awi.ka 17.01.13, 10:22 uruchamia mi gry na kurnik.pl , ale nie mogę wejść w okno rozmowy nieaktywne , żadne klikanie nie pomaga, co jest? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: aqq Re: java IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.13, 22:15 jaka przeglądarka? jaki system? sprawdź ze znajomkiem, czy to zawsze tak jest, bo może... nikt nie chce z Tobą klikać? :] Link Zgłoś
awi.ka Re: java 20.01.13, 09:23 taaaa:) na ogólnym oknie. przychodzę do stołu i nawet cześć nie mogę napisać, prywatne rozmowy ze znajomym oczywiście też nie działają windows 7 , google chrome , na eksplorerze to samo Link Zgłoś
Gość: aqq Re: java IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.13, 18:44 z tego, co tu napisano: www.kurnik.pl/faq.phtml#a0 zainstaluj javę a potem zainstaluj: www.filehippo.com/pl/download_ccleaner/ i użyj najpierw Celan (czyszczenie śmieci z kompa) a następnie Rejestr (nprawa błędny/zbędnych/uszkodzonych) wpisów w rejestrze systemowym naprawiaj i czyść, aż pokaże, że nic więcej nie ma Link Zgłoś
awi.ka Re: java 20.01.13, 21:33 dzięki bardzo ,też na to wpadlam - wywaliłam javę i zainstalowałam od nowa . pomogło , jest ok :) Link Zgłoś