Dodaj do ulubionych

Powolne uruchamianie Outlooka Express 6

IP: *.chello.pl 26.03.04, 12:12
Strasznie się ślimaczy (ok. 2 min.)
Może znasz na to sposób?
Obserwuj wątek
    • Gość: Harry Re: Powolne uruchamianie Outlooka Express 6 IP: *.zywiec.plusnet.pl 26.03.04, 13:50
      Mam ten sam problem, może ktoś coś zaradzi?
      • Gość: bunio Re: Powolne uruchamianie Outlooka Express 6 IP: *.chello.pl 26.03.04, 15:25
        Help me !!
        • Gość: mgregor Re: Powolne uruchamianie Outlooka Express 6 IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 26.03.04, 22:18
          Usun pliki Windows Messengera z katalogu Program Files. U mnie pomoglo...
          • Gość: camyk Udało się! Wielkie dzięki mgregor:) IP: *.chello.pl 27.03.04, 19:02
    • Gość: Artur Re: Powolne uruchamianie Outlooka Express 6 IP: *.matarnia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.04, 22:29
      Czy to nie zaszkodzi? Ja z messengera nie korzystam, nie jestem nawet zarejestrowany, ale przy każdym włączeniu Outlook Expressa, pokazuje mi się jego ikonka na pasku zadań. Gdy ją wyłaczam, to nie łączy mi poczta. Dlatego wolę mieć ten program nawet w tle w postaci niezarejestrowanej, bo przy tym nie mam problemów z pocztą.
      • Gość: mgregor Re: Powolne uruchamianie Outlooka Express 6 IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 26.03.04, 23:51
        U mnie nie zaszkodzilo. Po prostu w OE trzeba jeszcze odznaczyc zeby nie
        logowal automatycznie i mozna usunac te pliki z Program files...
      • blekot Re: Powolne uruchamianie Outlooka Express 6 27.03.04, 08:37
        Gość portalu: Artur napisał(a):

> Czy to nie zaszkodzi?

nie musisz usuwać od razu
        poprostu "unieruchom" messengera
        poszukaj: XP AntiSpy - w nim można odłączyć messengera i pare innych rzeczy
        albo poszukaj innego klienta, jest kilka do wyboru np. thunderbird - bardzo miły
        program.

p_
    • mejson.e5 Odciąć... 26.03.04, 23:42
      Moze winna jest niezaresjetrowana kopia OS ale możesz zrezygnować z Outlooka i
      używać innego programu do poczty (Mozilla itp.).
      Zainstaluj sobie firewall, np bezpłatne Kerio i każ mu odciąć dostęp do
      Internetu dla Messengera, IE i Outlooka.
      U mnie to znacznie przyspieszyło przeglądanie Internetu, mimo że mam modem.

Pozdrawiam,

Mejson
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka