klymenystra Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 15.04.05, 16:39 gwoli radosci tych, co mnie sledza :> czarno-biala bluzka z dlugim rekawem odslaniajaca ramiona - piekna koszulka w kolorze niedojrzalej mandarynki quiosque- za uwaga- 4 zlote miejsce akcji- ciuchy przy karmelickiej :) Odpowiedz Link
fragola_di_giardino Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 16.04.05, 17:03 W czwartek bluzka Promod w śmieszne, kolorowe wzorki, 4zł Dziś bluzka z krótkim rękawem, biała w czarne paseczki,lekko marszczona na biuście, obszyta koronką, Only - ŚLICZNA!!!! 4,50zł Odpowiedz Link
sweetkiss Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 17.04.05, 16:07 witam wszystkich wczoraj kupiłam śliczną bluzeczkę w kolorowe wzorki vero moda za 7 zł i kamizelke niebieską, z kapturkiem ortalionową, taką na chłodne dni nówka 9 zł., a z poprzednich zdobyczy rewelacyjny szary kaszmirowy sweterek Prada za 7 zł. Odpowiedz Link
mariolkka Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 19.04.05, 12:24 Moje wczorajsze zdobycze to: 1. super ogrodniczki do kolan, biale w zielono-zollto-czarna kratke ESPRIT za 6 zl 2. kolejne ogrodniczki jeansowe krotkie Arnizona Jeans za 6 zl 3. granatowa koszulka z czerwonymi oblamowkami Wrangler za 2 zl 4. kolejna koszulka w super kolorowe cienkie paseczki jakiejs dziwnej firmy TRP Jeans za 2 zl, material jest super nie jakas tam zwykla cienka bawelna :)) Super udane zakupy :)) Mariolkka Odpowiedz Link
bemola Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 19.04.05, 12:56 zakup z którego jak do tej pory jestem najbardziej zadowolona to sliczny kostium kąpielowy, nowy jeszcze z metkami i naklejka zabezpieczająca na majtkach. identyczny jak te co chciałam sobie kupic rok temu na alegro ale nie mialam kaski. czerwony, nieusztywniany z trójkątów wiązany na szyi i plecach. na jednej stronie bialy kwiatek i listki, na majteczkach wzór ten sam. cudo. na wage wyszlo 9 zl Odpowiedz Link
fragola_di_giardino Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 19.04.05, 17:19 Dziś: *koszulka polo h&m - niebieska z krótkim rękawem *bordowo-brązowa bluzeczka firmy Zara o dosyć oryginalnym kroju *bluzka z naprasowanym motylkiem, krótki rękaw, bezmetkowa, bezfirmowa... *skórzany, zielony pasek do spodni Całość 15zł :) Odpowiedz Link
nighthrill Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 21.04.05, 09:38 a można prosić link do pierwszej części wątku? bo ciekawe :-) Odpowiedz Link
bemola link do czesci I 21.04.05, 10:34 prosze bardzo: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=13376101&v=2&s=0 Odpowiedz Link
dori7 Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 21.04.05, 10:57 Dzinsowy plaszczyk Marks&Spencer w idealnym stanie - 35zl i piekny czerwony rozpinany sweterek ze swietnej gatunkowo, grubszej welny - w sam raz na chlodniejsze wiosenne wieczory za 13 :)) Odpowiedz Link
myfa80 Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 21.04.05, 13:43 nie no Dori ja musze wybrac sie do tego na Solidarnosci sklepu..... same fajniusie rzeczy.... pozdrawiam Odpowiedz Link
dori7 Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 22.04.05, 00:05 To akurat na Mickiewicza przy placu Wilsona upolowalam - maja sporo ladnych rzeczy i dobrych firm, bywaja nowe z metkami. Teraz metro podjezdza prawie pod sam sklep :)) Odpowiedz Link
