maciejpoczta 13.12.04, 10:47 ...po błędzie 404 też wyświetla się znajome info z linkiem do pomocy technicznej microsoft? img92.exs.cx/my.php?loc=img92&image=przechwycenie7re.jpg To chyba nie jest normalne zachowanie? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: tak Re: Czy w Waszym firefoxie... IP: 212.58.48.* 13.12.04, 12:23 Firefox nie poddaje się i zapuszcza wyszukiwanie Google, gdy wystapi błąd 404. Czasem google podpowiada dziwne rzeczy... --- browsehappy.pl - porzuć kIEpskiego i surfuj bez obaw! Link Zgłoś
Gość: qr Re: Czy w Waszym firefoxie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 12:39 Ładną masz skórę na Win i FF :))) (może adresik?) Pozdrawiam Q Link Zgłoś
maciejpoczta Re: Czy w Waszym firefoxie... 13.12.04, 12:46 Noia 2.0 Lite update.mozilla.org/themes/moreinfo.php?application=firefox&id=73&vid=1293 Ale kolorki to zasługa innego programu. Jak chcesz mieć podobne, to ściągnij Noia 2.0 eXtreme: update.mozilla.org/themes/moreinfo.php?application=firefox&id=72&vid=1292 Link Zgłoś
Gość: Royal Re: Czy w Waszym firefoxie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 13:00 A co to za programik. Też bym chciał mieć taki wygląd firefoxa, z tym fajnym znaczkiem liska zamiast flagi windowsowej. Link Zgłoś
maciejpoczta Re: Czy w Waszym firefoxie... 13.12.04, 13:24 Noia to nie programik, a motyw, który możesz zainstalować z poziomu przeglądarki. Link Zgłoś
Gość: Royal Re: Czy w Waszym firefoxie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 13:25 Wiem o tym ale zamiast ikonki liska mam znaczek windowsowej flagi. Link Zgłoś
maciejpoczta Re: Czy w Waszym firefoxie... 13.12.04, 13:35 A, o to Ci chodzi. Ja zmieniłem wszystkie ikony systemowe i explorer bar programem StyleXP. Teraz na wszystkich paskach wyświetlają mi się ikony aplikacji, a nie windowsowe. Pomijając już fakt, że wogóle wszystkie ikony są o niebo ładniejsze. Link Zgłoś
Gość: Royal Re: Czy w Waszym firefoxie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 13:38 hehe wreszsie się zrozumieliśmy. Dzięki i mam na dzieje że ten programik pomimo XP w nazwie na Win Me też działa. Pozdro Link Zgłoś
Gość: Royal Re: Czy w Waszym firefoxie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 13:47 No i niestety nie działa nie znalazł jakiegoś dll'a. A czy można tą ikonke zmienić z poziomu samej przeglądarki np w jej wpisach about:config. W sumie jeżeli nie da rady nic z tym zrobić to dam se spokój, ale przyznam że mnie to nurtuje Link Zgłoś
maciejpoczta Re: Czy w Waszym firefoxie... 13.12.04, 13:53 Na pewno można. Ja kiedyś, jeszcze w win98 zmieniłem tą czarną powiewającą flagę w IE, na inny obrazek. To sprawa wpisu do rejestru, gdzie po prostu podajesz ścieżkę do pliku (obrazka). Niestety nie pamiętam już szczegółów. Wiem tylko, że rozmiary tej grafiki musza być takie same, jak oryginału. Link Zgłoś
gray Re: Czy w Waszym firefoxie... 13.12.04, 13:14 a czy nie jest to po prostu strona błędu 404, która wygląda tak a nie inaczej? Link Zgłoś