Gość: yaku_ona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.05, 16:06 czesc , wybiera sie ktos na UMK? jesli tak ,to na co? ja chyba na europeistyke ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: on19 Re: UMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 16:25 ja tam nie ide, to syf straszny cały ten torun Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrija Re: UMK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.04.05, 16:51 ja wybieram sie na biotechnologie do torunia :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrija Re: UMK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.05, 19:18 a wogole co slyszales o tym uniwerku?Ja , że niezbyt trudno sie dostac :D ale atmosfera jes niezeimska,byalm w tym roku, co 5 osoba to student :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaku_ona Re: UMK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.05, 11:19 dlaczego syf? jak mam wybierac miedzy ab a umk to chyba jednak wybiore dlugoletnia renome ;) aaa kolezanko z biotechnologii- szykujesz sie na akademik? bo mi pasuja te na gagarina:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrija Re: UMK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.05, 19:17 zastanawiam sie, bo tam sa w podobnej cenie kawalerki,wiec lepiej chyba mieszkac w swoim wlasnym :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaku_ona Re: UMK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 10:32 taak? nie wiedzialam - nie orientuje sie w cenach kawalerek:) pokoj w akademiku 2osobowy okolo 250zeta ... a tak to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś