Dodaj do ulubionych

JAK WYGLADA SPRZEDAWANY OBECNIE NIESORT????

17.04.06, 18:42
Mam prosbe do forumowiczow ktorzy w ostatnim czasie kupowali
niesort.Chcielabym wiedziec czy jego jakosc ulegla poprawie czy jest dalej tak
tragiczny jak w zimie???Jestem zmuszona kupic towar i bardzo sie boje ze znow
utopie pieniadze a tego moja kieszen juz nie wytrzyma z pewnoscia!!!bede
bardzo wdzieczna za ewentualne odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • delissa11 Re: JAK WYGLADA SPRZEDAWANY OBECNIE NIESORT???? 18.04.06, 21:15
      Czy naprawde nikt nie kupuje niesortu????/
      • suskijacek1 Re: JAK WYGLADA SPRZEDAWANY OBECNIE NIESORT???? 21.06.06, 22:09
        Delisa. Czasami odwiedzam te forum i widze duzo twoich postów na temat sortu,
        niesortu ogólnie odzieży. Widze, że masz rozeznanie w towarze. Zapraszam do
        naszej hurtowni w Bytomiu CRIM. strone myśle, że znasz bo na pewno czytałaś ten
        post od ss44, ale jak byś nie znała to oto on www.crim.54.pl
      • paxxx Re: JAK WYGLADA SPRZEDAWANY OBECNIE NIESORT???? 02.09.06, 07:18
        NOWA HURTOWNIA W ŁODZI. NIESORT Z ANGLII!!! KUPIŁEM OD NICH JUZ DWA RAZY ( A
        DZIAŁALNOŚĆ ZACZĘLI TYDZIEN TEMU) I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY. TOWAR PIERWSZA
        KLASA. TU MACIE ICH NAMIARY: WWW.BIG-BAG.BIG.NET.PL
    • sp520 Re: JAK WYGLADA SPRZEDAWANY OBECNIE NIESORT???? 18.04.06, 21:39
      Ja kupuje obecnie niemiecki niesort biore od jednego dostawcy jest ok 90%
      niemiec,10% anglik ktory schodzi na dziady
      • delissa11 Re: JAK WYGLADA SPRZEDAWANY OBECNIE NIESORT???? 18.04.06, 22:26
        I tutaj sie zgodze.Dzis po raz kolejny kupilam angielski niesort i.....znow mina.
        • poljan1 Re: JAK WYGLADA SPRZEDAWANY OBECNIE NIESORT???? 25.05.06, 20:59
          jak kupujesz big bagi to wiadomo że towar po pierwszy sortowaniu.Tylko towar ze
          zbiórek bezpośrednich -cały przegląd asortymentu-i 10 do 20%odpadu ale to się opłaci
      • wielki29 Re: JAK WYGLADA SPRZEDAWANY OBECNIE NIESORT???? 25.04.06, 14:01
        sp520 w jakiej cenie kupujesz ten niesort bo ja już wielu dostawców sprawdziłem
        i niemiec zszedł na psy całkowicie chyba że mam strasznego pecha i trafiam na
        oszustów, napisz jeśli możesz jaki masz procent odpadu np. z tony niesortu, no
        i jeśli to nie tajemnica to daj namiar na gościa jeśli jest rzeczywiście
        uczciwy, pisze ze śląska posiadam swoj transport(busa)może razem bedziemy brać
        niesort wiadomo większe zamowienie -niższa cena.Pozdrawiam
        • malgorzata403 Re: JAK WYGLADA SPRZEDAWANY OBECNIE NIESORT???? 26.04.06, 06:26
          witam, wlasnie zaczynam otwierac sklep z uzywana odzieza, czy masz juz jakies
          namiary na dobry niesort?
          ja znalazłam www.hubercik.pl czy mozesz cos o nich powiedziec?
          mój telefon 887-593-335 mozesz zadzwonic lub wyslac sms . moze razem cos
          znajdziemy
          • hefalumpy1 Re: JAK WYGLADA SPRZEDAWANY OBECNIE NIESORT???? 26.04.06, 07:43
            Witam, ja również jestem ciekawa jak tam ciuszki z Hubercika. Troszke nie podoba mi sie ze nie mozna samemu jechac po towar tylko samo dowoza i minimalny zakup to 500kg. No ale moze warto. Moze ktos bral juz z Hubercika i podzieli sie z nami informacjami?