fragola_di_giardino do dori7 :) 22.04.05, 10:18 Dori - a mogłabyś napisać, czy w opisanym przez Ciebie lumpeksie rzeczy są wycenione, czy może kupuje się je na wagę? Pozdrawiam! Odpowiedz Link
myfa80 Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 22.04.05, 11:58 o to w sumie blizej mnie zajrze tam przy okazji, a jak z cenami? Odpowiedz Link
dori7 Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 27.04.05, 19:30 Z cenami jest roznie - raz jest na wage, raz na sztuki. Na pewno wyceniane sa zawsze plaszcze i kurtki. Za bluzki wychodzi kolo 6 zl, za spodnice ok. 8. Da sie przezyc :)) Odpowiedz Link
parapluie Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 21.04.05, 21:09 białe bawełniane polo-świetna jakość(aha,kupowałam na wage,wyszło o,25 kg,kiedyś sie ktoś pytał ile waży koszulka) czarny sweterek rozpinany Saint Tropez brazowy podkoszulek razem 13 zł. Odpowiedz Link
mariolkka Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 21.04.05, 21:51 Dzis kolejny super zakup: 1. Bluzka bordowa cieniutka z rozszerzanymi rekawkami od lokci PIMKIE - 8 zl 2. Sliczna sukienka na lato w piekne kwiaty - 12 zl 3. Super bluzka z fajnego, pogniecionego materialu z rozszerzanymi rekawkami - 12 zl. Odpowiedz Link
fioni Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 22.04.05, 12:45 letnie,śliczniutka kochaniutka bluzeczka w kwiatuszki.. :)) super! :)) Odpowiedz Link
bemola Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 23.04.05, 13:34 spodenki lekko za kolana z jasnego jeansu, krótkie z materiału w duze kwiatki, bluzka terranova z rozszerzanymi rekawami i smiesznym dekoltem, kwawat w mikolaja :) i dlugie jeansy ze streczem w sam raz na wypady za miasto. wszystko to za 10 zl Odpowiedz Link
sweetkiss Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 23.04.05, 15:03 Dziś świetna, chyba nowa bluzka H&M biała,rękaw 3/4 z malutką falbanką, i takie same falbanki przy dekolcie - 5 zł. i pomarańczowy sweterek, dopasowany z kapturkiem - cudo, strasznie mi sie podoba za 7 zł. Odpowiedz Link
fragola_di_giardino Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 25.04.05, 16:40 Dziś: *jeansy Tommy Hilfiger - skrojone i uszyte jak na mnie :) *cienka, leciutka i zwiewna bluzka Zara *piękna, kobieca bluzka Per Una *czarna, marszczona z boku koszulka New Look Za całość zapłaciłam 36zł. Odpowiedz Link
kon_walia Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 25.04.05, 16:54 Pomarańczowa, długa sukienka z lnu, H&M 5zł, Bieżnik na stół oliwkowy 7zł Odpowiedz Link
lestka Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 25.04.05, 17:42 dzisiaj kupilam te buty www.cafenoir.it/root/cat_donnaai0405.asp?line=ek&mod=72 tej firmy w pudelku z metkami :D za uwaga 28 zl jestem cala szczesliwa :D Odpowiedz Link
lestka Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 25.04.05, 17:43 musialam sie pochwalic musialam normalnie :D Odpowiedz Link
sweetkiss Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 25.04.05, 21:13 Dziś bardzo przypadkowo :-) kupiłam superową błękitną kamizelkę z kapturkirm, taką puchatą,pikowaną nową za 8 zł. Odpowiedz Link
bemola Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 25.04.05, 21:45 sweetkiss napisała: > Dziś bardzo przypadkowo :-) hihi ja ZAWSZe jestem przypadkowo :P ;) Odpowiedz Link
