Gość: gość
IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
10.12.11, 15:04
Piszę tutaj, bo kontakt z tymi łosiami z google jest absolutnie niemożliwy. Użytkownik jest odsyłany od podstrony do podstrony, gdzie jest opisane pięć problemów na krzyż i tyle. Przydatność: mniej niż zero.
Do rzeczy: od kilku dni zauważyłem, że zmienił się nieco wygląd strony głównej. Konkretnie chodzi o to, że wcześniej po otwarciu strony głównej kursor automatycznie był w miejscu służącym do wpisywania wyszukiwanej frazy, wystarczyło zacząć pisać. Teraz trzeba najpierw kliknąć myszką. Zapewniam was, że choć problem wydaje się mały, jest to cholernie irytujące, zwłaszcza, gdy od paru lat człowiek jest przyzwyczajony, że klikać nie musi.
Próbowałem coś zmienić w Ustawieniach, ale nie mogę znaleźć niczego, co by za to odpowiadało. Gdyby ktoś wiedział, jak przywrócić poprzedni wygląd strony albo znał SKUTECZNĄ możliwość kontaktu przez jakiś formularz z samym google, będę mu naprawdę bardzo wdzięczny.
PS. Tylko proszę mnie nie odsyłać do googlowskiej strony kontaktowej - straciłem tam właśnie pół godziny i nie zdołałem przebić się do formularza zgłoszeniowego, a przypadki opisane na stronach pomocy są śmieszne i wątpię, żeby komukolwiek mogły pomóc.