Dodaj do ulubionych

Problem z google - pomóżcie!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.11, 15:04
Piszę tutaj, bo kontakt z tymi łosiami z google jest absolutnie niemożliwy. Użytkownik jest odsyłany od podstrony do podstrony, gdzie jest opisane pięć problemów na krzyż i tyle. Przydatność: mniej niż zero.

Do rzeczy: od kilku dni zauważyłem, że zmienił się nieco wygląd strony głównej. Konkretnie chodzi o to, że wcześniej po otwarciu strony głównej kursor automatycznie był w miejscu służącym do wpisywania wyszukiwanej frazy, wystarczyło zacząć pisać. Teraz trzeba najpierw kliknąć myszką. Zapewniam was, że choć problem wydaje się mały, jest to cholernie irytujące, zwłaszcza, gdy od paru lat człowiek jest przyzwyczajony, że klikać nie musi.

Próbowałem coś zmienić w Ustawieniach, ale nie mogę znaleźć niczego, co by za to odpowiadało. Gdyby ktoś wiedział, jak przywrócić poprzedni wygląd strony albo znał SKUTECZNĄ możliwość kontaktu przez jakiś formularz z samym google, będę mu naprawdę bardzo wdzięczny.

PS. Tylko proszę mnie nie odsyłać do googlowskiej strony kontaktowej - straciłem tam właśnie pół godziny i nie zdołałem przebić się do formularza zgłoszeniowego, a przypadki opisane na stronach pomocy są śmieszne i wątpię, żeby komukolwiek mogły pomóc.
Obserwuj wątek
    • serenita123 Re: Problem z google - pomóżcie! 10.12.11, 20:19
      to nie problem gOOgla
      pewnie wprowadziłeś jakieś aktualizacje/zmiany do systemu lub przeglądarki, które zmieniły dotychczasowe ustawienia
      pomyśl CO zrobiłeś i to cofnij/zmień/usuń
      • Gość: gość Re: Problem z google - pomóżcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.11, 22:44
        Niczego nie zmieniałem. Jak niby zmiany w moim komputerze miałyby zmienić wygląd strony Google? Wygląda troszkę inaczej - miejsce na wpisanie frazy jest szersze, ta klawiaturka z boku wygląda inaczej. To nie są zmiany, które ja wprowadziłem.
        • Gość: gość Re: Problem z google - pomóżcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.11, 22:46
          Uwierzę jeszcze, że w ten sposób wymuszają zmianę przeglądarki na Google Chrome. Osiągną odwrotny efekt: zmienię przeglądarkę.
        • serenita123 Re: Problem z google - pomóżcie! 11.12.11, 08:51
          Gość portalu: gość napisał(a):

> Niczego nie zmieniałem. Jak niby zmiany w moim komputerze miałyby zmienić wyglą
          > d strony Google? Wygląda troszkę inaczej - miejsce na wpisanie frazy jest szers
          > ze, ta klawiaturka z boku wygląda inaczej. To nie są zmiany, które ja wprowadzi
          > łem.

nie pitol!
          u mnie w IE8, FF i Operze kursor zachowuje się jak u Ciebie przed zmianą!
          tzn. po wczytaniu strony JEST W POLU WPISYWANIA

• Gość: Kowal X Re: Problem z google - pomóżcie! IP: *.gorzow.mm.pl 28.09.13, 10:19
            Nie pitolisz. Ja mam to samo. U mnie pojawiło to się wraz z jakimś uaktualnieniem Chroma. Teraz mam dołu aplikacje. U góry w pasku nowy przycisk pokaż aplikację. Kiedy próbuje normalnie wpisać hasło w tym "poszerzonym" pasku googla muszę się w niego wkliknąć a następnie i tak hasło jest automatycznie wyświetlane u góry w pasku linka. Poza tym pojawił się nowy skrót o nazwie pokaż aplikację. NIe mogę cofnąć tych aktualizacji. Cholera.
            • pursat Re: Problem z google - pomóżcie! 28.09.13, 11:25
              U mnie też tak było po aktualizacji Chrome. Kliknąłem gdzieś "odłącz od chrome" (albo coś koło tego - bo już nie pamiętam) i wszystko wróciło do normy. Trzeba poszukać tego "odłącz".
    • Gość: az Re: Problem z google - pomóżcie! IP: *.31.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 28.09.13, 16:38
      Ustaw jako stronę startową www.google.pl i po problemie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka