kokardka11 24.08.08, 11:31 Proszę o opinie na temat tej zbiórki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
studentka_81 Re: Handlowaliscie charity? 24.08.08, 11:43 witaj, dla mnie osobiście charity to nic specjalnego, mało modnych młodzieżowych ciuchów, czasami trafia sie cos nowego, ale żadna rewelacja, jedyny plus to taki, że zazwyczaj nie ma odpadu. Odpowiedz Link
l-nika Re: Handlowaliscie charity? 24.08.08, 20:58 tak masz rację, to co w sklepach katolickich nie poszlo oddają do odziezy uzywanej dlatego są tam niby metki, czyste wszytko ale przebrane Odpowiedz Link
greenluck Re: Handlowaliscie charity? 24.08.08, 21:39 Polecam Green Luck !!! greenluck@wp.pl We wrześniu Sortownia z Wielkiej Brytanii -African Clothing Exports otwiera swoje przedstawicielstwo w Polsce!!! NARESZCIE!!!Bez pośredników, bez importerów, bez dodatkowych kosztów i najważniejsze !!!!najuczciwszy pod słońcem towar. Sortujemy na terenie Irlandii Północnej około 170 ton irlandzkiego D2D w TYGODNIU!!!!!- to jest ponad 10 tirów w tygodniu – tylko 5% najlepszej odzieży trafi do Polski .Najniższe ceny,super jakość!!!! Pełną ofertę z cennikiem prześlemy na maila!!!! Zostaw swój numer telefonu, nasz handlowiec skontaktuje się z Tobą. Nasze logo to GREEN LUCK !!!!Zapraszamy do WSPÓŁPRACY SKLEPY I HURTOWNIE W CAŁEJ POLSCE!!! greenluck@wp.pl Odpowiedz Link
studentka_81 do greenluck 25.08.08, 14:33 rozumiem, że reklama dźwignią handlu, ale twoje pasty w każdym temacie forum sa po prostu natrętne... Odpowiedz Link
castano Re: Handlowaliscie charity? 25.08.08, 16:55 witam wiem co to charity bo moge sprowadzic. sa to rzeczy podarowane charytatywnie. duzo jest nowych z metkami ze sklepow gdzie sa przeceny. chcesz porozmawiac 723 399 665 Odpowiedz Link
modessa-radomsko Re: Handlowaliscie charity? 25.08.08, 19:24 Witam Ja sprzedaję Charity. Wszystko zależy od waszych klientów. Najbardziej wybrednych zadowoli tylko cream, ale na niesorcie można na prawdę dobrze trafić. Zresztą w tym handlu jakikolwiek towar może być raz lepszy, raz gorszy. Ludzie, przecież nikt nie ma wpływu na to co Anglicy wystawią! Raz mają lepszy gest, raz gorszy. Ważne jest żeby być uczciwym i nie wierzcie, że coś używanego zastąpi markowy, nowy towar! Odpowiedz Link
bichon2008 Re: Handlowaliscie charity? 31.08.08, 21:29 Jestem zainteresowana towarem.Jaka jest cena za kg.???Czy są to big-bagi?????ilo kg.?///jakiś tel. lub adres.Dziękuję pozdrawiam. Odpowiedz Link
modessa-radomsko Re: Handlowaliscie charity? 01.09.08, 15:47 Witam Podaję namiary na mnie :) modessa.radomsko@gmail.com tel: 514 594 984 Dokładny adres: Wola Rożkowa 10; 97-524 Kobiele Wielkie (powiat Radomsko) Zapraszam do współpracy Cena ok 4.50zł za kilogram (bez transportu). Pakowane w Big Bagi ok 120kg. Minimalna sprzedaż to jeden Big. Zapraszam do obejrzenia towaru! Odpowiedz Link
greenluck Re: Handlowaliscie charity? 02.09.08, 23:40 wyjaśnię dlaczego uważam iż charity to przeszłość....to najniższej jakości zbiórka odzieży- zbiórka posklepowa-ze sklepów fundacyjnych-a to oznacza ,że towar już raz był wystawiony na sprzedaż!!!-czyli te rodzynki,najbardziej wartościowe sztuki zostały już sprzedane-generalnie uważa się ,że nie ma w nim tzw.top creamu o który tak zabiegają handlowcy i klienci w sklepach, do tego spora ilość odpadu- jak to w niesorcie. Myślę ,że w obecnej sytuacji wysokiej konkurencji- nie tego oczekuje się od dobrego towaru.Sredniego towaru jest wiele na rynku i niestety ciężko na takim "uhandlować". Owszem zdarza się,że jeszcze gdzieniegdzie spotykać takie sklepy.Ale trend jest zdrecydowanie w innym kierunku....cdn... ;) Odpowiedz Link
greenluck Re: Handlowaliscie charity? 02.09.08, 23:41 proponuję sorty-oczywiście dobre sorty!!! i dobry cream ,zapraszam do współpracy!!!chętnie udzielę dobrej rady,a decyzja zależy od Was... greenluck@wp.pl.... Odpowiedz Link
filia.greenluck Re: Handlowaliscie charity? 18.05.17, 10:27 NOWY ADRES!!! Zapraszamy do hurtowni Green Luck w Sopocie Rzemieślnicza 13 Nasz towar ma dobrą opinię wśród klientów a na hurtowni można obejrzeć towar przed zakupem. Klient sam wybiera sobie worek i weryfikuje zawartość. Jest możliwość zamówienia na wysyłkę. W razie pytań tel. 509 543 691 mariusz@greenluck.pl Odpowiedz Link
niesort-irlandia2014 Re: Handlowaliscie charity? 18.05.17, 16:51 Jesteśmy bezpośrednim importerem odzieży używanej. W naszej ofercie znajduję się odzież niesortowana bezpośrednio z Irlandii. Dostawa jest dedykowana do każdego klienta indywidualnie i jedzie bezpośrednio z Irlandii pod wskazany adres. Towar jest sprzedawany w workach 25 kg. Zawierają dobrej jakości odzież zimową i letnią :damską, męską, dziecięcą, zabawki oraz dużą ilość obuwia. Odpowiedz Link