madziara_pl 04.08.04, 21:41 mój komp przestał widziec porty USB, chce sterowników, ale nie czyta ich z cd czy nawaliła płyta główna? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: piecyk gazowy Re: USB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 21:43 Jaki system, jakie USB... Link Zgłoś
madziara_pl Re: USB 04.08.04, 21:48 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > Jaki system, jakie USB... win XP a jakie USB? hmmmmm - takie dziurki z tyłu ;) madziara_pl = baba = dwie lewe do kompa = chyba wezwe fachowca Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: USB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 21:52 USB 2 (bo jest jeszcze np. USB 1.1) do poprawnej pracy w Windows XP wymaga zainstalowania SP 1. Link Zgłoś
madziara_pl Re: USB 04.08.04, 21:56 Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a): > USB 2 (bo jest jeszcze np. USB 1.1) do poprawnej pracy w Windows XP wymaga > zainstalowania SP 1. mam 4 porty usb, w jednym z nich siedzial skaner potem kabelek przypadkiem mi wypadl i nie wiedzialam gdzie go wcisnac z powrotem no i teraz nic nie chodzi, chce mi sie ryczec, a mój chlopak informatyk (!!!!) nie chce mi tego naprawic :((((((((( bo chyba sam łajza nie wie co sie stało piecyku - chce wiedziec tylko jedno - czy płyta mogla pasc czy moze jednak nie i czy teoretycznie jest szansa zeby to naprawic w mig? Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: USB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 21:59 Mało prawdopodobne by płyta padła. Sprawdź w instrukcji do płyty głównej czy masz USB 2 i sprawdź czy masz w Windows zainstalowany SP 1. Link Zgłoś
Gość: mgregor Re: USB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 21:52 Czy w Menedzerze urzadzen (prawy na Moj komputer -> Wlasciwosci -> Zakladka sprzet -> Przycisk Menedzer urzadzen) przy portach USB pokazuja sie wykrzykniki czy wogole ich tam nie ma? Moze zresetowal sie BIOS i wylaczylo porty USB? Link Zgłoś
madziara_pl Re: USB 04.08.04, 21:57 Gość portalu: mgregor napisał(a): > Czy w Menedzerze urzadzen (prawy na Moj komputer -> Wlasciwosci -> Zakl > adka > sprzet -> Przycisk Menedzer urzadzen) przy portach USB pokazuja sie wykrzyk > niki > czy wogole ich tam nie ma? Moze zresetowal sie BIOS i wylaczylo porty USB? były znaki zapytania Link Zgłoś
Gość: mgregor Re: USB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 21:59 Sprobuj je usunac i zrestartowac komputer. Ew. przed tym kliknij na nie 2x lewym i zobacz czy nie ma jakis konfliktow... Link Zgłoś
madziara_pl do piecyka i mcgregora 04.08.04, 22:01 dzieki chlopaki! sama nie bede tego ruszac ale jutro pokaze Wasze posty mojemu facetowi i niech siedzi i naprawia! dobrej nocy! Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: do piecyka i mcgregora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 22:03 He, he! :-))) Tobie też dobrej nocki, pa! :-) Link Zgłoś
Gość: mgregor Re: do piecyka i mcgregora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 22:18 Hyr hyr ;-) Niech sobie radzi! :-) Pozdrawiam i zycze milej nocy mgregor Link Zgłoś