Dodaj do ulubionych

co najlepiej kupowac???

12.01.07, 16:49
Witam otwieram sklep z odzieza uzywana i chcialam zapytac "starych handlarzy"
co sie bardziej oplaca kupowac-sort czy niesort czy moze te luxy,creamy
itd...Czy ktos zna fajne hurtownie w Gdynii?? Czekam na wszelkie informacje i
porady. DARIA dariaglenska@yahoo.com
Obserwuj wątek
    • gerix Re: co najlepiej kupowac??? 12.01.07, 18:34
      To zależy od punktu w którym będziesz prowadzić sprzedaż. Jeżeli masz lokal w
      dobrym punkcie w dużym miescie i o niewielkiej powierzchni to można pokusić się
      na handel creamem, supersortem itd. Jeżeli natomiast masz większy lokal, miasto
      jest niewielkie i ceny nie mogą być zbyt wysokie to polecam niesort (ale
      prawdziwy). Sortow typu 1 gatunek nie polecam gdyż jest to przebrany
      posegregowany niesort (bez kremu), same sredniaki. W gdyni nie polecam żadnej
      hurtowni z tego co wiem to jest tam tylko oddział domplastu i hurtownia afix,
      która ostro sortuje, a odpad wędruje spowrotem na kupe razem z niesortem,
      pracownicy mówią, że to niby do Pakistanu, ale kto ich tam wie, pozatym zdarzała
      się tam w niesorcie angielskim dość duża liczba ubrań z niemieckimi metkami. mam
      nadzieje że pomogłem, wrazie co pytaj.
      • dargle Re: co najlepiej kupowac??? 13.01.07, 17:13
        Dziekuje za podpowiedz-chyba faktycznie zdecyduje sie na niesort-co prawda
        sklep nie jest duzy ale nie jest to w centrum i chyba lepiej zeby rzeczy byly
        tansze :)Tylko co z tymi rzeczami?? A znasz jakies hurtownie w okolicy ok 100km
        od Gdynii??-dalej to nie wiem czy bedzie sie oplacalo jedzic-moze lapiej
        zamowic przez internet?? Pozdrowionka ;)
        • gerix Re: co najlepiej kupowac??? 15.01.07, 17:54
          Czasem warto jechac ponad 100 km, sama zobaczysz jak zaczniesz tym handlowac.
          Podam ci potem na adres prywatny jakis namiar na hurtownie, które nie kombinują
          z towarem.
          • sylwiazion gerix 15.01.07, 18:16
            Czy mozesz mi tez podac namiary na takie hurtownie, jestem nowa w tym wszystkim
            a w lutym otwieram sklep w gdansku i chcialabym sie czegos dowiedziec.
            Dziekuje i pozdrawiam
            • gerix Re: gerix 17.01.07, 22:29
              ok.
          • dargle Re: co najlepiej kupowac??? 15.01.07, 19:59
            Ok super :) Bardzo dziekuje :)
            • animar6 Re: co najlepiej kupowac??? 23.01.07, 21:40
              witam, chciałabym prosić o kontakt z ,,gerixem'' najlepiej mail:))) dziekuje
          • animar6 Re: co najlepiej kupowac??? 23.01.07, 21:42
            witam, mogłabym prosić ciebie o rade na temat hurtowni? otwieram sklep 01 lutego
            i nie wiem której mogę zaufać, pozdr a
            • dargle Re: co najlepiej kupowac??? 27.01.07, 15:09
              Witam niestety nie mam kontaktu do gerixa-nie napisal do mnie wiec nie mam e-
              maila:( a jesli chodzi o hurtownie to ja jeszcze tez nie wiem-jeszcze nie
              otworzylam-mysle ze w polowie lutego ale chyba bede brala towar z Wejherowa-oni
              sie zajmuja tylko niesortem wiec nie wiem czy Ciebie to interesuje
              firmy.pkt.pl/firma/bielawa_piotr__hurtownia_odziezy_uzywanej_Z2R5MDdfMjIx
              MzFfT2R6aWW/IHW/eXdhbmFfX2Jhc2U=.html nie wiem jaki maja towar na 100% ale ta
              hurtownie mi polecono:) mam nadzieje,ze troszke pomoglam Pozdrawiam :)
          • leelu81 Re: co najlepiej kupowac??? 20.03.07, 18:41
            otwieram sklep w czerwcu, czy możesz mi podać namiary na hurtownie z cream?
    • gerix Re: co najlepiej kupowac??? 27.01.07, 15:54
      Wlasnie ze odpisalem sprawdz konto. :)
      • dargle Re: co najlepiej kupowac??? 28.01.07, 10:05
        Widzialam dzieki ;-)
        • filc2 Re: co najlepiej kupowac??? 28.01.07, 16:59
          jesli myslimy o tej samaj hurtowni w wejherowie(chyba nawet za wejherowem) to
          wlascicielami sa hindusi a ci znani sa z najwiekszych kantow w handlu odzieza
          uzywana.ososa do kontaktow to polak.jest to sortownia dosc duza.wstepnie
          rozdzielaja towar na asortymenty do boxow z ktorych pracownicy wybieraja
          najleprzy towar z pozostalosci wysortowywuje sie niby super jedynke a reszta
          niby na ukraine,pakistan i afryka.ogolne moje wrazenie negatywne,badz
          ostrozna.moim zdaniem kup dobry towar sortowany ale tylko taki ktory mozesz
          ogladac. iwonka
          • dargle Re: co najlepiej kupowac??? 28.01.07, 17:40
            Wielkie dzieki-postaram sie wszystkiego dokladniej dowiedziec o tej hurtowni-mi
            babka przez telefon mowila,ze zajmuja sie tylko i wylacznie niesortem... no coz
            trzeba bedzie sprobowac...:-) Dzieki :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka