scigant5 Re: poszukuję dobrej hurtowni niesortu 14.03.10, 19:58 MOGE ZAPROPONOWAC PANSTWU NIESORT Z ANGLII {DOOR TO DOO LUBRFUNDACJI BUZKI}W TOWARZE TYM JEST BIZUTERIA I KOSMETYKI.TOWAR JEST BARDZO DOBRY , ZNAJDUJA SIE ROWNIEZ UBRANIA NOWE Z METKAMI.TOWAR SAMI PRZYWOZIMY Z ANGLII ,JESTESMY OCZYWISCIE PRZY ZALADUNKU.NIE POSIADAMY HURTOWNI ANI SKLEPOW WIEC NIE MA KOMBINACJI TAK JAK TO BYWA W NASZYCH POLSKICH HURTOWNIACH.TOWAR PRZYWOZIMY WYŁACZNIE NA ZAMOWIENIE JEST DOSTARCZANY DO KLIENTA BEZPOSREDNIO Z ANGLII.WYSTAWIAM FAKTURE . .ZAPRASZAM BO NAPRAWDE WARTO AGNIESZKA 696 518 083 Odpowiedz Link
devil2312 Re: poszukuję dobrej hurtowni niesortu 14.03.10, 20:39 Poszukuje odbiorców firmowej taniej odzieży. Adidas, Everlast, Fila, Head, Kappa, Lonsdale, Nike, Puma, Reebok, Tommy Hilfiger, Mexx, Giorgo Armani, s'Oliver, Zara, Calvin Clein, Trapper Pierre, Gucci,VERSACE, Prada Odzież jest używana, 80% gwarancji jakości. Cena 4 euro za 1kg niesort. Paczki po 50kg. Zainteresowanych prosze o kontakt na maila tiger956@wp.pl Odpowiedz Link
niesortang Re: poszukuję dobrej hurtowni niesortu 16.03.10, 14:15 Witam Serdecznie. Jestem bezpośrednim importerem używanej odzieży z Anglii,towar nie jest sortowany w Anglii i nie jest sortowany w Poznaniu,nie posiadam sklepów i nie sprzedaje sortowanego towaru.Jest możliwość zajrzenia do worków,nie ma w nich książek,gazet itp, atrakcyjna cena 4,50 netto.Nie maja Państwo nic do stracenia,towar można OBEJRZEĆ!!! . Tel 698-080-191 Odpowiedz Link
vive-kielce Re: poszukuję dobrej hurtowni niesortu 19.04.10, 16:54 Zapraszamy do Hurtowni Vive Textile Recycling, mieszczącej się w Kielcach, przy ulicy Olszewskiego 6, po niesort holenderski bądź po odzież sortowaną holendersko-niemiecką. W celu uzyskania szczegółowych informacji na temat cen i oferowanych asortymentów prosimy o kontakt pod numerem telefonu 41 367-59-48; 41 367-59-50 oraz 41 347-63-30 oraz mailowo na sprzedaz@vive.com.pl Odpowiedz Link
odziez-tanio NORWEGIA I DANIA 20.04.10, 10:13 W naszej ofercie nowy towar z Danii i Norwegii :) Osoby zainteresowane prosimy o kontakt: 58 586 03 33, 58 560 18 67 Odpowiedz Link
mucho-mor Re: poszukuję dobrej hurtowni niesortu 20.04.10, 22:37 WITAM. JESTEM IMPORTEREM ODZIEŻY NIESORTOWANEJ Z ANGLII. SPRZEDAJĘ PROSTO Z TIRA . NOWA DOSTAWA [ CAŁY TIR] BĘDZIE W POLSCE OK. 26 KWIETNIA . SERDECZNIE ZAPRASZAM .TYLKO ORYGINALNY NIESORT. TEL 606-446-912 WIELKOPOLSKA Odpowiedz Link
hurtownia_b-stok Re: poszukuję dobrej hurtowni niesortu 21.04.10, 09:37 B-stok,ul.Skladowa 11,607-584-005,magda.p61@wp.pl,gg 6130211 Odpowiedz Link
magda7884 Re: poszukuję dobrej hurtowni niesortu 04.03.14, 11:18 Ja ostatnio kupiłam świetny niesort norweski. Gołym okiem widać różnice w pomiędzy anglikiem a norwegiem. Wadą jest to że hurtownia ma swoją siedzibę w Lublinie, ale jest możliwość transportu na miejsce bez dodatkowych opłat. nr kontaktowy jakby ktoś chciał 882130866. Odpowiedz Link
hurt-mix.mariox Re: poszukuję dobrej hurtowni niesortu 18.03.14, 03:27 Mariox to dawny hurt-mix lubelski. Towar orginal hahaha Odpowiedz Link
textil-trade-tczew HURTOWNIA ODZIEŻY UŻYWANEJ ORYGINAŁ !!! 05.03.14, 09:10 HURTOWNIA TEXTIL TRADE W TCZEWIE ZAPRASZA DO ZAKUPU NAJLEPSZEGO ORYGINAŁU HELIKOPTER Zbiórki D2D Anglia Cena : 7,50 zł/kg ………………………………………………………………………………………………. SZKOCJA Zbiórki D2D z okolic Glasgow & Edynburga Cena : 7,50 zł/kg ………………………………………………………………………………………………. ŻÓŁTE Zbiórki D2D z najbogatszych dzielnic Londynu Cena : 7,50 zł /kg ………………………………………………………………………………………………. SZCZEGÓŁY NA STRONIE www.textiltrade.eu SERDECZNIE ZAPRASZAMY JUŻ DZIŚ !!! Odpowiedz Link
