elka811 24.08.06, 10:37 Czy wiecie coś na temat artykułu, dotyczącego marek, występujących w lumpeksach? Podobno był w tym lub zeszłym tygodniu w jakiejś gazecie. Niestety nie wiem, w której. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaino Re: artykuł 24.08.06, 17:43 Nic mi nie wiadomo o artykule. Odnośnie marek angielskich wiem tylko tyle, że Next, New Looke są bardzo dobrymi markami, Dorothy Parkins, MArk$Spencer to odpowiedniki Orsayu, a George, to takie samo badziewie jak ubrania na halach wszystkich hipermarketów. Vila i KappAlh sa takie sobie, mnóstwo polyestrów, więc odpada. Więcej nie znam. A w marki amerykańskie zaopatruje się w Stanach. "Mama szczęśliwa, bo trochę leniwa" :)) Odpowiedz Link
babeczka81 Re: artykuł 25.08.06, 12:19 nie obrażaj m&spencer i nie porównuj do Orseya M&S ma kilka linii odzieży dla kobiet, młodzieżową, dziecięcą no i kosmetyki a także trochę spozywki i gdzie tu podobieństwo jakość m&s również 1000 razy lepsza od sztucznego orseya Odpowiedz Link
doda1983 Re: artykuł 25.08.06, 18:33 zaino napisała: > Vila i KappAlh sa takie sobie, mnóstwo polyestrów, więc odpada. Hmm... my chyba mówimy o zupełnie innych markach :)) Mam sporo ciuchów VILA i ŻADEN nie jest z polyestru (w przeciwieństwie np. do New Look). zaino napisała: > a George, to takie samo badziewie jak ubrania na halach > wszystkich hipermarketów. Ok, George jest marką ADSA (bodajże), ale proszę, nie porównuj jakości ciuchów sprzedawanych w Anglii i u nas w hipermarketach, bo to niebo a ziemia... zaino napisała: > Dorothy Parkins, MArk$Spencer to odpowiedniki Orsayu Nie, no to to juz obraza M&S i Dorothy PErkins ;) hehe Tu nawet nie ma porównania w jakości, czy w czymkolwiek do tego badziewia które sprzedaje Orsay!!! Jesli chodzi jeszcze o marki angielskie to bardzo lubię wspominane tu juz Atmosphere. Jakośc podobna wg mnie do H&M czy C&A. Odpowiedz Link
marysiowamama Re: artykuł 25.08.06, 20:30 O gustach tak ale nazywanie czegoś badziewiem, co nim wcale nie jest to pzesada...Moja córka ma wiele tego "badziewia"i przetrzymały niejeden ciuch. Odpowiedz Link