Dodaj do ulubionych

kontrolery scis i raid

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.10, 14:01
Jak w tytule mam problem z kontrolerami scsi i raid , problem pojawił mi się po odinstalowani demona, który już mi nie był potrzebny. Jeżeli ktoś może mi podpowiedzieć jak to zrobić.
Przeglądałem forum i tam dopatrzyłem się pewnej wskazówki jak usunąć lecz tto nie przyniosło rezultatu bo nie mogę znaleźć: c/Windows/system32/driver/ (d347.tns oraz d347.prt) tego nie ma w driverach.
wklej.org/id/305453/
wklej.org/id/305455/
wklej.org/id/305456/
Obserwuj wątek
    • Gość: Kolobos Re: kontrolery scis i raid IP: *.zask.pl 28.03.10, 14:38
      Odinstaluj jeszcze sptd:
      www.searchengines.pl/index.php?act=announce&f=99&id=20
      • Gość: mflash Re: kontrolery scis i raid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.10, 15:37
        po lekturze tego watku nic niewskórałem. Pograłem program który jest sugerowany
        do deinstalacji lecz ne moge go uruchomic a zapisuje sie on automatycznie w
        "pobieranie"
        Mozna berdziej łopatologiczne o wskazówki aby pozbyc sie tego problemu? W
        nastepnym Watku dozyce nowe logi z otl i combofix
    • Gość: mflash Re: kontrolery scis i raid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.10, 16:05
      Jak mówiłem ze wrzucę świeże logi>
      wklej.org/id/305538/
      wklej.org/id/305537/
      Morze ktoś dorzuci stronkę z instrukcja usunięcia w/w problemu.
      czyściłem rejestr programem reccleaner, i usunąłem błędne i osierocone wpisy.
    • soulshunter Re: kontrolery scis i raid 28.03.10, 20:59
      zainstaluj jeszcze raz deamona ale dokladnie ta sama wersje ktora miales (zadna inna bo rozsypiesz system), usun wirtualny naped, nastepnie ponownie odinstaluj deaamona, usun wszelkie po nim pozostalosci. Do odinstalowania najlepiej uzyj Revo Uninstaller (darmowy). Mialem dokladnie ten sam przypadek.
      • Gość: mflash Re: kontrolery scis i raid IP: 109.243.49.* 28.03.10, 22:17
        Hm ale ja juz nie pamietam jaka wersje miałem deamona, a mozna to jakoś sprawdzić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka