xibi 13.03.04, 00:32 jakie polecacie slowniki polsko-angielskie dzialajace pod linuxem? Do prywatnych rozmow potrzebne mi sa slowniki z podstawowym zasobem slow, dzialajace offline. Jesli sa, to skad je mozna sciagnac? Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
da.killa Re: slownik pl-ang 13.03.04, 00:48 Ja używam ydpdict - nakładki na słownik collinsa. Link Zgłoś
kell99 Re: slownik pl-ang 13.03.04, 03:57 btw czy onet.pl ma jakies darmowe web service? jezeli ma jakies do slowniki.onet.pl to wtedy napisanie wtyczki w stylu dictionary plugin byloby dosyc proste. hmm, dictionary plugin jest bardziej niezastapiony i wygodniejszy niz tona slownikow. Link Zgłoś
sstalin Re: slownik pl-ang 13.03.04, 13:51 kell99 napisał: hmm, dictionary plugin jest bardziej niezastapiony i wygodniejszy niz tona slownikow. nie zauważyłeś mądralo, że kolega pyta o słownik dzialający offline. W tym kraju nie wszyscy mają stałke ...a do tego szybka i tania ;P Link Zgłoś
xibi Re: slownik pl-ang 13.03.04, 14:18 akurat mam stale lacze, ale szukam slownika offline, bo po prostu dziala duzo szybciej. Za Windowsa mialem slownik ze strony www.ajt.com.pl/sap/index.htm I szukam jego linuxowego odpowiednika. To jeden z paru drobiazgow, ktorych mi brakuje po przesiadce na linuxa. Pozdrawiam Link Zgłoś
kell99 Re: slownik pl-ang 13.03.04, 19:48 lepiej z morda na innych niz pomyslec, ze moznaby zrobic cos ciekawego no nie? Link Zgłoś
beny5 Re: slownik pl-ang 14.03.04, 16:01 A ja polecam freshmeat.net/projects/kydpdict/?branch_id=14521&release_id=154174 Tez nakladka na collinsa, ale ladnie hodzaca pod Xami Link Zgłoś