sylwiaczek28 Re: Pytanie o hurtownię:)) 10.04.06, 23:46 Przepraszam za szybko mi wskoczył enter:)) Chciałam się Was zapytać czy znacie może hurtownię z Łodzi "KOY" ???? Mam od nich wziąść towar 5 kg. na próbę (wysyłka) odzież dziecięcą 1 gat po 26 zł kg. Może ktoś z Was brał towar z tej hurtowni i może się wypowiedzieć co do ich jakości?? Będę wdzięczna za jakiekolwiek wiadomości:)))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link
silverlogistik Re: Pytanie o hurtownię:)) 11.04.06, 09:23 WITAM! CHCIALAłAM PANI ZAPROPONOWAC MIX DZIECKO I GAT. W CENIE 14Zł/KG (brutto).NASZA HURTOWNIA RóWNIEż ZAJMUJE SIE SPRZEDAżą ODZIEżY UżYWANEJ-WYSYłKOWO.JEżELI JEST PANI ZAINTERESOWANA PROSZę O KONTAKT E-MAIL:silverlogistik@pl lub tel.511893965. ODZIEż DLA DZIECI JEST W ROZMIARACH OD 0 DO 145 CM. CIUSZKI Są W MODNYCH FASONACH,NIE POSIADAJą PLAM I USZKODZEń.TOWAR DO ODBIORCY DOSTARCZA KURIER KOSZT PRZESYłKI WYNOSI 20 Zł BRUTTO. POZDRAWIAM AGATA SZUBA Odpowiedz Link
aja1974 Re: Pytanie o hurtownię:)) 11.04.06, 22:23 Ja byłam tam osobiście i z tej hurtowni poleciłabym tylko dziecko. Towar baaardzo przebrany. Możesz śmialo wziąć tą próbkę dziecięcą, bo na pewno na zachętę będzie super, ale później uważałabym. Z tego co widziałam w workach jest pół na pół. Pozdrawiam Odpowiedz Link
interglob Re: Pytanie o hurtownię:)) 19.04.06, 11:24 Jestem importerem orygimalnej odzieży używanej z Anglii. Nie mam sklepów. 15 lat na rynku. Proponuję doskonały towar po dobrej cenie. Proszę kontakt pod numer tel. 602551752. Ewa Sugak Odpowiedz Link