABAWKI Z ANGLII - palety 02.03.16, 17:18
      Witam jestesmy zainteresowani współpracą z Państwem prosimy o pilny kontakt oraz zdjęcia ceny miejsce siedziby. edit21@onet.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka