kaprochon 25.10.13, 15:48 Kupię dobry cream dziecko. Najchętniej około 0-5 lat. Do odsprzedaży na allegro. kaprochon@op.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzieciuchy Re: Kupię dobry CREAM DZIECKO 28.10.13, 12:32 Witam, prowadzimy sprzedaż hurtową (od 10 kg) odzieży używanej cream dla dzieci w przedziale wiekowym 0 - 12 lat. Odzież z wieszaka. Można wybrać samemu. Ubrania bez plam, dziur, uszkodzeń. Nadają się do dalszej odsprzedaży. Wystawiamy rachunek. Cena za kg 45zł. Koszt wysyłki kurierem to 20zł. Zapraszam! Naprawdę warto! Proszę pisać na sklep@dzieciuchy.com.pl lub tel. 601-428-722 Odpowiedz Link
ciuch-net Re: Kupię dobry CREAM DZIECKO 29.10.13, 17:14 witam! Prowadzę małą hurtownie odzieży używanej głównie dziecięcej w super jakości,nie przebraną dostawa w czwartek .Szukam stałych odbiorców którzy cenią sobie jakość .Cena 22 zł wystawiam fv na życzenie ,wysyłam za pobranie lub po przedpłacie ;) kontakt na maila . \Towar oczywiście można oglądnąć i samemu wybrać worek . Wszystkie ubrania sa bez plam dziur niema odpadu . Zależy mi na stałej współpracy Pozdrawiam Odpowiedz Link
luxbaby0 Re: Kupię dobry CREAM DZIECKO 06.11.13, 13:53 witam posiadam śliczna odziez dla dzieci prosto z anglii wiecej inf.luxbaby@wp.pl Odpowiedz Link
kaprochon Re: Kupię dobry CREAM DZIECKO 06.11.13, 14:14 niestety adres inf.luxbaby@wp jest niepoprawny. Wiadomości zostają odrzucane. Odpowiedz Link
anetazak Re: Kupię dobry CREAM DZIECKO 25.11.13, 09:21 Witam, Zajmuję się bezpośrednim importem odzieży używanej typu Cream prosto z Irlandzkiej sortowni. Ubrania odbieram osobiście i transportuję do do Polski. Nie przechodzą one przez żadnego pośrednika więc mogę zapewnić 100% gwarancję najwyżs zej jakości towaru oryginalnie pakowanego w Irlandii. Aktualnie posiadam Cream Damsko/ Męski sezonowy oraz całoroczny, a także Cream Dziecięcy całoroczny. W razie zainteresowania moją ofertą zapraszam do odwiedzenia mojej strony internetowej gdzie znajdują się przykładowe zdjęcia odzieży a także cennik. www.clothesheaven.pl W razie pojawienia się jakichkolwiek pytań pozostaję do dyspozycji. aneta.zakrocka@gmail.com www.clothesheaven.pl Odpowiedz Link
9olivka Re: Kupię dobry CREAM DZIECKO 07.11.13, 12:42 Witaj, mam do sprzedania sliczne ciuszki dziecięce z Anglii samych znanych angielskich marek tj Next, Cheroke, Gap,...odziez nowa badz w stanie idealnym, dużo z metkami .Odziez sezonowana wiosna -lato, jesien-zima.W razie zainteresowania prosze o kontakt, mogę wysłac fotki na @.Mój nr tel 607368690.pozdrawiam Odpowiedz Link
vioski Re: Kupię dobry CREAM DZIECKO 25.11.13, 01:23 Zapraszam do kontaktu 790-745-228 Odpowiedz Link
9olivka Re: Kupię dobry CREAM DZIECKO 25.11.13, 08:16 zapraszam P.Violu do mnie...ale chyba sie Pani obraziła na mnie a towar naprawdę jest ładny.pozdrawiam Odpowiedz Link
vioski Re: Kupię dobry CREAM DZIECKO 08.12.13, 03:49 SPRZEDAM ODZIEŻ UŻYWANA, MAM PIĘKNY CRM CREAM W SUPER CENIE CRM DAMSKI MĘSKI , METKA, WIOSNA/LATO JESIEŃ ZIMA ZAPRASZAM DO KONTAKTU vioski@poczta.fm Tel. 790 -745-228 Odpowiedz Link
hurtowniadg Re: Kupię dobry CREAM DZIECKO 25.11.13, 16:18 Zapraszamy do Hurtowni Odzieży Używanej w Dąbrowie Górniczej. W swojej ofercie posiadamy piękny cream dziecięcy pakowany w 15 kg worki. Ubranka znanych angielskich firm, modne i dobrej jakości. Hurtownia Odzieży Używanej Dąbrowa Górnicza, ul. KAsprzaka 72 tel: 669-984-203 mail: hurtowniadg@op.pl Zapraszamy! Odpowiedz Link
modnyciuszekani Re: Kupię dobry CREAM DZIECKO 25.11.13, 20:15 Polecam empri textile malbork 787963474 ja kupuje tam cream damski ale widzialam tez dziecko Odpowiedz Link
pelnaszafa1 Re: Kupię dobry CREAM DZIECKO 03.01.14, 01:20 Witam , fakt dziecko mają jednak nie mogę się wypowiedzieć także biorę tylko kobitę i sport , towar mają naprawdę super , tylko trzeba sobie z 5 worków oglądnąć żeby 3 wybrać pod swoją klientele , mam nadzieję że nie popsują się zbyt szybko z towarem , znowu trzeba będzie szukać a to mnie najbardziej denerwuje , z reguły nowe hurtownie z mojego doświadczenia dbają o jakość do roku potem się psują , ale warto kupić od empori textile , kumpela poleciła też tam kupuje . Odpowiedz Link
sort-eks Re: Kupię dobry CREAM DZIECKO 26.11.13, 18:54 Witam zapraszam do nas wysylamy w sortach duzo firmowek mamy skup odziezy w anglii Kontakt e mail www.sort-eks.pl Adres: ul. Okrężna 9 Tarnów 33-100 tel. (+48) 532 701 790 / (+48) 532 701 791 Odpowiedz Link
ttsopot Cream Dziecko - KDS!!! Sopot Textil Trade! 09.12.13, 10:50 Hurtownia Sopot!!! Cream !!! Oferujemy szeroki wybór Cream'ów dziecięcych - asortyment najwyższej jakości: - KDS Mix 44zł/kg (worek 15kg) - mix dziecięcy całoroczny, dla chłopca i dziewczyny od 0 do 12 lat; dodatkowo zabawki i buty; - KDS Zima 44zł/kg (worek 15kg) - dziecięca odzież zimowa, kurtki, kamizelki, polary, kombinezony, sweterki, tuniczki, jeansy itp. - KDS Lato 45 zł/kg (worek 15kg) - kolorowy mix dziecięcy odzieży letniej: bluzki, sukienki. Odwiedź nasz oddział w Sopocie, a otrzymasz dodatkowy rabat na SORTY i MiX'y w wysokości 5%!!!! Więcej informacji na naszej stronie internetowej: www.textiltrade.eu -- Textil Trade oddział Sopot ul. Rzemieślicza 38, Sopot 81-855 tel.605-553-107 Odpowiedz Link
hurt-bydgoszcz Re: Kupię dobry CREAM DZIECKO 12.12.13, 11:21 Witam Zapraszam do siebie. Oferuje CRM Dzieciecy bardzo dobrej jakosci. Ograniczone ilosci. Możliwosc obejrzenia towaru przed zakupem. Serdecznie zapraszam Bydgoszcz Radosna 6 tel 523611080 Odpowiedz Link
astextil22 Re: Kupię dobry CREAM DZIECKO 04.01.14, 19:49 Witam a u nas w sortowni odziezy uzywanej AStextil z Holandi , odziez dziecieca jest w cenie 3,40 euro za kilogram! Faktury, wlasna logistyka, nie ma problemu z dostarczeniem na teren Polski. Jestesmy w stanie dostarczyc kazda ilosci odziezy dzieciecej. Zapraszamy do siebie , gdzie bedzie Pan mogl wybrac ciuszki ktore Pana interesuja i na ktore ma Pan "zejscie". Golownie obslugujemy wielkopolske, lubuskie i mazowsze , jesli jest Pan z tych rejonow Polski nie ma tez problemu , zeby podjechac do Pana i zaprezentowac nasza oferte AStextil. e-mail: tekstylia@hotmail.com + 31 617043002, facebook: astextil Odpowiedz Link
ee-kupciuszek Re: Kupię dobry CREAM DZIECKO 06.01.14, 21:08 Witam .Sprowadzam bezposrenio z sortowni z południa Francji extra sort dziecięcy 0-12 lat. Odziez podzielona jest na zima i lato w przezroczystych workach po 20 kg. Ubrania modne, pochodzą z poprzednich sezonow . W porównaniu z "wyspami" może mniej kolorowe ale za to bardziej eleganckie i bardzo dobrej jakości. Więcej info na minimaja1@interia.pl Odpowiedz Link