sweetkiss Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 26.04.05, 11:10 oczywiście ja też zawsze BRADZO BARDZO przypadkowo odwiedzam wszystkie spotkane po drodze lumpexy :-))))))))))))))) Odpowiedz Link
ewelita Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 25.04.05, 22:52 A ja dzisiaj śliczną zamszową czekoladowa torebkę. Cudna, nowa i tylko 40 zł. Odpowiedz Link
hondzia Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 26.04.05, 10:46 ostatnio nabyłam sliczną granatową sukienkę na ramiaczkach z bawełny, spódniczkę mini wzorem z lat70,białą koronkową mini-sukienkę bez rękawów dla siebie, białą sukienkę na ramiaczkach z aplikacjami i różową bluzę dla mojej córki- wszytsko w sumie wyniosło mnie 14zł:) Odpowiedz Link
agata_to_ja Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 26.04.05, 11:48 Ja ostatnio odwiedzam tylko Wzorcownię na Chmielnej w Warszawie, więc ceny mogą nie zaszokować swoją "niskością", ale za to ciuchy... mucha nie siada. Ostatnio kupiłam 1. letni garnitur firmy Etam (bardzo ją lubię) - w wąziutkie biało - szare paski, spodnie rozszerzane do dołu, pieknie skrojone, marynarka o kroju sportowym - za 120 zł 2. wieczorową marynarke firmy Betty barclay (!) cudo zielone z cieniutkiego materiału, coś jakby szyfon ale na porządnej podszewce, więc całość nie jest cienka - 75 zł 3. sukieneczkę cieniutką w kolorze grafitu, w jhaftowane kwiatki też grafitowe, będzie używana jako wieczorowa tunika, bez rękawów, pod szyją bardzo oryginalna stójka, ale niezupełnie - 39 zł 4. bardzo oryginalną tunikę - rękawy rozszerzane i dół tuniki ze stretchu, przód, ta częś od pasa do szyi - coś jakby futerko, ale cieniutkie. Na rękawach i w pasie wszyte orientalne pasy (chińskie chyba) - oniemiałam - 75 zł 5. ponadto przepiękną brązową marynarkę, długą nieznanej mi firmy, ale porządna za 65 zł i spodnie, bardzo ciekawe bojówki zielone, dość cienkie, przy kieszeniach obszycia atłasowe! za 45 zł Odpowiedz Link
paskudnica Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 27.04.05, 21:17 Ja dawno nie szwendalam sie po szmateksach, bo strasznie duzo kasy na to ostatnio wydalam :P Ale dzisiaj mialam wyjatkowo udany dzien - od dawna polowalam na jakas w miare elegancka koszule (a nie mam zadnej - zawsze pozyczalam na wielkie okazje typu egzamin :D) no i wreszcie sie udalo - przepiekna nowa koszula NEXT, ze skosu w swietnym kolorze za kilkanasiecie zlociszy (nie pamietam dokladnie), ale absolutnym hitem bylo wykopanie (w koszu!) swietnej, zupelnie nowej koszuli jakiejs nieznanej podmarki H&M (zorientowalam sie dopiero przy praniu, co zreszta potwierdza moja teorie, ze to nie ja sie rzucam na H&M, tylko 70% rzeczy, ktore mi sie podobaja to H&M :))) Wracajac do koszuli - jest swietna, lezy rewelacyjnie, no i luby zachwycony ;) Cena to jakies 5-7 zl (bo kilogram tani, reszta na wycenie), caly czas sie zastanawialam, czemu jej nie wycenili, ale rzadnej dziury nie ma ;) Jeszcze wynioslam pare innych rzeczy, troche ubranek dzieciecych - naparwde uroczych, a za kilka sztuk zaplacilam jak za jedna :) Calosc - 40 zl :D (duuuuuuuzy wor, jakies 2 kg). Dodam tylko, ze nie grzbalam jakos specjalnie, bo nie mialam czasu - ot, warstwa wierzchnia. Tymbardziej sie ciesze, to bylo chyba najbardziej udane szmatobranie w mojej (niezbyt dlugiej zreszta i dosc wybiorczej) karierze :D Odpowiedz Link
anula36 Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 28.04.05, 00:02 a ja kupilam jedna ale boska bluzke essence z ogromnym dekoltem;) Granatowa w niebieskie kwatuszki, 14 zl. Odpowiedz Link
depeszowa Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 28.04.05, 12:07 a ja dzisiaj upolowałam brązową dopasowaną bluzeczkę Sisley'a.bomba. Odpowiedz Link
mariolkka Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 28.04.05, 15:26 A ja dzis kupilam super sztruksy ESPRIT za 6 zl i fajne spodenki a'la bojowki za 2 zl :)) Odpowiedz Link
parapluie Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 28.04.05, 16:28 wyczekana sukienka a stylu lat 50,całe 3 zł 30 gr sztruksowa kamizelka pomarańczowa-10 zł spódiczka rozkloszowana pomarazowa-8 zł Odpowiedz Link
nighthrill Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 29.04.05, 19:47 Moje dziesiejsze zdobycze : Brudnoszary sweterek z ogromnym golfem Canda Rybaczki w kant, czarne, Next (podebrałam jednej babie, która się nieopatrznie oddaliła :-) Polo damskie zielone Joie de Vivre Czerwona bluzka Dorothy Perkins ( uwielbiam tę firmę) i dla mojego W. - t-shirt z bohaterami South Parku Wszystko na wagę, w sumie 14 zł. Ostatnio kupiłam też fajną brązową bluzę Only ze stójką, na suwak ( niestety 10 zł) i lnianą prostą sukienkę (fioletową). Teraz szukam torebki i kapelusika w kwiaty. Dziewczyny, gdzie jest pierwsza część tego wątku? Nie mogę znaleźć... Odpowiedz Link
mowawe Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 30.04.05, 15:01 wyśledizłam nowy lumpeks, super ciuchy, jednka dla siebie nic nie znalazłam ale dla synusia kilka fantastycznych rzeczy bluzeczka z kaczuszk, dzinsy, bluzka w paski nexta, body z kubusiem puchatkiem Odpowiedz Link
fragola_di_giardino Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 30.04.05, 19:25 Dziś kupiłam fajne, brązowe spodnie River Island i różową bluzkę z krótkim rękawiem (firma nieznana). Za całość zapłaciłam 27zł. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
klymenystra Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 02.05.05, 18:22 wdzianko, ktore kiedys chyba bylo sukienka, teraz jest krotsze (do polowy uda), kremowe w brazowe idnyjskie wzroy, z krzyzujacymi sie na plechac ramiaczkami. cudo! za cale 1.44:> Odpowiedz Link
kinga044 Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 07.05.05, 08:30 To ja też się pochwalę:przedwczoraj kupiłam sliczną sztruksusową spódnicę,ciut za kolano,lekko rozkloszowana,w kolorze brązowym,firmy BELLEXOSE(zna ktoś może,co to jest za firma???);następnie bluzkę H&M w kolorze kremowym,ze słodkimi fałbankami z przodu(jak ulał pasuje do spódnicy ;-) , bluzę do kolan z rozcieciami z boków,taką do spodni,we wzory pastelowo-brązowe,VERO MODA;i spodnie śliczne dla mojej córeczki,różowe bojóweczki,za całość zapłaciłam 15zł.Wczoraj też wpadłam do jednego lumpeksiku,i kupiłam sobie spódnicę dżinsową,lekko za kolano,z fajnego dżinsu,z kieszenią z przodu,jest bardzo ładna,dawno na taką polowałam.Krój i wykończenie jest świetne,,a firmą mi nieznana-CAPSIZE-znacie taką??? Pozdrawiam wszystkie lumpeksowe maniaczki i życzę udanuch łówów! Odpowiedz Link
malutka_mamutka Re: WASZE LUMPEKSOWE ZDOBYCZE cz2 :) 13.05.05, 19:56 ojj... wszędzie bezskutecznie szukam dokładnie takiej spódnicy. brązowej. sztruksowej. rozkloszowanej. za kolana no cholercia, nie znajdę :/ Odpowiedz Link