magda7884 Re: poszukuję dobrej hurtowni niesortu 07.03.14, 09:57 Jeśli szukają Państwo Hurtowni z NIESORTEM 100% oryginalnym to polecam hurtownie w Lublinie MARIOX!!!!! Zapewniają rzetelny niesort do którego dostają Państwo wgląd. Lublin, ul. Łęczyńska 37 tel 882 130 866 Odpowiedz Link
zyczliwa3221 Re: poszukuję dobrej hurtowni niesortu 14.03.14, 21:41 Teraz Mariox dawniej HURT-MIX Lublin Poczytaj sobie opinie, w internecie jest ich pełno. www.lumpeksy.pl/node/8362 Odpowiedz Link
kamel77 Re: poszukuję dobrej hurtowni niesortu 15.03.14, 14:47 Czy hurtownia ma stronę internetową? Odpowiedz Link
hurt-mix.mariox Re: poszukuję dobrej hurtowni niesortu 18.03.14, 03:09 MARIOX to HURT-MIX zmienili tylko nazwe i siedzibe. Teraz siedzibe maja Lublin Leczynska 37 Odpowiedz Link
marter798 Re: poszukuję dobrej hurtowni niesortu 09.06.14, 21:24 Niewiem czemu rozpowiadacie takie głupoty gdyż hurt-mix to wogóle co innego mariox to napewno inni właściciele mają dobry towar w Lutym moja znajoma kupiła tam świetny towar było mnóstwo Metek a cena niska Wiadomo nie wszystkim dogodzisz kiedyś Byłam w takiej hurtowni ze wszystkie rzeczy gniły lekko mówiąc .Napewno chętnie skorzystam gdyż nie słucham targowych przekup ,którym zależy tylko na zepsuciu reputacji dobrej firmy . Odpowiedz Link
mati663_66 NIESORT SZWECJA - transport cały kraj !!! 15.03.14, 10:57 Oferujemy niesort z bogatych terenów Szwecji - towar w odróżnieniu od oklepanej Anglii czysty i jest mało odrzutu. Pakowany w big-bagi,a w nich reklamówki i worki - na życzenie klienta otwieramy nowy big-bag :) Zapraszamy do naszej hurtowni ! Tel. 509-080-309 www.houszamocin.pl Dysponujemy transportem do 2,5 tony - możliwy dowóz do klienta na terenie całego kraju. Odpowiedz Link
seb36 Re: poszukuję dobrej hurtowni niesortu 18.03.14, 12:26 potrzebujesz dobrego niesortu napisz na seb@heartkettering.co.uk Firma nazywa sie Heart kettering Ltd pracujemy w anglii zbieramy towar i eksportujemy do europy, nie musisz byc hurtownikiem, skontakktuj sie pomozemy. Towar naprawde dobry. prosto z anglii do twoich sklepow. Odpowiedz Link
qpakao Re: poszukuję dobrej hurtowni niesortu 31.03.14, 10:13 Sprawdź hurtownie ubrań z Wólki Kosowskiej onlinehurt.pl, maja dobre ceny i BOK na wysokim poziomie, do tego bardzo przychylny klientowi regulamin :) Odpowiedz Link
biale_kwiatki Re: poszukuję dobrej hurtowni niesortu 29.04.14, 12:31 Qpakao no ja zasadniczo z nimi działam już prawie pół roku, towar mi zawsze dostarczają na czas, nigdy nie miałem problemów z niczym, składać reklamacji też nie było potrzeby :) poczytaj stronę onlinehurt.pl ta masz wszystkie wartościowe informacje Odpowiedz Link
seb36 Re: poszukuję dobrej hurtowni niesortu 31.03.14, 11:18 potrzebujesz dobrego niesortu napisz na seb@heartkettering.co.uk Firma nazywa sie Heart kettering Ltd pracujemy w anglii zbieramy towar i eksportujemy do europy, nie musisz byc hurtownikiem, skontakktuj sie pomozemy. Towar naprawde dobry. prosto z anglii do twoich sklepow. Odpowiedz Link
niesort-irlandia2014 Re: poszukuję dobrej hurtowni niesortu 04.06.14, 17:40 niesort z własnych skupów w Irlandii cena 1.70 euro/kg. Odpowiedz Link
cash4clothes.scotland Re: poszukuję dobrej hurtowni niesortu 05.06.14, 21:41 Witam skup odzieży używanej cash4clothes w Szkocji szuka odbiorców Odbiór osobisty na miejscu lub w Polsce Oferujemy towar tylko dobrej jakosci bez poscieli firan zasłon itp Zapraszamy do współpracy Potrzebujesz więcej informacji napisz cash4clothes.scotland@gmail.com Odpowiedz Link