vi.ce 16.11.07, 00:12 Sprzedaje łajno powycierane rękawy plamy nie modne z lat 80-tych nie markowe jedna bluzka dorota prikons yamiast dorota perkins czyli podróbka a za to teraz sie siedzi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slowik72 Re: M-TEX OSZUST SPRZEDAJE PODROBY !!! 16.11.07, 14:34 Dajcie sobie spokój, jeżeli jest to walka pomiędzy konkurencyjnymi firmami to żal mi Was, zachowanie niegodne jakiegokolwiek kupca. Odpowiedz Link
m-tex Re: M-TEX OSZUST SPRZEDAJE PODROBY !!! 16.11.07, 14:38 Moja propozycja jest taka. Zapraszam do mnie to oddam pieniądze. Oczywiście jak znajdziesz tyle odwagi. A co do twojego poziomu napisałem co o tym sądzę w innym wątku. Odpowiedz Link
pati7775 Re: M-TEX OSZUST SPRZEDAJE PODROBY !!! 16.11.07, 16:23 Żenada! Napisałeś raz i chyba wystarczy?? Codziennie będziesz zakładał nowy wątek, żeby wszyscy wiedzieli jak to zostałeś oszukany? Odpowiedz Link
maciejowka6 Re: M-TEX OSZUST SPRZEDAJE PODROBY !!! 19.11.07, 21:44 Sprawdź co jest podróbką.Przyszła pora dać zarobić lekarzowi. Odpowiedz Link