Gość: przem IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 24.05.04, 23:20 mam grę wersji dvd i w czasie procesu instalacji pojawia się komunikat włóż dysk numer 2. nie sposób tego ominąć. co robić? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: przem Re: farcry- problem IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 25.05.04, 22:19 tu nie chodzi o to, że już zainstalowany program prosi o zmianę dysku, tylko nie mogę dokończyć procesu instalacji. Link Zgłoś
Gość: jerek Re: farcry- problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 00:50 Nic nie kumam. Jeśli pamiętam, wersja DVD też była rozpisana na kilka dysków (4?). To chyba naturalne, że podczas instalacji program chce po kolei zobaczyć wszystkie? Tak naprawdę to o co ci chodzi? Link Zgłoś
Gość: mgregor Re: farcry- problem IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 26.05.04, 01:17 O to mu chodzi ze nie moze zainstalowac gry. A do przema: podczas instalacji instalator prosi o wlozenie kolejnej plyty i pokazuje okienko gdzie mozna wpisac sciezke do kolejnej plyty. Zobacz czy na tej plycie DVD nie masz np. katalogow CD1, CD2, CD3...i wpisz w to okienko poprawna sciezke do katalogu z plyta. Link Zgłoś
Gość: przem Re: farcry- problem IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 26.05.04, 11:14 sęk w tym, że instalator nie prosi o podanie ścieżki. Link Zgłoś
Gość: dominik666 Re: farcry- problem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.05.04, 13:56 to orginał ? na płycie masz foldery cd1 2 i 3 ? ps.tydzień temu skończyłem far cry :) Link Zgłoś
przem.log Re: A gdzie kupiles ta gre? 27.05.04, 00:52 i co mam powiedzieć? jakiej odpowiedzi oczekujecie? wiem, że to przestępstwo, wiem że to nieuczciwe. nie będę kłamał mówiąc, że przez ten incydent nie śpię po nocach, tak nie jest. tłumaczyć się, że za telefon 200zł, papierosy 6,30zł, butelka wina 25 zł..To kopia niestety, w dodatku nielegalna. Link Zgłoś
Gość: Klye Re: A gdzie kupiles ta gre? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 10:23 Jak prosi o następny dysk to otwórz kieszeń z płytą i ją zamknij. U mnie to działa. Pozdroffka Link Zgłoś
Gość: jerek Re: A gdzie kupiles ta gre? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 11:42 Coś chyba źle ściągnąłeś - polecam Deviance. (Też skończyłem) Obrazy montuj daemonem. Link Zgłoś