          • wawa60 Re: JAK WYGLADA SPRZEDAWANY OBECNIE NIESORT???? 26.04.06, 09:15
            Tak, tak, jak macie parę groszy do zgubienia to ryzykujcie.Ja bym się bała,
            niedość że niemcy, które zeszły już na psy to jeszcze bez oglądania i od razu
            1000 kg.Dobry towar dają obejrzeć bo i tak sprzeda się.
            • sp520 Re: JAK WYGLADA SPRZEDAWANY OBECNIE NIESORT???? 26.04.06, 23:02
              A ja teraz anglika kupuje 100 kilo i przegla~dam przed zakupem i wtedy dobieram
              niemca biore od jednego dostawcy w ciemno i nie dlatego ze niemiec i tanszy
              jest lepszy
          • wielki29 Re: JAK WYGLADA SPRZEDAWANY OBECNIE NIESORT???? 04.05.06, 17:03
            brał ktoś niesort od tego hubercika?
          • suskijacek1 Re: JAK WYGLADA SPRZEDAWANY OBECNIE NIESORT???? 30.05.06, 19:58
            Zapraszam na moją stronę www.crim.54.pl lub kontakt telefoniczny 512082700.
            posiadam sort, niesort oraz półsort jakość dobra i bardzo dobra. Ceny niskie.
        • sp520 Re: JAK WYGLADA SPRZEDAWANY OBECNIE NIESORT???? 29.04.06, 08:05
          wielki29 walne informacje na priva towar biore z niemiec
      • wielki29 Re: JAK WYGLADA SPRZEDAWANY OBECNIE NIESORT???? 25.04.06, 14:03
        aha moj meil:maciejz2@op.pl, pozdrawiam
    • interglob Re: JAK WYGLADA SPRZEDAWANY OBECNIE NIESORT???? 19.04.06, 11:27
      Mamy doskonały towar z Anglii. Niesorowany, oryginał. 15 lat na rynku.
      Proponujemy dobry towar i dobrą cenę. Nie mamy sklepów. Proszę o kontakt 602 551
      752. Gwarantujemy zadowolenie klienta z zakupionego towaru. Przy kupnie po raz
      pierwszy możliwość wglądu do towaru. Pozdrawiam Ewa
      • 13272340m Re: JAK WYGLADA SPRZEDAWANY OBECNIE NIESORT???? 19.04.06, 16:47
        DZIEN DOBRY.Z JAKICH ZBIOREK POSIADACIE NIESORT I JAK JEST ON PAKOWANY I GDZIE
        MIESCI SIE PANSTWA HURTOWNIA
        • suskijacek1 Re: JAK WYGLADA SPRZEDAWANY OBECNIE NIESORT???? 03.06.06, 10:08
          Nasz hurtownia mieści się w bytomiu - miechowicach, a towar zbieramy w Szwecji (
          Sztokholm i okolice)
        • interglob Re: JAK WYGLADA SPRZEDAWANY OBECNIE NIESORT???? 07.06.06, 14:33
          Zapraszamy do naszej hurtowni w Kostowcu k/Warszawy. Towar oryginał,
          niesortowany z Anglii door too door . Nie mamy
          sklepów. Nowa dostawa 13-14.06.2006r. Serwis informacyjny www.britexus.pl. Biuro
          Obsługi Klienta tel. 602-551-752. Zapraszamy.
      • delissa11 Re: JAK WYGLADA SPRZEDAWANY OBECNIE NIESORT???? 19.04.06, 22:46
        Ja tez chcialabym wiedziec gdzie znajduja sie Panstwa hurtownia i jakie sa ceny.
      • szymala2 Re: JAK WYGLADA SPRZEDAWANY OBECNIE NIESORT???? 22.04.06, 10:29
        Widze ,że bardzo się reklamujecie:)))
        W takim razie proszę o bliższe dane, cennik, rodzaj towaru itp.
        Ja jestem początkująca. W przyszłym miesiącu mam zamiar otworzyć duży
        sklep/hurtownię z odzieżą używaną pod Poznaniem.
        Moim celem jest sprzedaż NA WAGĘ, i w związku z tym mam pytanie, jaki rodzaj
        towaru naljepiej się nadaje na sprzedaż wagową?
        Czy jesteśćie bezpośrednim importerem? Skąd pochodzi oferowany towar?
        Pozdrawiam Szymala.
        • aja1974 Re: JAK WYGLADA SPRZEDAWANY OBECNIE NIESORT???? 22.04.06, 18:38
          Widać ,że jesteś początkująca skoro za miesiąc chcesz otwierać interes, a nie
          wiesz co to będzie? Sklep czy hurtownia? Podpowiem ci jedno- nie da się
          uczciwie prowadzić hurtowni mając swój sklep!
      • ssabaudia Re: JAK WYGLADA SPRZEDAWANY OBECNIE NIESORT???? 04.05.06, 13:58
        poślijcie jakieś namiary, ceny itd.
    • hefalumpy1 Re: JAK WYGLADA SPRZEDAWANY OBECNIE NIESORT???? 22.04.06, 17:06
      Zalezy jak trafisz.
      Bralam z jednej hurtowni i na 7 bigbagow tylko 2 byly OK
      Uwazam ze towar jest coraz gorszy.
      Ostatnio wzielam Anglie i byla pomieszana z Holandia.Jakos bardzo porownywalna i zastanawiam sie czy przypadkiem nie zrezygnowac calkowicie z Anglii?
      Moze ktos wie jakie sa ceny holandii??
      • julasz2 Re: JAK WYGLADA SPRZEDAWANY OBECNIE NIESORT???? 25.05.06, 22:02
        Ja ma jedno ale za to istotne wrażenie -Anglik już się skończył.
        Chyba za dużo naszych rodaków i sąsiadów ze wschodniej granicy siedzi w tym
        kraju:-)))
        Nigdy nie brałam innego towaru niż angielski( wszystkie możliwe zbiórki ),
        szukałam w całej Polsce.Każdy hurtownik zachwala swój towar a ja już mam powoli
        wstręt do tych łachów .
        I zastanawiam się jak długo potrwa ten szmaciany biznes, jeżeli ja właścicielka
        sklepu kupuję chińske łachy bo są modne, tanie i nowe( coż można powiedzić
        jeżeli na 20 ton przerobionego towaru nie znalazłam pary spodni dla siebie).
        Wczoraj przywiozłam świeży towar i cóż.Kolejna (jka co tydzień porażka) - ani
        jednej sukienki, ani jednej pary jeansów , jeden żakiecik i to a'la babcia
        moherowy beret- 200kg następnych spranych bawełnianych szmat za 6.5 kg.
        • delissa11 Re: JAK WYGLADA SPRZEDAWANY OBECNIE NIESORT???? 26.05.06, 22:59
          Moje spostrzezenia sa dokladnie takie same.Wobec zaistnialej sytuacji
          zastanawiam sie nad powrotem do niesortu niemieckiego.Jakosciowo tez jet do
          niczego ale kasa rozsadniejsza...
          • samadi Re: JAK WYGLADA SPRZEDAWANY OBECNIE NIESORT???? 27.05.06, 02:45
            Witam
            czekałem czekałem i sie doczekałem.......
            niestety sami soie jesteśmy winni potrfimy wszystko zepsuc nawet stare łachy,
            ta sam sytuacja była w niemczech pare lat temu towar był dobry doputy dopuki
            nie najechała sie szarańcza grzebiąca na miejscu w towarze.
            i to samo jest teraz w Anglii stada polaków oblepiły sortownie i nie da sie juz
            kupic oryginalnego nie grzebanego towaru.
            Wiec powrocicie do starego poczciwego śmierdzącego niemca z wszystkimi jego
            wadami i zaletami.
            • ss44 Re: JAK WYGLADA SPRZEDAWANY OBECNIE NIESORT???? 27.05.06, 15:39
              hurtownie też są winne!!!naprawdę ciężko znaleźc taką ,która nie oferuje
              dodatkowo również SORTU, pytam więc z czego ten sort robią?włąśnie, obecny
              niesort to ten sam co dwa lata temu tylko zubożały o np: mix damski 32zł\kg
              itd...dzisiejsze zakupy niesortu
              to dla mnie tyle porażek ile sukcesów czyli szału nie ma a pracy, prania i
              prasowania do bólu.nie uchronne chyba jest to ,że grzebanie w tych szmatach
              musimy zostawic sortowniom i korzystając z największego w naszej branży ASA
              czyli niepowtarzalności niektórych sztuk! podpicowac nasze sklepy, podnieśc ceny
              i handlowac sortem!!!tudzież kremem.uczciwy sort i krem da się jeszcze kupic!
              chyba ,że ktoś ma jeszcze dostęp do dobrego niesortu? skoro tak to ma farta ale
              już do czasu,mam całą listę hurtowni ,które odwiedzałem.....i? klapa.pozdrawiam.
              • java-hurt Re: JAK WYGLADA SPRZEDAWANY OBECNIE NIESORT???? 28.05.06, 19:19
                Ja jestem importerem odzież z północy Anglii.Sprowadzam niesort ze zbiórek door
                too door od dostawcy który nie posiada sortowni.Posiadam również trochę sortu
                ale jest to nieuniknione u importera/czyli u mnie/.Podczas załadunku ,transportu
                i rozładunku około1/4 worków ulega rozdarciu i coś z tym trzeba zrobić, więc
                robi się sort /worki na zbiórkach to w większości worki foliowe/
                Zainteresowanych proszę o kontakt telefoniczny 880831432 lub 888932192.Zapraszam
              • suskijacek1 Re: JAK WYGLADA SPRZEDAWANY OBECNIE NIESORT???? 03.06.06, 10:21
                ss44 napisał:

> hurtownie też są winne!!!naprawdę ciężko znaleźc taką ,która nie oferuje
                > dodatkowo również SORTU, pytam więc z czego ten sort robią?włąśnie, obecny
                > niesort to ten sam co dwa lata temu tylko zubożały o np: mix damski 32zł\kg
                > itd...dzisiejsze zakupy niesortu
                > to dla mnie tyle porażek ile sukcesów czyli szału nie ma a pracy, prania i
                > prasowania do bólu.nie uchronne chyba jest to ,że grzebanie w tych szmatach
                > musimy zostawic sortowniom i korzystając z największego w naszej branży ASA
                > czyli niepowtarzalności niektórych sztuk! podpicowac nasze sklepy, podnieśc cen
                > y
                > i handlowac sortem!!!tudzież kremem.uczciwy sort i krem da się jeszcze kupic!
                > chyba ,że ktoś ma jeszcze dostęp do dobrego niesortu? skoro tak to ma farta ale
                > już do czasu,mam całą listę hurtowni ,które odwiedzałem.....i? klapa.pozdrawiam
                > .

Odpowiadam na pytanie: w jaki sposób się robi sort i z czego.
                Sort nie polega na tym, aby przebrać, wybierać dobry towar i puszczać po wyższej
                cenie, a reszte sprzedawać jako tzw. oryginał, tylko sortuje się ubrania z
                najgorszego towaru, czyli porwane i brudne. Jeżeli chodzi o sort "lato-wiosna
                jesień zima" to wiadomo, że się oddziela z worków te pory roku. Jak ktoś ma
                dostęp do towaru nie musi sprzedawać chłamu jako oryginał, czyli niesort i w ten
                sposób tracić klientów.
                • interglob Re: JAK WYGLADA SPRZEDAWANY OBECNIE NIESORT???? 07.06.06, 14:35
                  niesortowany z Anglii door too door . Nie mamy
                  sklepów. Nowa dostawa 12-13.06.2006r. Serwis informacyjny www.britexus.pl. Biuro
                  Obsługi Klienta tel. 602-551-752. Zapraszamy.
        • java-hurt Re: JAK WYGLADA SPRZEDAWANY OBECNIE NIESORT???? 30.05.06, 18:05
          Przykro,ale jest tak jak sprowadza się niesort od anglika ,który ma sort.Coś z
          dziadostwem musi zrobić.Z tymi 20 tonami jest chyba lekka przesada.Sam
          sprowadzam towar z północy Anglii ze zbiórek door too door.Z powodu uszkodzenia
          worków/na tych zbiórkach są cienkie worki foliowe/część z dostawy muszę
          posortować.Worki są różne jedne małe inne duże to samo z zawartością jest
          różna,ale nie jest tak jak piszesz,trzeba mnieć strasznego pecha żeby na 200 kg
          nic nie było oprócz złomu.Proponuję spróbować u mnie.Dane kontaktowe
          na:www.java-hurt.eu
          Pozdrawiam
          • julasz2 Re: JAK WYGLADA SPRZEDAWANY OBECNIE NIESORT???? 30.05.06, 23:17
            Ale to wcale nie chodzi o pech czy o stwierdzenie że 200 kg nadaje się do
            śmieci poprostu od dłuższego czasu obserwuję spadek jakości angielskiego
            towaru.Średnio odrzucam ok 20-30% towaru(mieści się to w normie i nie
            rozpaczam z tego powodu ,uznaję że tak musi być) ale to co zostaje to i tak
            jest dno.Nie satysfakcjonuje mnie sprana bawełna albo żakieciki a'la babcia.I
            muszę zaznaczyć że wcale nie mam wygórowanych żądań.
            Od 4 miesięcy(średnio na miesiąc biorę 1,2 t nie trafiłam np. na męskie , fajne
            tzn młodzieżowe spodnie, do rzadkości nalezy żakiet ale ile w zamian mam
            kilogramowych bucików ( towar w tym czasie brałam z 4 żródeł ).I wcale nie
            twierdzę że za tą całą sytuacją stoją tylko polscy hurtownicy , moim skromnym
            zdaniem problem zaczyna się tak jak wcześniej pisałam w Anglii.Choć i w Polsce
            robią nas jak chcą .
            A najbardziej na całym świecie rozbawiają mnie ogłoszenia typu orginalny
            niesort ...HA HA HA jak nie tu w nim grzebią to tam w nim grzebią -co za
            różnica .....szczególnie dla nas detalistów .
            A tak jeszcze na marginesie -jak długo przetrwają nasze sklepu?Ponieważ jestem
            osobą dość zabieganą nie mam czasu na zwiedzanie sklepów , ostatnio jednak tak
            się złożyło że znalazłam chwilę .Na początku natknęłam się na chińskie
            bluzeczki po 9 zł.Fajne z aplikacjami skusiłam się, póżniej żakiecik 25 zł,
            nowiutki, pachnący , młodzieżowy.
            Póżniej , ponieważ miałam jeszcze chwilkę zrobiłam rekonesans po innych
            lumpeksach i cóż sprane mało efektowne żakiety - 30 zł ,pozaciągane bluzeczki-
            18 zł.
            No cóż .....
    • jarek9623 Re: JAK WYGLADA SPRZEDAWANY OBECNIE NIESORT???? 28.05.06, 07:59
      Ja biorę niesort norweski jest bardzo dobry podobny do szmat z Angli tylko dużo
      tańszy
    • java-hurt Re: JAK WYGLADA SPRZEDAWANY OBECNIE NIESORT???? 28.05.06, 18:57
      Zależy od kogo importowana/czy exporter posiada sortownie/ i skąd pochodzi.
      • samadi Re: JAK WYGLADA SPRZEDAWANY OBECNIE NIESORT???? 31.05.06, 10:55
        Odpowiadasz na :
        java-hurt napisał:

> Przykro,ale jest tak jak sprowadza się niesort od anglika ,który ma sort.Coś z
        > dziadostwem musi zrobić.Z tymi 20 tonami jest chyba lekka przesada.Sam
        > sprowadzam towar z północy Anglii ze zbiórek door too door.Z powodu
        uszkodzenia
        > worków/na tych zbiórkach są cienkie worki foliowe/część z dostawy muszę
        > posortować.Worki są różne jedne małe inne duże to samo z zawartością jest
        > różna,ale nie jest tak jak piszesz,trzeba mnieć strasznego pecha żeby na 200
        kg
        > nic nie było oprócz złomu.Proponuję spróbować u mnie.Dane kontaktowe
        > na:www.java-hurt.eu
        > Pozdrawiam

Sorry
        ale jeżeli rozwali ci sie kilka worków to bez przesady nie musisz ich sortowac
        wystarczy spakować je spowrotem do worków i po sprawie ,oczywiście bez
        wyciagania czego kolwiek. ;)
        pozdrawiam

• java-hurt Re: JAK WYGLADA SPRZEDAWANY OBECNIE NIESORT???? 31.05.06, 17:22
          A czy kupiłabyś takie worki?
          Pozdrawiam
          • samadi Re: JAK WYGLADA SPRZEDAWANY OBECNIE NIESORT???? 31.05.06, 23:57
            jeżeli sie tylko rozdarły i zostały przepakowane orginalnie to tak.
    • zojka Re: JAK WYGLADA SPRZEDAWANY OBECNIE NIESORT???? 03.06.06, 09:57
      Niesort irlandzki
      Jak narazie bardzo dobrze. Sporo nowych z metkami. Mało szmat.
      Niestety/statety sporo pościeli, zasłon i butów.
      Ale ciuchy najcześciej pierwsza klasa
    • reflexhurtownia Re: JAK WYGLADA SPRZEDAWANY OBECNIE NIESORT???? 05.06.06, 15:56
      Witam
      Zapraszam do nowej samoobsługowej hurtowni odzieży używanej w Jasionce k/Rzeszowa

Wszelkie informacje na stronie: www.reflexhurtownia.republika.pl, oraz pod nr
      telefonu 660 343 708 i 017 7723 114 (po zamknięciu hurtowni).
      Jaki mamy towar? Najlepszy, markowy sort już od 9 zł/kg, sort II gatunku (ale
      100 % do sprzedaży) już od 3 zł za kg i co najważniejsze, zapewniamy możliwość
      samodzielnego wyboru towaru z oryginalnego niesortu po bardzo atrakcyjnych
      cenach. A ponadto oferujemy miłą kobiecą obsługę (fachowiec w dziedzienie
      ubiorów) i dobrą kawę :)
      Zapraszamy od poniedziałku do piątku od 9 do 18 i w soboty od 9 do 14.
    • interglob Re: JAK WYGLADA SPRZEDAWANY OBECNIE NIESORT???? 07.06.06, 14:28
      niesortowany z Anglii door too door . Nie mamy sklepów. Nowa dostawa
      12-13.06.2006r. Serwis informacyjny www.britexus.pl. Biuro Obsługi Klienta tel.
      602-551-752. Zapraszamy.
    • mbalcerzyk Re: JAK WYGLADA SPRZEDAWANY OBECNIE NIESORT???? 20.06.06, 15:20
      Zapraszamy do naszej hurtowni w Kaliszu. Towar – TYLKO I WYŁĄCZNIE niesortowany
      oryginał,z Holandii door too door . Nie mamy sklepów.
      Kontakt: Dział Marketingu i Sprzedaży tel. 695-994-554. Zapraszamy.
      • 1972.12.02aga Re: JAK WYGLADA SPRZEDAWANY OBECNIE NIESORT???? 05.09.06, 23:59
        prosze przesłać mi cennik;agnieszkal@poczta.onet.eu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka