Dodaj do ulubionych

Wulgaryzmom dość - to ich klient

IP: 83.168.96.* 20.06.04, 08:41
From Piotr Dobrysiak Sat Jun 19 14:01:57 2004
X-Apparently-To: XXXXXXXX@yahoo.com via 216.136.174.206; Sat, 19 Jun 2004
14:02:03 -0700
X-Originating-IP: [193.91.10.12]
Return-Path: <piotr@pl-net.pl>
Received: from 193.91.10.12 (EHLO mail.pl-net.pl) (193.91.10.12) by
mta376.mail.scd.yahoo.com with SMTP; Sat, 19 Jun 2004 14:02:03 -0700
Received: from pl-net.pl (aja232.neoplus.adsl.tpnet.pl [83.25.234.232])
(authenticated bits=0) by mail.pl-net.pl (8.12.5/8.12.5) with ESMTP id
i5JKgbgw008334 for <XXXXXXX@yahoo.com> Sat, 19 Jun 2004 22:42:38 +0200
(CEST)
Message-ID: មD4A9C5.7030907@pl-net.pl>
Date: Sat, 19 Jun 2004 23:01:57 +0200
From: "Piotr Dobrysiak" <piotr@pl-net.pl> View Contact Details
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.6)
Gecko/20040113
X-Accept-Language: pl, en-us, en
MIME-Version: 1.0
To: "Bob Scam" <absiso@yahoo.com>
Subject: Re: Wulgaryzmy - spam c.d.
References: �.69316.qmail@web12822.mail.yahoo.com>
In-Reply-To: �.69316.qmail@web12822.mail.yahoo.com>
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Content-Length: 665

>Witam ponownie, w miêdzyczasie znalaz³em na forum gazeta.pl drugi
wulgarny
>wpis Pañstwa klienta.
>Adres wpisu:
>"target="_blank">forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37&w=13505853&v=2&s=0>
>TreϾ wpisu:
>• Re: jaki jest wg was najlepszy internet? IP: 193.91.9.*
> GoϾ: kazio 19.06.2004 16:47 odpowiedz na list
>...
>
>Uprzejmie prosimy o odpowiedni¹ reakcjê
>Serdeczia pozdrawiam: XXXXXX
>
>
Witam
Dziękuję za informację.
Wysłałem już zapytanie do adminów gazeta.pl o pełny adres klienta.
Postaramy się jak najszybciej wyjaśnić sytuację i przekazać dane
policji.

Piotr Dobrysiak
Obserwuj wątek
    • Gość: JP Wulgarny post IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 20.06.04, 09:29
      Wydaje mi sie ze sprawa nie jest taka prosta jak by sie wydawalo.
      Co innego jak ktos osobiscie imiennie obraza kogos tez z imienia i nazwiska.

Tu mamy do czynienia bardziej z anonimowym rzucaniem miesa i demonstrowaniem
      bardzo niskiej kultury pod niczyim adresem.
      Wiem, ze jak ktos uzywa brzydkich wyrazow w miejscu publicznym to moze byc
      pociagniety do odpowiedzialnosci.
      Dlatego pytanie. Czy internet jest takim miejscem publicznym? Czy to forum jest
      miejscem publicznym?
      Zauwazmy. My nie wiemy jak ci ludzie tu piszacy czy czytajacy wygladaja, ile
      maja lat, jakiej sa plci i gdzie mieszkaja. To anonimowe towarzystwo spotyka
      sie w wirtualnym swiecie. Czy wiec wirtualny swiat jest miejscem publicznym?

Oczywiscie tam gdzie jest taka mozliwosc ci ludzie byleda banowani. Ta forma
      chatu jednak takiej mozliwosci nie daje. Mozna liczyc jedynie na administratora
      ktory czyta te tysiace watkow i te wulgarne usuwa.
      Osobisscie nie wierze aby policja nawet znajac namiary takiego uzytkownika
      internetu mogla mu cos zrobic. Moze najwyzej ostrzec, postraszyc go.

Uwazam dlatego, ze nie powinno sie wyolbrzymias tego tematu. Na ulicy czesto
      slyszymy wulgaryzmy i nikt z tego powodu nie idzie na policje.

Najlepiej jest ignorowac.
      Taki delikwent nie zrobi tego ponownie jezeli nie bylo na jego post reakcji.
      Pojdzie gdzie indziej. Tu niestety ona jest. Co gorsza wielu to smieszy i bawi
      i daja tym samym pozywke dla dalszych wugaryzmow.

Na koniec uwazam ze jest to pewnego rodzaju forum dla doroslych. Tematy tu
      poruszane malo co obchodza 10-cio latkow. W swiecie ludzi doroslych uzywa sie
      czasem roznych slow argumentow.
      Pisza to prosze tylko o jedno. Nie robmy z tego lamentu i nie wprowadzajmy
      zaraz cenzury.

To forum jest najlepsze w kraju dlatego ze jest takie jakie jest.

Pozdrawiam wszystkich,
      • Gość: puknij sie Re: Wulgarny post IP: 216.127.82.* 20.06.04, 10:13
        > Tu mamy do czynienia bardziej z anonimowym rzucaniem miesa i demonstrowaniem
        > bardzo niskiej kultury pod niczyim adresem.

Zgoda. Co ciekawe, administratorzy forum uznali ten post:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37&w=13505853&a=13507387
        za dopuszczalny, zgodny z regulaminem, chociaż chyba jako jedyny był kierwoany
        pod konkretnym adresem. Uczestnicy i admini wzięli się do roboty w momencie, gdy
        pojawiło się kilka postów, które choć nie zawierały żadnych wulgaryzmów i nie
        obrażały nikogo konkretnego, to jednak były nieprzyzwoite i poruszały bardziej
        prowokacyjny temat. Według mnie były nawet napisane w umiarkowanie zabawny
        sposób, jeśli uznać to za czarny humor. No ale to niewłaściwe forum dla takich
        rzeczy. Autor dobrze wie jak zwrócić na siebie uwagę i o to mu chodzi - uzyskać
        reakcję.

To wszystko raczej nie jest materiał, którym mogła by się zająć policja. To
        raczej chodzi o zgłoszenie sprawy do ISP, bo ten może np. odciąć delikwentowi
        dostęp jeśli tak uzna. Inna sprawa, że na 99% to nie jest jego IP. Koleś pisze
        na tym forum od dawna, więc raczej nie jest taki głupi, żeby pisać ze swojego
        IP. Ten adres, który zgłosił myie2, to prawdopodobnie kafejka albo adres kogoś,
        kto nieświadomie służy jako serwer proxy. Komuś się oberwie, ale raczej nie
        autorowi.

Zgadzam się, że najlepszym sposobem jest zgłaszać od razu post do usunięcia i
        nie reagować bo to tylko prowokuje do następnych postów.

• Gość: fan myie2.com Re: Wulgarny post IP: 83.168.96.* 20.06.04, 10:43
          JP, zawiodłem się na tobie. Nie wiedziałem, że publiczne zachłystywanie się
          bezczeszczeniem zwłok, rajcuje Cię. Bronisz nekrofilów i innych zboczeńców??
          A może coś nie tak z Tobą???

• Gość: fan myie2.com Re: Wulgarny post IP: 83.168.96.* 20.06.04, 10:50
            Gość: puknij sie napisał
            >Ten adres, który zgłosił myie2, to prawdopodobnie kafejka albo adres kogoś,
            kto nieświadomie służy jako serwer proxy. Komuś się oberwie, ale raczej nie
            autorowi.

> głowę dasz że to publiczne miejsce, kafejka? a abuse to nie opiekun małego
            kręgu. Pytam się - głowę dasz?? Zauważ że to mała sp. z o.o.
            A może znasz tego zboczeńca, nekrofila - że go tak bronisz??
            • Gość: ubek Re: Wulgarny post IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 11:18
              Zastanawia mnie skąd masz IP tego gościa?
              Wyjaw mi tę tajemnicę:)
            • Gość: puknij sie Re: Wulgarny post IP: 216.127.82.* 20.06.04, 11:18
              > A może znasz tego zboczeńca, nekrofila - że go tak bronisz??

Ty sie lepiej uspokój. Idź, przemyśl to co piszesz, potem wróć i mnie przeproś.

Po pierwsze, JP to nie ja.
              Po drugie, zgłosiłem tego typa do forum.abuse, jeszcze zanim ty się zdążyłeś
              publicznie oburzyć, tyle, że ja nie założyłem o tym wątku.
              Po trzecie, nie, nie bronię go i uważam że powinien zostać pozbawiony dostępu do
              netu. To mnie między innymi zaatakował w tamtym wątku. A to, że uważam że jeden
              z postow był zabawny, nie ma z tym nic wspólnego.
              Po czwarte, gość jest od dawna znany na forum, bo wciąż pisze i jak dotąd
              zgłaszanie abuse nic nie dało. Nie sądzę, żeby pisał ze swojego IP akurat tym
              razem. Uważam że powinien być ingorowany, bo to co właśnie robisz w tej chwili
              jego nakręca najbardziej.
              Po piąte, nie wiem czemu się na mnie akurat rzuciłeś. Już wszyscy wiedzą, że
              jesteś oburzony i że chcesz gościa dopaść, fajnie, szczerze życzę ci powodzenia
              ale ode mnie się odwal z łaski swojej.
              • Gość: fan myie2.com Re: Wulgarny post IP: 83.168.96.* 20.06.04, 11:26
                Dzięki za nfo
                • Gość: kell Re: Wulgarny post IP: *.udn.pl 20.06.04, 13:11
                  dyskusja jest zupelnie bezcelowa, bo serwer gazety nie potrafi poprawnie
                  rozpoznac ip (tzn, pewnie to prawdziwe bedzie w logach, ale bardzo watpie, ze
                  komukolwiek bedzie sie chcialo poszukac).

z dyskusji nasunel mi sie smutny watek. monopolista moze miec prawo odlaczac
                  kogokolwiek od sieci wg wlasnego widzimisie, bo oni maja lacza, oni dostarczaja
                  dostep i od jakiegos smutnego pana przy biurku zalezy (a nie od regulaminu
                  formu) co komu wolno, a co nie. bardzo smutne

ps. gdy cos wklejasz postaraj sie by bylo to poprawnie zakodowane.
      • Gość: bzykbzyk. Re: Wulgarny post IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 20.06.04, 13:46
        To ze:

Piotr Dobrysiak
        address: PL-NET Sp. z o.o.
        address: ul. Hutnicza 3
        address: 81-212 Gdynia, Poland
        phone: +48 58 6991407
        fax-no: +48 58 6991403
        e-mail: piotr@pl-net.pl

napisal ze podadza do Policji o niczym nie swiadczy.

Przede wszystkim nie ma prawa ktore mowi ze ktos nie moze byc wulgarnym!

Podobna sprawa byla rozpatrywana po przez sad amerykanski i sad
        przyznal ze prawo nie zabrania wulgaryzmow, i ze wulgarne wypowiedzi NIE sa
        przestepstwem i sa chronione po przez prawo do wolnosci mowy!

Jedyna akcja jaka moze byc przedsiewzieta to akcja z ISP ktory podziekuje
        gosciowi i rozwiaze z nim kontrakt za to ze pogwalcil ich wewnetrzne
        przepisy przyzwoitosci.

Jezeli nadaje z nie jego osobistego RACHUNKU to nic jemu nie zrobia!

Gazeta moze zablokowac ten address ale to nie skuteczne bo czlowiek moze
        uzywac innych adressow i zalatwic gazete na dobre, np. spoofing ich
        servery.

Bycie wulgarnym nie jest zabraniane poprzez prawo, tak ze nie ma
        sprawy!

Nie ma sie co tym podniecac.

Prawo natomiast b zabrania zniewagi uzywajac okreslen takich jak
        dyskryminowanie rasowe.

Jezeli ktos zniewaza zydow (np kaik, czy inne obrazy) czy muzynow (np.
        niger) to moze byc oskarzony w US o rasizm i wziety do sadu o
        podzeganie rasistowskie i pogwalcenie praw cywilnych grupy etnicznej.

• gray przyganiał kocioł garnkowi? 20.06.04, 13:29

sam zadbaj najpierw o kulturę swoich wypowiedzi zanim pójdziesz skarżyć na innych.
      • broch Re: przyganiał kocioł garnkowi? 20.06.04, 13:45
        100% racji.
        Swoja droga "swiete oburzenie" jakze typowe dla osob krote same lamia okreslone
        zasady
        • Gość: fan myie2.com Re: przyganiał kocioł garnkowi? IP: 83.168.96.* 20.06.04, 14:10
          Patrzcie, obrońcy Linuxa i brudnych nekrofilów się znaleźli. To poopowiadajcie
          w szczegółach jak jak was podniecają te sprawy ze zwłokami dzieci.
          Gray-Grey-Gey, jesteś śmieć
          • gray Re: przyganiał kocioł garnkowi? 20.06.04, 14:15
            Gość portalu: fan myie2.com napisał(a):

> Gray-Grey-Gey, jesteś śmieć

i pewnie jeszcze uważasz, że to proxy coś by ci pomogło gdybym miał ochotę
            zgłosić to do odpowiednich ludzi? nie chce mi się marnować na ciebie czasu.
            • Gość: fan myie2.com Re: przyganiał kocioł garnkowi? IP: 83.168.96.* 20.06.04, 14:22
              gray napisał:

> i pewnie jeszcze uważasz, że to proxy coś by ci pomogło gdybym miał ochotę
              > zgłosić to do odpowiednich ludzi? nie chce mi się marnować na ciebie czasu.

Czy aby nie przeceniasz swoich możliwości.
              Mądrzejszymi od Boga są tylko głucy.
              Wracaj do tych swoich dziecięcych zwłok, obrońco!
              • gray Re: przyganiał kocioł garnkowi? 20.06.04, 14:33

jaki obrońco? czy ja kogokolwiek bronię? stwierdzam jedynie, że żeby mieć prawo
                do wytykania komuś chamstwa trzeba samemu chamem nie być.

> Mądrzejszymi od Boga są tylko głucy.

głupcami są ci, którzy uważają, że są w internecie anonimowi.
                • Gość: fan myie2.com Re: przyganiał kocioł garnkowi? IP: 83.168.96.* 20.06.04, 14:48
                  Zakładając, że jstem chamem - wg ciebie nie mam prawa reagować na przejawy
                  pedofilastwa i nekrofilstwa. Hm...

Dla odmiany, ty uważający się za "wzór cnót" oczywiście nie zareagowałeś na
                  przejawy pedofilastwa i nekrofilstwa. Hmm...

Jaki z tego wniosek? Skoro nie reagujesz, i zabraniasz innym, rajcują cię wpisy
                  nekrofili. Dlatego potwierdzam swoje przypuszczenie, że jesteś cwelem.
                  • gray Re: przyganiał kocioł garnkowi? 20.06.04, 15:01
                    Gość portalu: fan myie2.com napisał(a):

> Zakładając, że jstem chamem - wg ciebie nie mam prawa reagować na przejawy
                    > pedofilastwa i nekrofilstwa. Hm...

a jak to wygląda? tak jak pouczanie kogoś o szkodliwości palenia z papierosem w
                    ręku - ośmieszasz się.

> Dla odmiany, ty uważający się za "wzór cnót"

nigdzie tego nie napisałem. to, że umiem pisać bez bluzgów to taki chyba miły
                    akcent dla dyskutujących. oczywiście komuś może się podobać kiedy go obrzucają
                    wyzwiskami ale mnie nie.

> oczywiście nie zareagowałeś na przejawy pedofilastwa i nekrofilstwa. Hmm...

nie zareagowałem na przejawy trolowania.

> Jaki z tego wniosek? Skoro nie reagujesz, i zabraniasz innym, rajcują cię
                    > wpisy nekrofili.

kiepski ten wniosek - próbuj dalej.

> Dlatego potwierdzam swoje przypuszczenie, że jesteś cwelem.

doigrasz się.
                    • Gość: fan myie2.com Re: przyganiał kocioł garnkowi? IP: 83.168.96.* 20.06.04, 15:10
                      gray napisał:
                      > doigrasz się.

A co z tym twoim "gdybym chciał" ?
                      Powtórzę: Lepsi od Boga.. są tylko głupcy.

• gray Re: przyganiał kocioł garnkowi? 20.06.04, 15:15

dzięki za rozmowę. miło, że odniosłeś się jedynie do fragmentów, które byłeś w
                        stanie zrozumieć.
                  • Gość: puknij sie Re: przyganiał kocioł garnkowi? IP: 216.127.82.* 20.06.04, 15:13
                    To nie były żadne "przejawy pedofilstwa i nekrofilstwa" tylko prowokacja kogoś,
                    kto bardzo chce na siebie zwrócić uwagę. No i udało mu się. Na pewno tu wróci,
                    bo ty mu dostarczasz uciechy. W tej chwili obrażasz wszystkich wokoło a to też
                    się kwalifikuje do abuse.
                    • Gość: fan myie2.com Re: przyganiał kocioł garnkowi? IP: 83.168.96.* 20.06.04, 15:30
                      Mylisz się "puknij się", to nie była prowokacja to był przejaw PEDOFILSTWA I
                      NEKROFILSTWA.
                      Nawet jego abuse z Gdyni takie same wnioski ma i dlatego postanowił zgłosić na
                      policję.
                      Trochę się dziwię że mimo wszystko próbujesz go bronić, NIBY boją się jego
                      dalszego spamowania, co więcej - niektórzy tu nazywają go nawet "gościem,
                      kolesiem".

WSZYSTKIM którzy go w ten sposób określają - powiem jedno - JESTEŚCIE TAKIE
                      SAME ŚCIERWA. ŚCIERWA!. ŚCIERWA!.

A może mam powtórzyć, co wypisywał WASZ koleś, trupojad, i co was tak cieszy?.
                      • Gość: puknij sie Re: przyganiał kocioł garnkowi? IP: 216.127.68.* 20.06.04, 16:07
                        Rozumiem, że ty wierzysz w to co on opisał? Np. w poście podpisanym jako "fan
                        myje 2", że jest 28 latkiem molestowanym przez ojczyma, tak? Świetnie. Zgłosiłeś
                        sprawę komu trzeba? Tak. Dostałeś odpowiedź? Tak. I na tym mogłeś poprzestać, bo
                        dalej to nie twoja robota. Ale nie, ty chcesz przy okazji sobie pobluzgać na
                        forum w imię tępienia przejawów pedofilii i nekrofilii, rzucając jednocześnie
                        ciężkie oskarżenia na kogokolwiek, kto się nawinie. Weż ty się ...... w łeb,
                        zanim ktoś tutaj się naprawdę zdenerwuje.

> SAME ŚCIERWA. ŚCIERWA!. ŚCIERWA!.
                        Tu widać, że ty też masz coś nie tak z głową. Dlatego z mojej strony EOT.

• Gość: bzykbzyk. Re: przyganiał kocioł garnkowi? IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 21.06.04, 05:23
                        fan myie2.com napisał(a):

> Mylisz się "puknij się", to nie była prowokacja to był przejaw PEDOFILSTWA I
                        > NEKROFILSTWA.
                        > Nawet jego abuse z Gdyni takie same wnioski ma i dlatego postanowił zgłosić na
                        >
                        > policję.
                        > Trochę się dziwię że mimo wszystko próbujesz go bronić, NIBY boją się jego
                        > dalszego spamowania, co więcej - niektórzy tu nazywają go nawet "gościem,
                        > kolesiem".
                        >
                        > WSZYSTKIM którzy go w ten sposób określają - powiem jedno - JESTEŚCIE TAKIE
                        > SAME ŚCIERWA. ŚCIERWA!. ŚCIERWA!.
                        >
                        > A może mam powtórzyć, co wypisywał WASZ koleś, trupojad, i co was tak cieszy?.

Tu masz przyklad psychicznie chorego narkomana, nalogowego palacza,
                        alcoholika i pedofila.

Wyglada na czlowieka po 40 ktory pracuje z duza iloscia osob ktore jego
                        nie powazaja, a on ma czas aby ich caly czas obserwowac.

Samotnik nadal mieszkajacy z matka i uzywajacy publicznych srodkow
                        tranportacji szukajac swoich ofiar!

Prawdopodobnie pracuje w szpitalu gdzie sprzata podlogi albo pracuje z
                        nieboszczykami!

Takich ludzi to trzeba wylapywac i do szpitala psychiatrycznego!
                        • Gość: bzykbzyk. Re: przyganiał kocioł garnkowi? IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 21.06.04, 05:26
                          Ten post jest raczej nie dla wszystkich!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=12655612&a=12655612
                          • Gość: puknij sie Re: przyganiał kocioł garnkowi? IP: 218.145.25.* 21.06.04, 08:42
                            Dlatego z mojej strony EOT. Aha na koniec przytoczę te jego niby wylgaryzmy:

mam34 lata i niemamma zony ani dzieci ,mam bardzo ciezkie zycie i ciekawa
                            prace, otoz pracuje w kostnicy i za kazym razem gdy przywozami zwloki malych
                            chlopcow niemoge sie powstrzymac zeby ich nie... poprostu podniecjaj mnie
                            martwe scierwa malych dzieci i niemowlakow, wiec kiedy jestem sam z
                            nimi ,wkladam im czlonek w odbyta , sa takei bezbronne i niewinne , i ten
                            ciasny odbyta , im toitak wszytko jedno a moze czuja i maja z tego przyjemnoisc
                            takjak ja? to chyba nic zlego prwada? czy to karalne?

Ani mnie ani grayowi ani wielu innym na tym forum to absolutnie nie przeszkadza.
                            Tym bardziej, aby zgłaszać do jakiegoś abuse. A po co? Powiem więcej, jest to
                            dość ciekawe.
                            • Gość: JP Re: przyganiał kocioł garnkowi? IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 21.06.04, 08:54
                              Przypomina mi sie buzliwa dyskusja na temat protestu ciemnoskorej czesci
                              Amerykanow na tenat nazewnictwa wystepujacego w twardych dyskach. Master i
                              Slave.
                              Ktos wtedy napisal to tylko slowa.

Jaka sile maja slowa mozna sie przekonac na przykladzie powyzszego postu.

Tu akurat nickname mojego przedmowcy wszystko tlumaczy.
                              • gray Re: przyganiał kocioł garnkowi? 21.06.04, 09:07

ze słowami jak ze wszystkim - żeby miało siłę, czyli inaczej energię, trzeba ją
                                im nadać tak jak w przypadku piłeczki nadajemy jej energię potencjalną ciskając
                                ją naprzód ręką. jedyna różnica to ta, że słów nie ciskamy ręką a umysłem i przy
                                czytaniu słabiznę tych umysłów w niktórych przypadkach bardzo widać.
                            • Gość: puknij sie Nie jestem autorem powyższego postu. (n/t) IP: 216.127.82.* 21.06.04, 09:08
                              • gray Re: Nie jestem autorem powyższego postu. (n/t) 21.06.04, 09:11

no właśnie zauważyłem, że inne IP ale pewien nie byłem. polecam założenie konta.
                              • Gość: JP Re: Nie jestem autorem powyższego postu. (n/t) IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 21.06.04, 10:33
                                Ktos sie zabawia. Server proxy z Korei.

HI pozdrawia SF

ps. mimo wszystko uzywanie takiego nicka jest troche ryzykowne :)
                            • Gość: bzykbzyk. Re: przyganiał kocioł garnkowi? IP: *.nas1.honolulu1.hi.us.da.qwest.net 21.06.04, 15:46
                              puknij sie napisał(a):

> Dlatego z mojej strony EOT. Aha na koniec przytoczę te jego niby wylgaryzmy:
                              >
                              > mam34 lata i niemamma zony ani dzieci ,mam bardzo ciezkie zycie i ciekawa
                              > prace, otoz pracuje w kostnicy i za kazym razem gdy przywozami zwloki malych
                              > chlopcow niemoge sie powstrzymac zeby ich nie... poprostu podniecjaj mnie
                              > martwe scierwa malych dzieci i niemowlakow, wiec kiedy jestem sam z
                              > nimi ,wkladam im czlonek w odbyta , sa takei bezbronne i niewinne , i ten
                              > ciasny odbyta , im toitak wszytko jedno a moze czuja i maja z tego
                              przyjemnoisc
                              >
                              > takjak ja? to chyba nic zlego prwada? czy to karalne?
                              >
                              > Ani mnie ani grayowi ani wielu innym na tym forum to absolutnie nie
                              przeszkadza
                              > .
                              > Tym bardziej, aby zgłaszać do jakiegoś abuse. A po co? Powiem więcej, jest to
                              > dość ciekawe.

Sadze ze jest w tym troche prawdy.

Jednak podejrzewam ze jest on starszy!

Czytajac link ktory znalazlem wczesniej napisalem:

"Prawdopodobnie pracuje w szpitalu gdzie sprzata podlogi albo pracuje z
                              nieboszczykami!"

Ze slow tego czlowieka mozna wyciagac bardzo duzo wnioskow i bardzo
                              szybko mozna go zidentyfikowac.

Ten czlowiek tez pisze na tym forum pod innym nikiem!

Dobry psycholog szybko moze jego rozszyfrowac i zidentyfikowac!

To tylko kwestia czasu!

On bedzie wkrotce zlapany!

• Gość: kell Re: przyganiał kocioł garnkowi? IP: *.udn.pl 20.06.04, 14:15
            I widzisz, teraz wypada Twoj post wyslac na abuse, bo obrazasz innych.
            Dzieciak jestes i tyle. No juz, do mamy po lizaka.
            EOT
            • Gość: fan myie2.com Re: przyganiał kocioł garnkowi? IP: 83.168.96.* 20.06.04, 14:25
              Następny, jeszcze mądrzejszy z możliwościami. Baran jesteś.
              • eressea Re: przyganiał kocioł garnkowi? 20.06.04, 14:33
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=13504632&a=13542393
    • oo Re: Wulgaryzmom dość - to ich klient 20.06.04, 16:59
      Nie to forum, trollu.
    • Gość: Wojnar Re: Wulgaryzmom dość - to ich klient IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 10:51
      Czas skończyć z bezmyślnym spamowaniem! Wiem kim on jest!
      • Gość: Morse ale temat, nie ma co... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.06.04, 02:10
        Szczerze mówiąc po raz pierwszy spotkałem się z tym tematem, widzę,że całe szczęście. Szukając info na forum zwykle "skanuję" tekst i nie zastanawiam się nad głupimi tematami, dlatego byłem trochę zaszokowany czytając to,co przeczytałem teraz.... Najlepiej nie dyskutowac o tym, bo to tylko woda na młyn. Najlepsza metoda to ignorancja, naprawdę.
        Coraz dziwiejsze to forum...kiedyś było jakoś....sympatyczniej mimo wszystko.... Potem pojawił się bzyk, jego sposób wypowiedzi...trochę mnie prowokował, ale na szczęście chyba ostatnio trochę przystopował (liczę na całkowitą poprawę). Ale, potem pojawił się myIE.... i pomyślałem- zachowuje się gorzej niż bzyk!! Doceniłem wtedy pana z Honolulu ;) Jednak gdy przeczytałem o tytułowym antybohaterze....hmh... to już wole tak, jak jest. Gdyby tylko odpowiedzi My IE były trochę mniej.....obraźliwe...(proszę 8) ;))....może to forum bedzie miejscem naprawdę miłych dyskusji :)))))
        Aha....do Graya- cos ostatnio też prowokatorsko.....jakoś w przeszłości wydawało mi się,że jestes bardziej opanowana osobą :)) Nadmiar energii??? ;)
        Oczywiście nie mam tutaj ochoty na nikogo bluzgać ani nic, potraktujcie to...z przymrużeniem oka ;) Takie spostrzeżenia przy okazji, może rozładuję atmosferę ;)
        • Gość: Morse Re: ale temat, nie ma co... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.06.04, 13:32
          Przeczytałem parę bieżących wątków...i chyba zapędziłem się w pozytywnych ocenach niektórych...niestety.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka